Bacağıma yağ transferi yaptırdım !

resimleri nerden görebiliriz acaba?ben acemiyim de...

Merhaba canım, ben kaldırdım resimleri. 2ay dır bir sürü resim eklemiştim geçen hafta sildim.
Bacaklarım gayet iyi soranlara selamı var :79:

AAYYY hastayım , keçi gribimi domuz gribimi bilmiyorum ama illet bişi... :2:

sen ankarada fb ye mi ameliyat olmuştun,nasılsın

selam arkadaşlar çok zamandır üyeyim siteye sırf bacak estetiğini okumak için üye oldum okudum ve okudukça hoşuma gitti ümitlendim çünkü benim bacaklarımda çok ince dizden altı çok ince hiç etek giyemiyorum ama fotolarınızı da burdan görebilsem ne kadar iyi olacak fikir sahibi olucam en azından çok merak ediyorum yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar tektash ın fotolarını göremiyorum mende gün aldım sonuç almış olanların resimlerini çok merak ediyorum. Nolur şu resimleri nasıl görebilirim biri bana söylesin.

canım kusura bakma ama uzun süre kaldı burada resimler, sonra sildim artıkın yeter diyerek.
biraz kötüydü bacaklar önceden şimdi daha iyi onu söyleyebilirim üstelik şuan 59 kiloyum ameliyat öncesi 63 müydüm öyle birşeydi baya inceldim hafifledim. belki kilo vermesem daha iyimi olurdu bilmiyorum ama ben böyle mutluyum yinede...

Umarım mutlu olursun sende ...

OOF ya kahve içmiştim uyku tutmadı sabah olmak üzere ben hala ayaktayım.. iyi geceler ..

canım açıkcası ben senin deneyimini okuduktan sonra ameliyat olmaya karar vermiştim. bacaklarının şimdiki durumu nedir bilmiyorum açıkcası ama 1-2 santimlik kalınlaşma bile bana yetecek. gerekirse 2. bir operasyon daha yaptırırım.
şu an canımı sıkan tek şey ameliyat olucam diye yemeğe içmeye abandım göbeğim çıktı. karın bölgemin fotosunu göndermiştim bülnt bey'e ordan yağ alacaktı. umarım göbeğim azalır. senin karnından yağ alınmıştı değil mi? karnının durumu nedir. yağlanman azaldı mı birazcık.
öptüm sevgiler:)

merhaba tatlım , hayırlısı olsun mutlu oldum senin adına umarım hayal ettiğin kadar mutlu olursun...

Benim göbeğimin azalması 4 kilo verdim birazda ondan olabilir. Yani işlem sırasında kilolarca yağ alınmıyor tabii çok kilo almamak lazım sonra göbeği eritmek zor olabilir.
Bacaklarım iyi durumda 4 kilo vermiş olmama rağmen eski haline dönmedi ufak bir tatminsizliğim var dizin hemen altı
hareketli bir bölge olduğu için orda yine boşluk oldu eridi diyebilirim, belki tekrarlatabilirim daha sonra... öptüm canısı sevgiler

merhaba ben sitede çok yeniyim açıkcası ama okuduklarımdan sonra çok şaşırdım kabus gibi çünkü bacaklarım ne yazıkki. bir kaç gündür bakıyorum. fotoğraflarınızı göremiyorum neden? bende düşünüyorum operasyon geçirmeyi araştırıyorum biraz. sağlıklı olamamaktan korkuyorum en çok. bide merak ettiğim benim bacaklarımın kalınlığı iyi bence ama arası açık yağ doldurunca çoook mu kalınlaşacak bilekte mi yani?

tektash öncelikle tum kalbimle kutluyorum ve sonra darısı bizim basımıza diyorum :) lütfen 1 tane once 1 tanede sonra fotografını ekle benim gibi görmeyenler için senden rica ediyorum bi kaç hafta içinde bende bu ameliyatı olucam ve bi örneğe cok ihtiyacım var

Ayyy kıyamam ben size

Son halim kızlar bugün çektim.

yakında yine sileceğim haberiniz olsun ( sebep,,sitede naamahrem var :))

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ben de eski resimlerini görebilir miyim?
sana mail adresimi özelden atıyorum şimdi
muhtemelen bacaklarının eski hali benimki ile aynı
şu an süper görünüyorlar, maşallah
çok sanslısın
enjekte edilen yağlarda farkedebildiğim ölçüde bir erime oldu mu peki?

cok guzellerrrr maşallah tektash bende istiyorummmm kırmayıp foto yuklediğin için cok sağol canım iyice heveslendim valla yaaa

Sağol canısı, eee darısı başınıza artık inşallah ALLAHTAN diliyorum sizlerinkide çok güzel olsun :93:

Çok teşekkürler tatlım ,, o iki resimden biri eski halim zaten. Taytlı olanı yeni çektim . Erime olmadı gibi bi ara ödemler geçince formunu kaybetti gibi geldi bana fakat sonra toparlandı .

Şimdi yediğim bacağıma gidiyor gibi :))

kızlar resimlerim ''yagmurluk''tarafından silinmişti özel albüme koydum haberiniz olsun ..

Taytlı olan eski halimiydi:)))) Eski halide yeni hal gibi, neden ve ne için yağ transferi yapıldı anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…