- 14 Ağustos 2018
- 19.657
- 2
- 73.873
- 598
- Konu Sahibi balkizim95
bence çok ürkünç 1 oyuncak :Oçok güzel bir oyuncak. sen bilmezsin senin bebeler ergen olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence çok ürkünç 1 oyuncak :Oçok güzel bir oyuncak. sen bilmezsin senin bebeler ergen olmuş
Gerçekten mi bizim kız baya sarıldı sevdi ben de içinde kalmasın diye aldım bilebence çok ürkünç 1 oyuncak :O
Sırf merak ettiğim için internetten baktım nasıl bir şey diye ve soruyorum amaç nedir çocuğa mı alacaksınız kendinize miMerhaba baby alive sevimli bebeğim almak istiyorum sıfırı 100 TL ye buldum. Uygun mu sizce? Bu bebekten kullananlar memnun musunuz
chucky gibi mi jajajajbence çok ürkünç 1 oyuncak :O
Biz de 2 tane var. Ses çıkaranın sesi çıkmıyor şu an. Onun dışında iyi. Düz bebek işte.Merhaba baby alive sevimli bebeğim almak istiyorum sıfırı 100 TL ye buldum. Uygun mu sizce? Bu bebekten kullananlar memnun musunuz
ben bebeklerden çok korkarım , küçükken annemler bi gün beni başlarından atsın diye misafir varken bana tv'de chucky açıp önüme koydular çocuk filmi al bebekli diye hiç bakmadan. o gün bu gündür korkarımGerçekten mi bizim kız baya sarıldı sevdi ben de içinde kalmasın diye aldım bile
Hey Allahım ya Gülsem mı uzulsem mı bilemedim sizeben bebeklerden çok korkarım , küçükken annemler bi gün beni başlarından atsın diye misafir varken bana tv'de chucky açıp önüme koydular çocuk filmi al bebekli diye hiç bakmadan. o gün bu gündür korkarım
oyuncakO ne ayol
bazı oyuncaklar 10 15 sene sonra çok değerleniyorlar meraklıları satın alıyorsimdi baktım benimde vardı ondan kuzenimin cocuğuna verdim keşke vermeseydim
annemler hep kızdı niye verdin diye
aynen sanırım ilk çıktığında almışlardıbazı oyuncaklar 10 15 sene sonra çok değerleniyorlar meraklıları satın alıyor