babayı yabancı biriyle evlenmek için ikna etmek

Tesekkur ederim cevap verdiginiz icin. Eger vatana donus varsa cok iyi bir karar! O zaman daha az problem olur cocuklariniz icin.

Merhaba dertli doktor,

Görüşmenin sonucu ne oldu bilmiyorum ama bana sorarsan çok imkansız bir durum yok şimdilik ortada. Benim de erkek arkadaşım yabancı, yurt dışında tanışmıştık ve şu an ilişkimiz hala devam ediyor. Aileme söylemekten çekindim bir süre ama sora baktım ki onlar benim kadar dert etmiyorlar bu durumu.

!Sakin ol ve ailene onunla neden birlikte olmak istediğini, sebeplerini ve planlarınızı paylaş. Mantıklı buldukları takdirde herşey yoluna girecektir diyorum ben.

Ancak, Türkiye de yaşamanız senin ailen açısından daha kolay diye düşünüyorum ama şunu unutma bu ülkenin bir ayağı ortadoğuda. Ben oklumu bitirip döndükten sonra biraz problem yaşadım, keşke ordaki kafa yapısı, gelişmişlik düzeyi ve insanlar arasındaki saygı burda da olsaydı; hem seni rahatsız edecek ve özel hayatına burnunu sokacak bu kadar çok soruya maruz kalmazdın. Unutma, bu dönem İstanbul da dahi olsa iş bulmak epey zor, bunun için de bi plan yapmanız gerekli.

Eğer onun doğru erkek olduğunu düşünüyorsan da kolay vazgeçme çünkü buraya döndükten sonra aradığın erkek kişi kriteri eminim ki çok değişmiş olacak ve yadırgayacaksın durumu.

Esen kal

Cevap için teşekkürler.. Tanıştı ailemle, iyi geçti çok şükür.. Bir sorun yok, inşallah Allah tamamına da erdirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…