Babanizi evlenmeye nasıl ikna ettiniz ?

aysesahin159753

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2019
15
2
26
Benim babam konuştuğum biri olduğunu öğrenince çok sinirlendi konuşmuyor şimdi benimle ciddi düşünüyoruz biz sevgilimle babamı nasıl ikna edebilirim

Benim babam konuştuğum biri olduğunu öğrenince çok sinirlendi konuşmuyor şimdi benimle ciddi düşünüyoruz biz sevgilimle babamı nasıl ikna edebilirim
Ben de babanız e evlensin diye ikna etmeye çalışıyorsunuz diye düşündüm konu başlığından 😊
Yaşınız küçükse , evlilik eğitim hayatınızı kesmenize neden olacaksa istememesi normal . Yaşınız 21 sanırım anneniz destekliyor mu sizi babanızın istememe nedeni nedir öyle öğrendi konuşmuyo falan mantıklı değil

Bide konu içeriğini değiştirmiş:olamaz:

1. Konu:

Babam sevgilim olduğunu öğrendi ciddi dusundugumuzu söyledim fakat resmini gördüm içim ısınmadı asla vermem ona çok zorlarsan veririm ama seni silerim diyor ben sevgilimden eminim beni asla üzmez babam tanımayi da kabul etmiyor sizce nasıl ikna olur ?

2. Konu:

:duduk:

Yeniyim burda daha pek anlamıyorum o yüzden 😊
Tam olarak anlamadığınız nedir?
İki farklı konu açarsam farklı yorumlar gelir istediğimi kullanırım diye mi düşündünüz?
Bu yasak bildiğim kadarıyla.
Konu içinse, zaten 21 yaşındaymışsınız babanızın kabul etmemesi normal değil mi?
15 yaşından beri sevgilisiniz demek ki. Öyle mi?

1. Konu:

Babam sevgilim olduğunu öğrendi ciddi dusundugumuzu söyledim fakat resmini gördüm içim ısınmadı asla vermem ona çok zorlarsan veririm ama seni silerim diyor ben sevgilimden eminim beni asla üzmez babam tanımayi da kabul etmiyor sizce nasıl ikna olur ?

2. Konu:

:duduk:
Diğer konuya da yorum geliyor ve onlara cevap veriyor. Bu yasak değil mi? Birini kapatması gerekmiyor mu?

Aynı konuyu 2 kere açmak normal değil tabii. Valla mantık ne anlamadım.
Ordan farklı yorumlar geliyor ve onlara cevap veriyor. Çünkü istediği cevaplar onlar. 21 yaşında baban tabi izin vermez diyen yok sanırım. Bi de orda babasını da kötü göstermiş. :olamaz:

X