- 9 Ocak 2011
- 131
- 4
-
- Konu Sahibi BenSalagim
Taytlı olan eski halimiydi:)))) Eski halide yeni hal gibi, neden ve ne için yağ transferi yapıldı anlamadım.
harika olmuşsun canım darısı başımıza.bu dertten muzdarip ne kadar kadın varmış yaaaa bıktım pantolon giymekten.eleştirilere içim acısada gülüp geçmekten allahımmm para ve operasyon istiyorummmm noooluuurrr
arkadaşlar şu resimleri nasıl görüyorsunuz bi tarif edinya
kızlar ekledim sizi arkadaş listeme,,, özel albümde resimlerim,, görebilirsiniz :))[/QU
harika olmuş
kızlar ekledim sizi arkadaş listeme,,, özel albümde resimlerim,, görebilirsiniz :))
Canım benide eklesene.. Resimleri bende görmek istiyorum..
ekledim canısı..[/QUOTE
Teşekkür ederim eklediğin için şeker.. Çok güzel olmuş bacakların, beğendim..
Güzel ve sağlıklı günler dileğiyle...
Kızlar bugün ferruh bingüle gittim bana tavsiyesi kök hücre ile zenginleştirilmiş yag transferi dedi göbek bölgeme baktı orda oldukça fazla yagım var zaten yağı oradan alacak ve bacak bölgeme enjekte edecekmiş en geç 1 hafta sonrada işe başlayacakmışım bu yyağın en fazla % 30 erir geri kalanı bacakta kalırmı ve bu kalan kısımda beni mutlu etmeye yetermiş fiyatıda konuştum 3000 tl 2 hafta sonra yaptırmaya karar verdim.
Kızlar bugün ferruh bingüle gittim bana tavsiyesi kök hücre ile zenginleştirilmiş yag transferi dedi göbek bölgeme baktı orda oldukça fazla yagım var zaten yağı oradan alacak ve bacak bölgeme enjekte edecekmiş en geç 1 hafta sonrada işe başlayacakmışım bu yyağın en fazla % 30 erir geri kalanı bacakta kalırmı ve bu kalan kısımda beni mutlu etmeye yetermiş fiyatıda konuştum 3000 tl 2 hafta sonra yaptırmaya karar verdim.
bende ankardayım ve ferruh bingüle mail atmıştım ama dönülmedi ameliyat sonrası akşamına eve dönebiliyomuymuşuz acaba sormuşmuydun?
Hayırlı olsun inşallah çok güzel olur.. fiyatta güzel öyle çok pahalıda değil. senin bacak tipin nasıldı canım resmin varmı ?
Kilo aldım bu ara bende, gene hafif göbeğim çıktı fakat eskisi kadar değil,, bacaklarımda kilo aldı bu sefer ,,güzel bir his bacağına bakınca güzel hissetmek ,, ALLAH dileyen herkese yaşatsın bu duyguyu :))