Bacağıma yağ transferi yaptırdım !

Yaa kızlar bence sizin hayata bakış açınızı biraz değiştirmeniz lazım. Hemen şüpheci oluveriyorsunuz. Sözüm meclisten dışarı tabiki,, yani benim samimi bir paylaşım içersinde olduğumun farkında olan çok insan var biliyorum. Ve onlara TEŞEKKÜR EDİYORUM..

Yani benim resim koymam suçmu oldu?
Yani benim doktorumdan memnun kalmam suçmu? hem memnun kalmasam burun estetiği için kendisine gidicem dermiydim hiç. Eğer bir aksilik çıkmaz ise, mart ayında burun estetiği olucam kendisine. Hiç bir insan memnun kalmadığı doktora canını teslim eder mi ? etmez elbet..

Doktorum iyi bir insan iyi bir doktor...

Birkişi varmı? beni sakat bıraktı diyen YOK!!

Hastaları memnunum diyor siz eleştiriyorsunuz reklam diyorsunuz meyve veren ağaç taşlanır misali...

Ben, herkes koşa koşa gidip estetik yaptırsın diyede yazmadımki bunları adı üzerinde '''yaşadığım bir estetik tecrübemi aktardım'''

Kötü olsada yazacaktım zaten kendime verdiğim sözü tuttum..

Ben uzun zaman önce bacağıma silikon düşünmüştüm ve bir estetik merkezinden randevu bile almıştım sonra korkunç bir ruya gördüm günlerce etkisinden çıkamadım ve bunun benim için hiç de hayırlı olmayacağını düşünerek randevumu iptal ettim ve araştırmama devam ettim.

Yağ transferi olayı aklıma yattı nasılsa kendi vücuduma ait bir şey erirsede erir gider dedim. Denemiş olurum en fazla biraz param gider oda sağlığımdan önemli değil dedim.
Randevu aşamasında yine bir ruya gördüm aklımdan çıkmayacak kadar güzel bir ruya idi bende bu sefer tamam dedim devam ettim ve gerisini zaten biliyorsunuz. Ben çok ruya görürüm ve genelde önemli kararlar arefesinde olacak şeyleri ruyamda görüyorum. çok temiz kalpli olduğumu söyler çevremdekiler belki o yüzdendir bilemiyorum..

Eğer resim meselesine geri dönersek operasyonun ilk günlerinde birçok fotoğraf çektim, bunlardan bazılarını asla koymazdım ama madem şüphede olanlar var buyrun IIIIYYYYY diyeceğiniz fotoğraflarım Hayat güzel ve benim başka uğraşacak işlerim de var belkide bu foruma veda ederim bu da İNANMAYANLARA KAPAK OLSUN BAKTIKÇA BENİ HATIRLAYIN hoşçakalın... :82:

Sanırım burada yazdığın bazı şeyler banada hitap edilmiş.Arkadaşım dikkat edersen ben yıllardır buradayım.Şahsen tanıştığım arkadaşlar da var ve kimseyi kırmam.Burada çok çeşitli arkadaşlarla tanıştık.Hiç şüphe duymadığımız her söylediğine inandığımız arkadaşlar oldu tabi bizi hüsrana uğratanlarda oldu.Şimdi sana neden şüpheyle yaklaştığımı söyleyeyim..
1.Hiç mesajın yokken sadece bu konuyla başlıyorsun..
2.Yeni halini koyarken eski fotolarını köşe bucak saklıyorsun madem amacın bizi aydınlatmak o zaman hepsini koy bize de ilham olsun çünkü en küçük ümit bize dağlar gibi görünüyor.
3.Olumsuz birşeyde hemen veda etmek bence bu saçma.Birşey yaptıysan sonuna kadar götürürsün.Sonuçta burda 15 kişi varsa sadece 2 kişi biriside bendim senden şüphe ettik.Yani 2 kişi için 13 kişiyi feda ediyorsan oda senin bileceğin birşey...
4.Daha önce senin gibi yazıp doktorun tanıdığı birileride çıkmıştı.Siteden uzaklaştırıldı diye hatırlıyorum.Yani bizimde bazı olumsuz tecrübelerimiz var sana has değil yani..

kızlar başından amaliyat geçenleriniz varsa,, bu morluklar daha sonradan tamamen kayboluyormu? bayağ morluk oluyor galiba ameliyattan sonra :S bide geçmeme olasılığı varsa tırstım resmen.. Tektash verdiiğin bilgiler için çoook teşekkür ederiz..

saman morluklar geçiyo canım kalıcı diiller yani iyileşme sürecinden sonra eskisi gibi oluyor morluk falan kalmıyor
tektash lütfen forumu bırakma en azından beni iyileşme sürecin ve sonrası hakkında bilgilendirmeni istiyorum biliyosun ilk 3 ay çok önemli yagların eriyip eriememesi bakımından bunun bünye ile de alakası var ama sonuclarını bilmek istiyorum şahsen kendi adıma

cnm çok saol verdiğin bilgi için,, hiç bacak ameliyatı fotosu yani bu morluklu foto görmemştim,, forumu takip ettiğim zamandan beri ve şok oldum çok morarıyormş cidden ama kısa sürede geçiyorsa sorun yok tabi,, oyüzden yaz gelmeden yaptrmak lazım yok kısa birşey giyilmes..

saman morluklar geçiyo canım kalıcı diiller yani iyileşme sürecinden sonra eskisi gibi oluyor morluk falan kalmıyor
tektash lütfen forumu bırakma en azından beni iyileşme sürecin ve sonrası hakkında bilgilendirmeni istiyorum biliyosun ilk 3 ay çok önemli yagların eriyip eriememesi bakımından bunun bünye ile de alakası var ama sonuclarını bilmek istiyorum şahsen kendi adıma

selam layd cigim,benim bir sorum vardi,sen bursadaki bülent beye islem yaptirmistin,bülent bey hastane kosllarindami yapiyor ameliyati,yoksa kliniktemi,bu benim icin cok önemli eger hastaneyse sansimi deneyecegim.öpüyorum

canım ben gittigimde klinikte olmuştum ve orda kalmıstım ama hastane gibi koşulları yatakları falan var yani amelıyathaneside dilerim biran önce kurtulursun sende

canım ben gittigimde klinikte olmuştum ve orda kalmıstım ama hastane gibi koşulları yatakları falan var yani amelıyathaneside dilerim biran önce kurtulursun sende

salanim,cevabin icin,mesele yatak olup olmamasi degil,hastane kosullarindan olmasi acil bir durumdaki müdahale icin önemlidir,her ´sey mevcuttur ama klinikte ayni kosullar yoktur,o yüzden hastane kosularinda olmasini istiyorum

çok güzel ve doğal olmuş. doktora karar verebilirsem ben de en geç mayısta yaptırmayı düşünüyorum. tektash kaç günde işe gidebilecek duruma geldin? yani zorlanarak falan değil de kimsenin farketmeyeceği şekilde?

Merhaba kızlar... şöyle bir geçerken uğradım. :KK68:

Özelden yazan arkadaşlar sizede teşekkür ederim. Fiyat vs konularını zaten daha önce yazmıştım. 1. sayfadan itibaren okursanız bir çok detayı yazmış olduğumu görürsünüz.

Ben çalışmıyorum. fakat son bir haftadır biraz yoğunum misafirlerim var ayakta çok kalıyorum ve böyle olunca biraz ayak bileklerim bacaklarım şişiyor. varis çorabı giydiğimde yada ayaklarımı uzatıp dinlendiğimde geçiyor. sabah ince bacaklarla uyanıp, akşam kalın bacaklarla yatıyorum yani

tektash geri dönmene çok sevindim. umarım gün be gün bacağınla ilgili gelişmeleri bizlere aktarırsın. ha bu arada sabah ince bacakla kalkıp akşam kalın bacakla nasıl yatıyorsun :) anlayamadım galiba ben:)

canım akşama kadar bacak ayakta kalmaktan ister istemez şişiyor yattıgımız zaman dinlenince şişlik iniyor ondan kaynaklı bi durum:)) amelıyatla alakası yok aslında herkeste böyle olan bi durum

Tek tek herkese teşekkür ederim gerçekten çok mutlu oluyorum güzel sözler karşısında.:KK66:
Bir gün bacaklarıma iltifat alacağım hiç aklıma gelmezdi.
Benim mini giymek gibi bir isteğim hiç yok eşimde giyimime hiç karışmaz kapalı ama dar giymeyi seviyorum yada dize kadar.
Sokakta kendini bilmez çok insan var laf atılması beni acayip sinirlendirir. O yüzden sokağa çıkarken fazla dikkat çekmeyecek şekilde giyiniyorum böylesi çok daha rahat.
Ama evde dergi kapaklarından fırlamış gibi oluyorum bazen.
Bazende pijamalarımı bütün gün hiç çıkarmam ruh halim o gün nasılsa öyle giyinirim
yani bazen sexii :KK76: bazen salaş, rahat olmayı seviyorum..

Aradaki açıklığı fazla kafaya takmamak lazım bence bendede hala açık ama yukarıyla orantılı duruyor şimdi.
Mesela fashıon tv yi izleyince bunlar bu bacakla nasıl manken olmuş diyor insan kendine güven meselesi herhalde. Birde esra erol var izdivaç programı yapıyor o kızın bacakları önden güzel durmuyor ama aksine hep mini giymekte...
Eski fotoğrafımı mail olarak isteyen birçok arkadaş var sizi kırmak istemiyorum en son dayanamadım ve buraya ekliyorum arkadaşlar :KK17::KK17: nasıl yeterince kötümü ??[/Q

nerde göremedim resimeleri

Ay ne güzel bi gün hem kandil hem sevgililer günü :KK16:

Herkese sevdikleriyle ömür boyu SAĞLIK , MUTLULUK , AŞK , PARA VE GÜZEL BACAKLAR GÜZEL BURUNLAR GÜZEL GÖĞÜSLER diliyorum.
Ve aslında elimizde olanın değerinide bilmeyi nasip etsin ALLAH

Yani pirinçe giderken bulgurdan olmak diye bir deyim var. Lütfen bu estetik yaptırmak işini çok ciddi düşünün önce SAĞLIK..
Güzellik uğruna yada zayıflamak uğruna ölenleri tv de izleyince çok üzülüyorum. Bu konuların ciddiyetini lutfen kavrasın herkes ve herhangi biryerde, herhangi birine sırf ucuz diye hemen kurtuluvereyim diye yaptırmayın. Komplikasyon riskinin en az olduğu yöntemleri deneyin önce benim nacizane tavsiyem bu...

İNŞALLAH herkes mutlu olacağı ve sağlıklı kalacağı şekilde kurtulur derdinden...
aslında yazmak istediğim çok şeyler var ama daha müsait olunca.... şimdi TEKTASH KAÇAR......... :KK34:

Arkadaşlar mrhb
ben aranızda yeniyim.cumartesi günü göbek kısmımdan ıslak liposuction ve çıkan yaglarla da ince bacaklarıma yağ transferi yaptırdım.bugün 4.gün karnımda hiç agrı yok diyebilirim ama bacaklarımda biraz da olsa ağrı var.gelişmeleri yazarım.bacaklarım bandajlı bugün de kontrolüm var bandajlı bile güzel.hiç pişman değilim.sewgiler:KK1:

Merhaba hoşgeldin... Geçmiş olsun mutluluğunu ve heyecanını çok iyi anlıyorum. İnşallah sonuç da istediğin gibi olur. mutluluğumuz daimi olsun. :nazar::nazar::nazar: 41 kere.....

Arkadaşlar mrhb
ben aranızda yeniyim.cumartesi günü göbek kısmımdan ıslak liposuction ve çıkan yaglarla da ince bacaklarıma yağ transferi yaptırdım.bugün 4.gün karnımda hiç agrı yok diyebilirim ama bacaklarımda biraz da olsa ağrı var.gelişmeleri yazarım.bacaklarım bandajlı bugün de kontrolüm var bandajlı bile güzel.hiç pişman değilim.sewgiler:KK1:

merhabalar,.çok geçmiş olsun....:nazar:nerede yaptırdın,hangi dr.,kaç tl.umarım aynı mutluluğu ve heyecanı bu sitedeki herkes yaşar.

Son düzenleme:
merhaba canım hoşbulduk.bacakların müthiş.maasallah:))benimkiler hala sargılı.bugün 5.gün.agrım yok denecek kadar az.erir diye endişeliyim okuduklarımdan sonra kısmet artık.öpüyorum canım

canım teşekkürler.hepsi 2 .500 tuttu.muayenesinde yaptı.şişlikler insin resim yollarım.yalnız özelden nasıl mail atılıyor onu bilmiyorum.yardımcı olursan sewinirim.:KK66:

X