• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baby Alive Kullananlar

balkizim95

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2021
116
30
18
29
Merhaba baby alive sevimli bebeğim almak istiyorum sıfırı 100 TL ye buldum. Uygun mu sizce? Bu bebekten kullananlar memnun musunuz 😊

Ben de 127 ye almıştım
İyi bulmuşsunuz 😀
Kullanıyorsunuz o zaman 😊 memnun musunuz çocuk oyalanıyor mu bu oyuncakla yani barbie bebeği çok seviyor ama konuşan oyuncaklara da bayılıyor geçen markette ağladı bende Farklı bir modelini alayım dedim

Amin ama hangi konuya yazacağımı bilemedim 😊 biraz pahalı da olduğu için araştırıp kullananların tecrübelerini okumak istedim
Kazen'in yanlış bölüme açılan konular ile ilgili bir sözü var onu bulup okumanızı isterdim. bir de böyle her konuyu BDV açan bir arkadaşı bir hafta banladılar haberiniz olsun

Konu başlıklarını inceledim de uygun bulamadım. Uyarınız için teşekkür ederim dikkate alacağım 😊💐

Kullanıyorsunuz o zaman 😊 memnun musunuz çocuk oyalanıyor mu bu oyuncakla yani barbie bebeği çok seviyor ama konuşan oyuncaklara da bayılıyor geçen markette ağladı bende Farklı bir modelini alayım dedim
Çocukları bilirsiniz
3 gün sonra başka oyuncak seviliyor. Evde bir köşede duruyor :) ara sıra oynuyor nadir

Back