baban ölüyo nasıl dicektim ki bi sey söyleyin nolur

Yok canım sen üzmedin maalesef acı ilk günkü gibi geçmiyor geçmiyor... Bazen beynim çatlayacak gibi oluyor sanki deliricem diyorum ama ilk ölen benim annem değil 13 yaşında bir kız annemin cenazesine geldi sanki allah gönderdi onu geldi sarıldı dedilerki 13 yaşında 2 ay önce kaybetti annesini utandım yanında ağlamaya.. Neyse biran çoştum ben demem o ki suçlayacak insan arıyorsun o kaybın sinirini birilerine mal ediyorsun etmeye çalışıyorsun sanmıyorum sana kişisel olarak kızdığını acısına kızıyor aslında..

Hangi kuzenin bu?norvece emrivakiyle yanina gelecek olan kuzeninmi?bari stilini degistirseydin biraz.senin baska biri olma olasiligin dahi yok.kalibimi basarim ben.eger bu konu gercekse ben adimi degistiririm.sen seversin kiblemeyi.cok vakit kaybetme..

gösterme merasimi derken?
benim bildiğim Türkiyede böyle bir merasim yok
kıza dirisini göstermemişler ölüsünü neden göstersinler
benim bildiğim Amerikan dizilerinde oluyor o bbcim pardon pamcim

Son düzenleme:
gösterme merasimi derken?
benim bildiğim Türkiyede böyle bir merasim yok
kıza dirisini göstermemişler ölüsünü neden göstersinler
benim bildiğim Amerikan dizilerinde oluyor o bbcim pardon pamcim
Yıkanıp kefenlendikten sonra gösterdikleri kısma ne denir bilemedim. Hayatımda ilk defa bi yakınımı böyle gördügüm bi andı o yüzden pek saka kaldıramıcam kusura bakma. Zaten başka bi yerden bana durduk yere kırıldın gelip burda sarma nolur gercekten rica ediyorum hassas bi konu farkındaysan. Her kime benzetiyosan beni ben o degilim hıncını cıkarma lütfen. Yeri degil.

Sabah sabah gerçekten ne kadar çok zalim insan varmış gördüm şok oldum. Beni kimle karıştırdıgınızı hala bilmiyorum ama moderatöre de mesaj attım, o bulur belki size o olmadıgımı kanıtlamanın bi yolunu.
Ama ben merak ediyorum benim o kişi olmadıgım, bu konunun da gercek oldugu anlasıldıgında birinin ölmüs akrabasıyla dalga gectiginiz icin adam gibi özür dileyebilcek misiniz yoksa hicbi sey olmamıs gibi korkup kacıcak mısınız?
Hayır gercekten ayıp ya. O hangi g.......lı üyeyse sizi bu kadar kızdıran ona da ayrıca lanet olsun yani

Çok tesekkür ederim iyi niyetli yorumunuz icin. ben de direk bana degil de duruma kızgındır diye düsünmek istiyorum. Tek basıma benim bu konuda yapabilcegim seyle cok kısıtlıydı çünkü. Sıze sabırlar diliyorum zamanla acınız hafifler umarım.

Sen gonlunu ferah tut sen ispatla kim oldugunu bize sart degil muneye kazenede yeter.ben burda konu acar gerine gerine ozur dilerim sen hiiic sikma canini.oku bakalim konunu bastan sona kim kiminle alay ediyo.sen saglikli bi insan olsan buraya boyle konu acip insanlarin acilarini deprestirmezdin.yaralarini daglamazdin.kuzenin o ofkeyle acmadi telefonu ki bu oyle bi meseleki gunlerce acilmaz o telefon.ama konu guncel kalacak ya ertesi gun hoop bi bulusma.he insanlar cift yaratilir ama bu kadar degil.eger gerceksen ki israrla soyluyorum degilsin bizimle dertlenicegine ezgiye kendini nasil affetiriceksin sen onu dusun.kibarcik

Acılar paylaşılınca depreşmez hanımefendi, insanlar yalnız olmadıklarını görürler. Bu benim düsüncem yani. Aynı durumu ya da benzerlerini yasamıs olan insanları yorumları bana güc verdi. Merak etmeyin ben bunu ispatlıcam zaten moderatörlere. Siz konu açıp özür dilerim sözünüzü unutmayın yeter. Benim o üye olmadıgımı kanıtlamak da sizin açacagınız konuyla tüm foruma duyrulur böylece. Ben de iyi niyetle özel mesajlarını dinledigim, arkadaşlık etmeye çalıştıgım bi insanın beni şurda kaç kişiye karşı zan altında bırakmasından kurtulurum böylece. Baska bi üyeden dinlediginiz olaylarla baskalarını yargılamazsınız siz de belki.

Burada dalga geçtiğimiz kanserden ölmüş bir adam değil (gerçekliği muamma).
Mesele, kafasından konular uydurup ki daha ileriye giderek insanların zaafları hakkında konular uydurup buraya konu açan insanları aptal yerine koyan acılarını depreştiren birisi ile.

Şurda yazdıgınız her laf hakaret. Konu ve benim gercekligim kanıtlanınca konu acacak bi arkadas var. Siz ne yapacaksınız su yanlısınızı telafi etmek icin?

Akli basinda olan her insan bu uyenin breakingbadd oldugunu anlar.

Bari eskisi gibi sevgilim cart curt olaylari uydur, kanserli hastalardan bahsedip insanlarin acilarini desme burda bisuru insan empati kurup yardimci olmus.

Yazik.

Akli basinda olan her insan bu uyenin breakingbadd oldugunu anlar.

Bari eskisi gibi sevgilim cart curt olaylari uydur, kanserli hastalardan bahsedip insanlarin acilarini desme burda bisuru insan empati kurup yardimci olmus.

Yazik.
Ya sana iyi niyetle verdigim her cevaba lanet olsun ya. Kendince dedektifcilik oynayıp beni suclayan da diger insanlara suclatan da sensin zaten. O breakingbadd e de ayrıca lanet olsun.
Surada dikkat cekmek isteyen insan yazar bi bekaret senaryosu gecer. Cok mu zor bak bakayım kac bin tane yorum alıyo.
İlk özür senden gelcek bak diger yazarlardan da degil cünkü sen actın bu olmayan durumu benim basıma.

Ben kimseyi yargilamiyorum.diger uyeligini de taniyan bilen herkes gorur bu olayi.farkli pcdenmi giriyosun napiyosun bu neyin guveni bilmiyorum.yine tipik puan toplayacak tarzda yorumlar.hadi hepsini gectim o degilsen bile bi bak bakalim konuna.canlisini gostermediginiz adamin olusunu mu gosterdiniz kiza.sen istersen sehir degistir gir bu hesaba hic farketmez..

Yazar?
Bb eksi ve incideki uyeliginde kaldin sanirim :)
Bu kez nasil bir yontem buldun bilmiyoruz ama biz yemedik bunu.
Bir kez de cikip kendi karakterinle oyna lutfen.
Her turlu ozelimizi doktuk bu insana ve salak yerine konduk.
Umarim baskalari da ciddiye almaz bu uyeyi.

Siz simdiden başladınız kanıtlasan da inanmam diye. Bi de üstüne tc kimligimi falan vereyim isterseniz. Şaka gibi ya. Siz kendiniz dediniz yap Mune ya da Kazen e ispatını ben konu açıp özür dilicem diye. Sözünüzde durup durmamak da sizin karakteriniz göstercek. 3 kisi bi insana iftira atmak ne demek ya. Hic mi düsünmüyosunuz ya gercekse en azından bi bekleyeyim yapsın ispatını diye.

CIA ve FBI ı hackledim öyle bi yöntem buldum. Ahahaha saka gibisiniz vallahi sinirim bozuldu ya. İyi özelinizi dökmüssünüz aferim size. Ama bana dökmediniz. Sizi tanımıyorum etmiyorum dün bana attıgınız 3-4 mesaj dısında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…