- 6 Temmuz 2021
- 116
- 30
- 18
- 29
- Konu Sahibi balkizim95
Merhaba baby alive sevimli bebeğim almak istiyorum sıfırı 100 TL ye buldum. Uygun mu sizce? Bu bebekten kullananlar memnun musunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah başka dert vermesin kardeşMerhaba baby alive sevimli bebeğim almak istiyorum sıfırı 100 TL ye buldum. Uygun mu sizce? Bu bebekten kullananlar memnun musunuz
AminnnAllah başka dert vermesin kardeş
çok güzel bir oyuncak. sen bilmezsin senin bebeler ergen olmuşO ne ayol
Amin ama hangi konuya yazacağımı bilemedim biraz pahalı da olduğu için araştırıp kullananların tecrübelerini okumak istedimAllah başka dert vermesin kardeş
Sebep?Bence boşanın
Reklama girer mi bilmiyorum öyleyse adminler uyarsın hepsiburadada kuponla birlikte 102 TL ye buldum100e nerede buldun bana de hele
Kullanıyorsunuz o zaman memnun musunuz çocuk oyalanıyor mu bu oyuncakla yani barbie bebeği çok seviyor ama konuşan oyuncaklara da bayılıyor geçen markette ağladı bende Farklı bir modelini alayım dedimBen de 127 ye almıştım
İyi bulmuşsunuz
Kazen'in yanlış bölüme açılan konular ile ilgili bir sözü var onu bulup okumanızı isterdim. bir de böyle her konuyu BDV açan bir arkadaşı bir hafta banladılar haberiniz olsunAmin ama hangi konuya yazacağımı bilemedim biraz pahalı da olduğu için araştırıp kullananların tecrübelerini okumak istedim
Çocukları bilirsinizKullanıyorsunuz o zaman memnun musunuz çocuk oyalanıyor mu bu oyuncakla yani barbie bebeği çok seviyor ama konuşan oyuncaklara da bayılıyor geçen markette ağladı bende Farklı bir modelini alayım dedim
Kazen'in yanlış bölüme açılan konular ile ilgili bir sözü var onu bulup okumanızı isterdim. bir de böyle her konuyu BDV açan bir arkadaşı bir hafta banladılar haberiniz olsun
Herhangi bir bozulma falan olmadı ama dimiÇocukları bilirsiniz
3 gün sonra başka oyuncak seviliyor. Evde bir köşede duruyor :) ara sıra oynuyor nadir
Hayır. Kızımın oyuncak fırlatma huyu yoktur.Herhangi bir bozulma falan olmadı ama dimi
Teşekkür ederim bende sipariş geçeyim o zamanHayır. Kızımın oyuncak fırlatma huyu yoktur.
Tabii ki yerden yere vurulursa sürekli bir yerleri kırılabilir her oyuncak icin geçerli.
Uzun ömürlü bebekler bunlar.