Babanne öldü şimdi dedeye kim bakıcak?

B Beyabaann geri adım atmak mı ? aklımı kaçırmadım henüz
Yapayin zaten.
B Beyabaann geri adım atmak mı ? aklımı kaçırmadım henüz
Ne diye yapasiniz. Hayat ne getirir bilinmez. Bakarsın birsey olur sizden bilirler haliniz harap olur. En iyisini yaptınız. Azcık aşım ağrısız başım diye boşa dememişler. O kocada baksaydınız elim rahatladı diye olmadık şeylere harcar dururdu siz yine ne birikim yapardınız nede bisey alırdınız. Olan sizin hayatınıza olurdu. Angarya tum işler size biterdi. Yarin hastalanma hastane köşelerinde siz bakacaktiniz çocuğunuzla rezil bir halde. Kimsede yardım edelim yazık demezdi.

Cidden bu yeni kuşak erkeklere ne oluyor böyle?
Yok aile yanına tekrar taşınalımlar, yok karısı çalışırken kendi işten ayrılıp üç sene evde oturmalar, karısı ücretsiz izin aldı yada işten çıktı diye söylenen adamlar gibi gibi

Arkadaşım dediklerinde olumlu olumsuz düşüncelerinde özellikle maddi anlamda çok haklısın. Kayınvalidem yıllarca baktı babanneye ki ayni bahce evler ayrı, bir sene olmadı öldü babanne, kadinin yüzüne bakmıyor halalar amcalar. Öküz öldü ortaklık bitti hesabi. Evi falan verir diye asla düşünme sana kalmaz o is. Ayrıca şimdi eli ayağı tutuyor ama Allah korusun ilerde yatalak olsa kendi ihtiyacını gideremez olsa napacaksin. Koca adam, eti ağır olur. Genç kadınsın yılların heba olur. Kendi baban olsa kardeşin olsa bi yere kadar ama eşimin dedesi .. zor. Hic o topa girme derim yolun başındayken yok de. Ne aile hayatınız kalır ne cinselliginiz ne senin özgürlüğün. Yazık olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…