- 14 Aralık 2010
- 201
- 0
- Konu Sahibi BenSalagim
tektash,canim bir sorum olacakti eger zahmet olmazsa.......acaba sana yapilan yag transferimi,tam olarak ne canim,onu yazabilirmisin....tsk ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tektash,canim bir sorum olacakti eger zahmet olmazsa.......acaba sana yapilan yag transferimi,tam olarak ne canim,onu yazabilirmisin....tsk ederim
canım gerçekten süper olmuş peki bacaklarında çarpıklık varmıydı
selam tektash tekrardan...umarim rahatsiz etmiyorum,acaba bacaginin sadece dizden altinami yag transferi yapildi yoksa komple bacagami islem yapildi yani dizin üst kisminada yag konuldumu...ayrica bayanlara yas sorulmaz ama benim yasim 39,kalicligin daha az olacagini düsünüyorum benim yasim icin,acaba canim senin yasin kac....erken yasin daha kalici olma ihtimali sanirim daha coktur..senin bacaklarin mükemmel ötesi olmus,cok begendim..simdiden tsk ederim ....selamlar sevgiler
harika olmuşsun canım darısı başımıza.bu dertten muzdarip ne kadar kadın varmış yaaaa bıktım pantolon giymekten.eleştirilere içim acısada gülüp geçmekten allahımmm para ve operasyon istiyorummmm noooluuurrr
çok çok geçmiş olsun ALLAH şifa versin dilerim biran önce tedavisi yapılır ve sağlığına kavuşur dualarım sizinle iyi haberlerini beklıyoruz
çok geçmiş olsun tektash,acil şifalar diliyorum............
selam tektash... ameliyat öncesi resimlerini cok kisa bir süre koymustun,bacaklarinin altida üstüde ince ve carpikti,benim üsttede sorunum oldugundan oldukca dikkat ettim resimlerine ve sana bir soru sormustum...acaba bacagim altina ve üstünemi yag transferi yaptirdin diye sormustum....sende sadece bacagin altina yag transferi yaptirdigini yazdin bana ki geriye dönüp okursan bunlari görürsün.....simdi sunu merak ediyorum,sadece bacaginin alt kismina islem yaptirmissin ama komple bacagin nasil düzgün olmus,üst kisimdaki carpiklik gitmis ve kalinlasmis,bu islem nasil olmus,ayrica ben hemsireyim,bunu cok merak ediyorum....tsk ederim cevabin icin simdiden