Bacağıma yağ transferi yaptırdım !

Tamam eski haline göre iyi ama çok umutlanmayın derim..

Normale döndükçe yani ödemler şişlikler gidince öyle çok güzel bir görüntü kalmadı..

En başta söylediğim gibi yada düşündüğüm gibi oldu yani ufak bir değişiklikte olsa razıydım, o değisiklik oldu.
Sağlığımı kaybetmedim çok şükür oda tamam. ama çok daha iyi bir görüntü elde etmek için belki tekrarlamak gerekir.
Bi korkum daha vardı oda biri diğerinden değişik olurmu diye sağolsun doktorum itinalı çalıştı ikisi arasında hiç fark yok.

Çok çarpıksa bir kerede etkili olmayacağını düşünüyorum ben..

Aslında benim öyle aşırı kötü felan da değildi ama. Çok kemikliyim ben vücudum göbek dışında pek yağ tutmuyor acaba ondan mı diye düşünüyorum. Allahtan yüzüm güzel , ayrıca maşallah diyeyim kalçalarımda güzel, doktor kalça bölgem için mükemmel demişti hâttâ türkiyede nadir olduğunu söylemişti. heryer güzelde bacak hala ince....
Raşitik miyiz neyiz kızlar yaa..... pek yemezdim ben küçükken o yüzden herhalde kas olmamış et olmamış yağ da olmamış çocukluğuma dönmek istiyorum söz annemi üzmeden yiycem çok yemek yiycem....

Yaa aslında iyiki obez de olmamışım öyle olsaydım şimdi burada nasıl incecik olurum diye kendimi yırtıyor olurdum.
OOFFF bugün benim biraz kafam karışık BENİ REFERANS ALMAYIN YANİ bakalım zaman ne gösterecek..... çıkıp biraz dolaşsam iyi olacak hayat güzel yaşamaya değer

kesinlikle öyle. hepimiz deniyoruz zaten kesin çözüm olmayabileceğini başından biliyoruz. en azından çok eziyetli bir ameliyat değil iyi tarafından bakmak lazım. bir de tekrar yaptırılabilecek birşey. üzülme...

tektash uzun zamandır bu konuyu takip etmemiştm.moralin bozuk gibi umarım yağların erimemiştir. ilk yaptırdığında 37 cm di. şimdi kaç acaba.. dediğin gibi hayat güzel sıkma canını. bazen ben bacaklarımdan yakınırken hiç yürüyemeyen birisini görüp şükrederim bence hepimiz öyle yapalım ne demişler beterin beteri var.

selam gecmis olsun,dilerim yaglarinin tümü kalir,yalniz daha ayrintili yazabilirmisin acaba,kime yaptirdin,ne kadar yag kondu,kök hücre yöntmeimi yada ne..tsk ederim simdiden

Sağolun canısılar üzülmüyorum. Benim hayat felsefemdir küçük şeylerlede mutlu olmak. Ama durum okadar da kötü değil yani, hala güzel belki çok güzel değil ama güzel yinede, işte idare eder
geçenlerde bi AVM de alış veriş yaparken etekler denedim dize kadar kiloş olanlardan aldım. çalışan kızlar bacaklarıma iltifat ettiler mesela ay ne güzel bacakların var diye kızlar biraz tombuldu.

Demekki sorun bizde aslında tombullar inceliğe hasret biz etli bacaklar derdindeyiz. Bi ara fotoğraf ekleyeceğim son durumu görürsünüz.. demin ölçtüm 36 cm

Ya bide sizde bakın istiyorum google a yazın KİMİN BU ÇÖP BACAKLAR diye ordaki bir çok ünlü beni hayrete düşürdü biz gene iyiymişikk...

Arkadaşlar merhaba bu akşam üzeri estetik yaptırdığım kliniği aradım. Doktorum volkan beyi sordum yurt dışında olduğunu ve ne zaman döneceğini bilmediklerini söylediler !!!

Sonra doktorumun cep numarasını aradım o an müsait değildi ama çok geçmeden beni aradı. Sağolsun uzunca konustuk bacak estetiğinden burun estetiğinden aklıma gelen herşeyi sordum oda tüm içtenliğiyle sorularımı yanıtladı. E. international dan ayrılmış ANKARA da özel çalışıyormuş çarpık bacak estetiğide yakında yeni yerimde yapmaya başlıyorum dedi. Hayırlı uğurlu olsun.
Bilginiz olsun istedim.
Ben doktorumdan memnun kalmıştım biliyorsunuz hâlâ da memnunum cerrahlığı ve insanlığı gerçekten mükemmel biri O nereye ben oraya yani....

Merhaba kızlar ben geldim... leydi063 seninle konuşmam lazım canısı benimde merak ettiklerim var senin bacak nasıldı ?
2 kez yapılmıştı yanılmıyorsam neden hala mutsuzsun 3. yü yaptırmak istiyorsun ?
güzelde senmi beğenmiyorsun yoksa gerçekten ihtiyacın varmı? senin eski resmini ve en son halini görmek isterim kendi durumumla kıyaslamak adına eğer zahmet olmazsa

Ben resim koyacaktım ama hem üşendim, hemde çektiğim her resim birbirinden farklı çıkıyor nasıl bacaksa anlamadım !!! bağlantı kablosunu bulursam eklerim...
Bide, eskiden bacaklarıma bakınca moralim bozuluyordu yani ameliyat öncesi, artık moralim bozulmuyor aksine iyi hissediyorum buda epey bir gelişme olduğunu gösterir yani nankör olmamak lazım
ama insanoğlu işte gözümüz doymuyor galiba

merhaba canım hoşbulduk.bacakların müthiş.maasallah:))benimkiler hala sargılı.bugün 5.gün.agrım yok denecek kadar az.erir diye endişeliyim okuduklarımdan sonra kısmet artık.öpüyorum canım

Sen nasılsın disaster hâlâ ağrın vardır senin şimdi. inşallah herşey yolundadır Birkaç tavsiyem var sana ayakta çok durunca bacaklarım acaip kaşınıyordu hemen uzanıp ayaklarımı yükseğe kaldırıyordum geçiyordu seninde çok kaşınırsa öyle yaparsın.

2-Ben şunu çok iyi anladım ki, üzerimde korseyle çok uzun süre ayakta kalınca ayak bileklerim çok şişiyordu kötü bir görüntü oluyordu bunun sebebi; korse yukarıyı sıkınca ayaktaki ödem yukarı çıkamıyor o yüzden ya ayaklarını sık sık yukarı kaldır yada rahat bir korse giy.. haa ayaklarını yukarı kaldırdığında mutlaka altında destek olsun büyük bir yastık mesela :79 öptüm

tabiki konuşalım canım ne zaman istersen:)) ben 2 kere amelıyat oldum evet neden mutsuzum çünkü bacaklarım dümdüz sopa gibi benim sorunum gastrocinemius kasının gelişmemesinden kaynaklı aslında çarpık diil bacaklarım evin içinde bazan kısa giydigimde annem bacaklarımı esra erol un bacaklarına benzetiyo:)))) dizden aşagısı onun gibi aynı diyo:)))) fotoyu bir çekemedim gitti başka arkadaşlarda merak ediyodu bugun çekerim sanırım cnm sana özelden yollarım aradakı açıklık beni rahatsız ediyo sanırım ne yapsam kapanmıcak bizmi doyumsusuz yada en iyisinimi istiyoruz bilemıyorum tatlım ya ama benım tek istedigim aradakı açıklıgın kapanması bakalım fotoyu yollayınca fikrini söylersin bana:))

Leydi sana özelden uzuuuunca bi mesaj attım canısı, orada mail adresimde var özelde resim eklenmiyor galiba daha öncede denemiştim ben öyle bir eklenti ibaresi yoktu. Ben mi yapamadım yoksa bilgisi olan varsa beni de bilgilendirsin lutfen : ) :26:

missense canım özelden yazmışsın cevap yazdım ama gönderemedim kurallar değişmis özel mesaj için sayımın yüz olması lazımmış falan filan...
Okadar meşgulüm ki canısı resim işlerine bakamıyorum ama buraya eklerim belki son resimlerimi hatta kısa bir süreliğine eski resmimide koyarım belki söz vermiim yinede...

Evet benim yaptırdığım doktor oradan ayrıldı. Elbette ben ve bircok insan kabul ederki; doktorun eli, yeteneği önemlidir.
Ben memnunum çok şükür artık değişmiyorda bacaklarımı beğeniyorum, göbeğimde yok belki kişiden kişiye sonuç değişik olabilir ama ben senin emeliyatınında çok iyi geçmesini dilerim, inşallah sende benim gibi memnun olursun....

Bazen mükemmel olmadı diye söylesemde aslında, mükemmel olmasını zaten beklemiyordum, olmasını beklediğim kadar oldu bu bana yeter...

Birde ben tedirgin oldum insanların beni örnek alıp bıcak altına çok rahat bir şekilde yatmasını istemiyorum. küçük bir paylaşım olarak yazdım ama ilgi beklediğimden çok büyük oldu o yüzden kendimi geri çekiyorum artık biraz...
Bazı arkadaşların ameliyat olup bu forumlara neden uğramadıklarını şimdi anlıyorum sorumluluk
almak istemiyor kimse, ben yaptım oldu sizde gidin yapın demek istemiyorlar haklılar...
Belki elimde olsa yazılarımın birkısmını silerdim...

Ben birşeylere önayak olmak icin değil, sorun ettiğimiz şeylerin çaresi olduğunu gördüğüm ve bunu bizzat yaşadığım için yazdım...

İşin birde günah boyutu var tabii.... Bununda düşünülmesi lazım Ben inançlı bir insanım yaptırıp yaptırmamak konusunda çok düşündüm... Varsa günahım ALLAH affetsin... öpüyorum herkesi

Hanımlar son halimi görüyorsunuz ben artık fazla fikir beyan etmiyeceğim...

Fark varmı yokmu durum nedir siz karar verin...

Üzerinde silme yaptığım önceki halim, diğerleri son birkaç günde çekilmiş olanlar...

Kabusum geri döndü iştahım açıldı 61 kilo olmuşum, ama sanki kilo aldıkça bacaklarım kalınlaşıyor gibi geldi bana o yönden iyide karın bölgem için sıkıntı olabilir bu durum...

Her fotoğraf farklı çıkıyor demiştim o yüzden bikaç tane ekledim...

Çoraplarıma bayıldınız değilmi ? Bi komşu teyzem sağolsun çeyizim için örmüştü yıllar önce,
çok severek giyiyorum... değmesin...

ben eski resimlerini görmemiştim bayağa bi fark var. ne denir güle güle giy istediğini:))) bu kadar sorumluluk falan hissetmeye gerek yok herkesin aklı var sonuçta kimse yazılanları okuyup ameliyata koşacak değil. başarılı ameliyatlar gördükçe insan umutlanıyor haa düzelibilirmiş mümkünmüş diyor.

slm tektash ben de bu konu hakkında önceden araştırma yapmıştım.umutsuzdum ve sonra bıraktım. ama senin resimlerini gördükçe şimdi neden olmasın diyorum. maaşşalah diyorum ki nazar değmesin benim de bacaklarım seninkine benziyor. tekrar düşünmeye başladım sayende

Selam canım, hiç birşey için umutsuzluğa düşme,,, ALLAH insana bir sıkıntı vermişse dermanını da veriyor. Ben O na çok inanıyorum
O ndan istiyorum veriyor, doğru yolu gösteriyor ,, yeterki ümidini kesme...
Şöyle bir etrafına bak herşeyde O nun kudretini görürsün ALLAH hekimliği yaratmış, insanoğlu kalbi yerinden söküp yada başka bir organı ameliyat edip tekrar yerine koyabiliyor, biraz yağın yerini neden değiştiremesin....

Fakat iyi düşünüp istihare yapmalı, canım neticede her ameliyatta komplikasyon denilen olası kötü sonuç riski vardır... ALLAH hakkında hayırlısını versin öptüm seni...

Yaa haftalardır iyiyken, dün akşam bacaklarıma birden birşey oldu yüksek ısı ve şişme oldu aklıma nazar geldi, bana biraz çabuk nazar değer korktum valla :83:
hemen okudum üfledim nazar duamı
cevşenimi taktım üzerime, yarım saat sonra düzeldi çok şükür..
beğendiğimiz birşey gördüğümüzde MAŞALLAH SÜBHANALLAH diyelim nazar etmeyiz
öpüyorum herkesi...

slm cnm. evet umutsuzluğa kapılmamak lazım. bacakla ilgili diğer konudaki yazılanları da okumaya çalışıyorum en başından başlamak çok zamanımı alacak. ama değecekse neden olmasın. güzel bir araştırma yapmadan bu işe girişemem. ne yapacaksam yapayım önce araştırıyorum. yapımda var titizlik galiba hepimiz fıstık gibi olalım inşallah

resimleri nerden görebiliriz acaba?ben acemiyim de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…