Şimdi beni nolur yanlış anlamayın ama bu fikrin sahibinin bizzat kocanız olduğunu düşünüyorum ben. Eski konulardan vurma değil niyetim, alıntılarda eski nickinizi görünce hatırladım sizin boşanıyorum temalı konularınız vardı. Ultra zeki eşiniz para kazanayım diye youtuber olma sevdasıyla pc ekipmanlarına para harcıyordu yanlış hatırlamıyorsam, değil mi?
Ben olsam bir dönem boşanmayı düşündüğüm ve para kazanma/yönetme konusunda başarısız bir adam için sırf verileceği bile meçhul olan, ola ki verildi bağış kapsamına gireceği için hak bile talep edemeyeceğim bir ev uğruna böyle bir sorumluluğu asla kabul etmezdim. Üstelik bebeğim varken. Kaldı ki siz bebeğiniz için işten ayrılmış çalışan bir kadınsınız. Belli yaşa getirince elbet geri dönmek isteyeceksiniz diye düşünüyorum. O zaman dedeye ne olacak? Eşiniz maddi zorluk çekeriz o zaman diye trip atarken bunu düşünüyor mu acaba?
Ben çok eminim ki kendisi atladı biz bakalım hem kira vermeyiz hem ev alırız diye. Seviyor böyle zihni sinir projeleri.
Kayınpederiniz de kiradaymış mesela neden o gitmiyor?