Bacağıma yağ transferi yaptırdım !

Taytlı olan eski halimiydi:)))) Eski halide yeni hal gibi, neden ve ne için yağ transferi yapıldı anlamadım.

canım o resimde fazla belli olmuyor albüme eski halimden bir tane daha koyarım o zaman farkı daha iyi anlarsın taysız olanda bacaklarımı ne kadar yapıştırmışım ama genede arada epey boşluk var önceden öyleydi ..transferden sonra ise bacaklarımı çok zorlamasam bile baldırlar birbirine deyiyor artık bide çok kemikli görünüyodu eskiden koyun bacağı gibiydi,, şimdi etli görünüyor..

resimleri ben neden göremiyorum acaba ??

arkadaşlar peki dizimizin yanındaki yağı aldırıp gerdirttirsek olmazmı?bence yine güzel bir görüntü olur diye düşünüyorum...böyle bir fikri doktora danışanınız var mı? olursa bu operasyonun maliyeti ne kadar olur acaba?

seda sayanında bacakları bu operasyonla bu kadar düzgün duruyormuş... kadının bacakları süper ya keşke benimde bacaklarım bu kadar düzgün olsaydı...

kızlar ekledim sizi arkadaş listeme,,, özel albümde resimlerim,, görebilirsiniz :))

Kızlar bugün ferruh bingüle gittim bana tavsiyesi kök hücre ile zenginleştirilmiş yag transferi dedi göbek bölgeme baktı orda oldukça fazla yagım var zaten yağı oradan alacak ve bacak bölgeme enjekte edecekmiş en geç 1 hafta sonrada işe başlayacakmışım bu yyağın en fazla % 30 erir geri kalanı bacakta kalırmı ve bu kalan kısımda beni mutlu etmeye yetermiş fiyatıda konuştum 3000 tl 2 hafta sonra yaptırmaya karar verdim.

Hayırlı olsun inşallah çok güzel olur.. fiyatta güzel öyle çok pahalıda değil. senin bacak tipin nasıldı canım resmin varmı ?
Kilo aldım bu ara bende, gene hafif göbeğim çıktı fakat eskisi kadar değil,, bacaklarımda kilo aldı bu sefer ,,güzel bir his bacağına bakınca güzel hissetmek ,, ALLAH dileyen herkese yaşatsın bu duyguyu :))

Ben teşekkür ederim ela iyi dileklerin için...
sizlerinki daha güzel olur inşallah :))

bende ankardayım ve ferruh bingüle mail atmıştım ama dönülmedi ameliyat sonrası akşamına eve dönebiliyomuymuşuz acaba sormuşmuydun?

bende ankardayım ve ferruh bingüle mail atmıştım ama dönülmedi ameliyat sonrası akşamına eve dönebiliyomuymuşuz acaba sormuşmuydun?

ben hastanede yaptırmayacağım klinik ortamında olacak opersyondan 1 saat sonra yürüyerek eve gidebilirsin dedi bana :)) randevu alıp yüz yüze görüş bence çok güzel bilgiler veriyor resimler gösteriyor ve herhangi bi ücret ödemiyosun bacaklarıma baktı karın bölgeme baktı ve bilgi verdi canım

benim resmim yok bacaklarım düzgün ama iç kısımları çok ince kalınlaşması gerekiyodu bende kilo alıyorum ama bacaklarım hep aynı kalıyo senin bacaklarının kilo alması çok güzel inşallah istediğin kalınlığa ulaşırsın :))

arkadaşlar direk yağ enjeksiyonu kesinlikle eriyomuş ama kök hücre ile zenginleştirilince % 30 u eriyormuş ve kalan % 70 kişiyi mutlu etmeye yetiyormuş dr. söylediğine göre ve tekrarına ihtiyaç olmuyormuş çok nadiren daha daha kalınlaşsın isteniyorsa kişinin tercihine baglı olarak tekrarlana biliyormuş:) öğrendiğim bilgileri sizinle paylaşmaya devam edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…