- Konu Sahibi dertlidoktor
-
arkadaşı türk.. kendisi çok iyi türkçe konuşamadığı için arkadaşı yardımcı olacak.Stres yapma hersey olacağına varır. Emin ol En az senin kadar ailende streslidir. Kolay değil kız evlat evlendirmesi.. ama anlamadigim bişey var. E.arkadaşınız neden tanışmaya arkadaşını getiriyor ki. Benim bildiğim önce erkek arkadaşınız gelir tanışmaya, sonra ailesi vs vs bu böyle devam eder. Yazık olmuş bilet parasına bence.. bol bol dua et senin için hangisi hayırlısı ise o olsun.
arkadaşı türk.. kendisi çok iyi türkçe konuşamadığı için arkadaşı yardımcı olacak.
ben bilmiyormuş gibi davrancağım. bir daha kızmalarını duymak istemiyorum. geldiğini bilmiyormuş gbi davrancağım. annesi anneme yazacak o gelmeye yakın, oğlum geliyor falan diye.. bilmyiorum inşallah o zaman da beni suçlamazlar..E sen tercumanlik yapsaydin yaa. Hem beğenmediğin yerleri kendine göre cevirirdin. Orta yolu bulurdun.
Hem içime doğdu bu iş olacak
evet ailem türkiye'de onun ailesi avusturya'daAileniz suan turkiyedemi. Insallah hersey istediginiz gibi olur.
ben bilmiyormuş gibi davrancağım. bir daha kızmalarını duymak istemiyorum. geldiğini bilmiyormuş gbi davrancağım. annesi anneme yazacak o gelmeye yakın, oğlum geliyor falan diye.. bilmyiorum inşallah o zaman da beni suçlamazlar..
inşallah içinize doğduğu gibi olur ve her iki aile de mutlu olur. her 3 aile yani
erkek arkadaşım sabrının son noktasında.. hiç sormadan aldı biletleriKeske birlikte gelseniz. Babaniz ile ilk bulusmasinda sizinde olmaniz daha iyi olurdu. Yaz tatilini falan bekleseydiniz.
fundamentalist yani... extremist.... kafa kesen... kendini havaya ucuran...kökten dinci ne demek?
eminim hayatı ortada. yaşantısı. okulda mescitte kütüphanede yemekhanede.. normal insan yani..
onlar türkiye'de ortadoğuda oluyor. burada herkes işinde uğraşında. herkesin hayatı ortada.fundamentalist yani... extremist.... kafa kesen... kendini havaya ucuran...
olmadigini ne biliyorsunuz
din ile ilgili bir sorunumuz yok. babmın da sorun yapacağı bir şey yok. evet müslüman.Babanın din takıntısı var mı ? Yani çocuk müslüman mı
yurt dışında okuyorum 6 yıldır. insan okulundakilere bakıp oradan seçiyor, haliyle..ne işin var suriyeliyle allahım ya..kızlarda kafayuı bozdu ergen desem 25 yaşındasın..
yorumunuz için teşekkür ederim.
biz avusturya'da yaşıyoruz. ben 6 yıldır buradayım. tıp okuyoruz. erkek arkadaşım 5. sınıfta ben 4. sınıftayım. erkek arkadaşım burada doğup büyümüş ailesi de burada. Anne babası o doğmadan gelmişler Suriye'den. Tek sebep İslamofobi değil dönmek istememizin. Türkiye gibi bir yerde yaşamak bizim için çok değerli. ve doktoruz ikimiz de. yani inşallah iiş bulamama çalışamama gibi bir sorunumuz yok. Türkiye'de yaşamayı da orada doktorluk yapacak ve orada çok fazla arap var. onlara yardım etmek istiyor. arapça almanca ingilizce fransızca ispanyolca biliyor. diyor insanların bana ihtiyacı var....
zaten bir süre burada kalacağız. uzmanlık yaparken vs.. ama meslek hayatımıza ve hayatımızın geri kalanına orada devam edeceğiz. muayenehane açabiliriz. öyle planlıyoruz.
ya neden durduk yere burada yaşayayım. Türkiye'de yaşamak istiyoruz ikimiz de. zorlanmayız merak etmeyin. denklik var onu da merak etmeyin. konumuz bunlar değil yalnız.Diplomanıza türkiye de denklik veriliyor mu
Bence babanızı ikna ederken yurtdışında yaşamaya da ikna edin
Siz oraya alıştınız artık türkiyede zorlanırsınız
inşallah söyledğiniz gibi olur. bizim bir sıkıntımız yok. ailesi çok iyi. annesi kütüphanede ders çalışırken hep erkek arkadaşımla ya da kardeşiyle yemek gönderiyor bana. sahip çıkıyor. inşallah ocak ayında görüşecekler bakalım.Canım, seninle aynı yaştayız. Ben 1 senelik evliyim. Eşim Cezayir kökenli Fransa vatandaşı.
Babamdan çekiniyordum ben de evin en küçüğü babamın da minik bebeğiyim. Fakat hiç sıkıntı yapmadı, bana güvendi.
Bence senin durumunda da aşılmayacak bir şey yok. Sen bence kendini sorgula her şeyden önce. Kültürel farklılık evlendikten sonra çok daha rahatsız edici olabiliyor. Eşinden ziyade eşinin ailesinden kaynaklanabiliyor rahatsızlıklar.
Damat adayıyla her şeyi önceden açık açık konuş, sonrasında yok ben duymadım yok ben bilmiyordum olmasın.
Sen kararlı bir şekilde durup, ilişkinize güvenirsen, baban da makul bir insansa senden o güveni alır.
ya neden durduk yere burada yaşayayım. Türkiye'de yaşamak istiyoruz ikimiz de. zorlanmayız merak etmeyin. denklik var onu da merak etmeyin. konumuz bunlar değil yalnız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?