merhaba herkese, son zamanlarda içinden çıkamadığım sorunlar yaşamış olmam sebebiyle burdayım belki hiç tanımadığım insanlarla konuşarak alabilirim, bu platformun eski kullanıcılarındanım tüp bebek topiğinde oldukça aktiftim nihayetinde bir kızım oldu 8 yık önce ve tam ayrılık aşamasındayken 4 ay önce kızımın babası öldü, kızımın canı çok yandı ve halen de öyle ben de ikinci bir evliliğe hazırlıyordum kendimi çünkü uzun yıllar süren boşanma davamda bir daha asla evlenmiyorum derken çocuğumun bir baba açlığı yaşadığını büyük bit çaresizlikle izledim, elimden birşey gelmiyordu babasını affedemeyez ve tekrar ona dönemezdim çareyi Allah inancı merhameti olan biriyle yeni bir izdivaç yapmakta gördüm (çok yanıldım ) bunun için biriyle tanıştım (6 yıl süren boşanma davam geçen sene haziranda bitti fakat baba uzatmak için üst mahkemeye temyiz talebinde bulunmuş ve ben bunu aylar sonra farkettim şükür boşandım kurtuldum derken bir de bu sürprizle karşılaştım) neyse bu süreçte tanıştığım bu adam o kadar masum merhametli iyi niyetli geldi ki kızımın da baba hasreti son buldu sanki ama bu tamamen ben çocuğumun yaklaşımıymış anne bu babamla hemen evlen demesi ile içimde yaşadığım o vicdan azabının kölesi olarak bu kararı verdim( onun baba Özlem’i çekmesinden kendimi sorunlu tutmam babası gibi bir adamla evlenmek tanımadan, tamamen benim tasarrufumdaydı çünkü) kızıma olan o vicdan muhasebesini bir türlü kapatamadı her istediğini alarak en pahalı oyuncaklarla odasını süsleyerek içimdeki sızıyı sindirmeye çalıştım, ama yetmedi.. gelelim şimdiki duruma bu kişinin de gerçek maskesi düştü evliyiZ güya 1 aydır bana 1 lira para vermedi bayram geldi ne çocuğumu ne beni alışverişe çıkarmadı bir kere kızıma bir ihtiyacı varmı demedi üstelik geçen gün akşam kızım küçük bir konu yüzünden ağladı ve bunu başıma vurup ben senin çocuğunun gözyaşlarını çekiyorum dedi, 1 hafta önce de bir kadınla cinsel içerikli mesajlarını yakaladım evlilik sitelerine evlenmek amacı ile bir profil oluşturmuş aradığı kriterleri de yazmış şimdi bana bunun açıklaması olarak da ben çok dağınık bir hayat yaşadım tam düzenlemedim ama toparla beni diyor neyse bunu da geçelim beni çok aşağılıyor hırpalıyor geçen gün oğluna forma almak için avm ye gittik yürüyoruz herkesin önünde beni itip kakalıyor, kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki şu içindeki yangını söndürebilecek bir çözğm bulamıyorum ha şimdi merak edersiniz o böyle yaptıkça sen ne yapıyorsun diye hep sustum sakin ol canım sinirlenme canım gibi telkinlerle susturmaya çalıştım ama önü sonu yok bu alttan alışların artık dayanamıyorum bu nasıl bir vicdan ben ne umdum ne buldum o kadar şoktayım o kadar çıkmaZdayım ki, altımdaki arabama kadar satıp ona verdim borç olarak aile olalım benim neyim varsa bizimdir düşüncesi ile ama karşımdaki insan o kadar acımasız çıktı ki sabır kalmadı, en son bana bağırdığında dayanamadım artık yeter dayanamıyorum ne istiyorsun dedim ve bana ne dediğine inanamayacaksınız, bayram için çocuklarıma gidiyorum diye benimle kavga ediyorsun!!!!!! Şokkkkk böyle alçaklık hayinlik olamaz.. şimdi ayrılmayı istiyorum ama kızım bana ben yine mi babasız kalıcam biz çekirdek aile olmuştuk diye ağlıyor ben napıcam o kadar çaresizim ki