- 9 Ocak 2011
- 131
- 4
-
- Konu Sahibi BenSalagim
Arkadaşlar mrhb
ben aranızda yeniyim.cumartesi günü göbek kısmımdan ıslak liposuction ve çıkan yaglarla da ince bacaklarıma yağ transferi yaptırdım.bugün 4.gün karnımda hiç agrı yok diyebilirim ama bacaklarımda biraz da olsa ağrı var.gelişmeleri yazarım.bacaklarım bandajlı bugün de kontrolüm var bandajlı bile güzel.hiç pişman değilim.sewgiler
tam da tahmin ettiğim gibi!!!
merhaba canım hoşbulduk.bacakların müthiş.maasallah:))benimkiler hala sargılı.bugün 5.gün.agrım yok denecek kadar az.erir diye endişeliyim okuduklarımdan sonra kısmet artık.öpüyorum canım
slm tektash ben de bu konu hakkında önceden araştırma yapmıştım.umutsuzdum ve sonra bıraktım. ama senin resimlerini gördükçe şimdi neden olmasın diyorum. maaşşalah diyorum ki nazar değmesinbenim de bacaklarım seninkine benziyor. tekrar düşünmeye başladım sayende
Selam canım, hiç birşey için umutsuzluğa düşme,,, ALLAH insana bir sıkıntı vermişse dermanını da veriyor. Ben O na çok inanıyorum
O ndan istiyorum veriyor, doğru yolu gösteriyor ,, yeterki ümidini kesme...
Şöyle bir etrafına bak herşeyde O nun kudretini görürsün ALLAH hekimliği yaratmış, insanoğlu kalbi yerinden söküp yada başka bir organı ameliyat edip tekrar yerine koyabiliyor, biraz yağın yerini neden değiştiremesin....
Fakat iyi düşünüp istihare yapmalı, canım neticede her ameliyatta komplikasyon denilen olası kötü sonuç riski vardır... ALLAH hakkında hayırlısını versin öptüm seni...
Yaa haftalardır iyiyken, dün akşam bacaklarıma birden birşey oldu yüksek ısı ve şişme oldu aklıma nazar geldi, bana biraz çabuk nazar değer korktum valla :83:
hemen okudum üfledim nazar duamı
cevşenimi taktım üzerime, yarım saat sonra düzeldi çok şükür..
beğendiğimiz birşey gördüğümüzde MAŞALLAH SÜBHANALLAH diyelim nazar etmeyiz
öpüyorum herkesi...
MERHABALAR herkese... Bugün kontrolüm vardı. tam olarak bugün 20 gün oldu şişliklerim neredeyse tamamen geçti incecik oldum bence güzel oldu
sizlerinde fikrinizi almak istiyorum yeni resim ekliyorum :86: galiba kendimi seviyorum