- 9 Ocak 2011
- 131
- 4
- Konu Sahibi BenSalagim
İstediğim kalınlığa ulaştım aslında Şuan kilom 61,, kilo aldıkça vücut, yağı bacaklarda depolamaya başladı.
Yani ben şunu anladım tekrar operasyon geçirmek için acele etmemek gerekiyor,, ilk 3ay değişkenlik gösteriyor zayıflayınca bacakta zayıflıyor, kilo alınca ise bacakta alıyor ..
Zaten burada tüm o değişkenlik süreçlerini yazmışım nerdeyse günlük tutar gibi,, bi güzel demişim, bi ince demişim, bi yok eridi dizaltı demişim..
Şuan iyi hissediyorum kalınlığından memnunum yani ölçtüm 37 cm geliyor baldır..
Hatta inanın geçen gün endişe ettim daha da kalınlacak diye, çok kilo almaktan korkar oldum bazı botlarımın fermuarını kapatamıyorum !!
Çok ayakta kalıncada dahada kalınlaşıyor..
Bir çocuk daha istiyorum 1 yıl sonra, ama
Hamileliği düşününce ürküyorum , kendimi tutamamış ve 79 kilo olmuştum bacaklarım çok ödem yapmıştı. yine öyle olursam bacaklarım nasıl olur diye düşünmeden edemiyorum... :26:
Neyse yaa... amaaan hayatı akışına bırakmalı dimi.. şu anın tadını çıkarmalı
Yani ben şunu anladım tekrar operasyon geçirmek için acele etmemek gerekiyor,, ilk 3ay değişkenlik gösteriyor zayıflayınca bacakta zayıflıyor, kilo alınca ise bacakta alıyor ..
Zaten burada tüm o değişkenlik süreçlerini yazmışım nerdeyse günlük tutar gibi,, bi güzel demişim, bi ince demişim, bi yok eridi dizaltı demişim..
Şuan iyi hissediyorum kalınlığından memnunum yani ölçtüm 37 cm geliyor baldır..
Hatta inanın geçen gün endişe ettim daha da kalınlacak diye, çok kilo almaktan korkar oldum bazı botlarımın fermuarını kapatamıyorum !!
Çok ayakta kalıncada dahada kalınlaşıyor..
Bir çocuk daha istiyorum 1 yıl sonra, ama
Hamileliği düşününce ürküyorum , kendimi tutamamış ve 79 kilo olmuştum bacaklarım çok ödem yapmıştı. yine öyle olursam bacaklarım nasıl olur diye düşünmeden edemiyorum... :26:
Neyse yaa... amaaan hayatı akışına bırakmalı dimi.. şu anın tadını çıkarmalı