- 16 Eylül 2006
- 24.059
- 18.172
- 37
-
- Konu Sahibi pam de beaufort
hic problem degil, aksine aciklamaniz icin tesekkur ederim...Net gidip gelince bi garip yorum oldu kusura bakmayın düzenlemeyi de beceremedim tekrar yazdım
Birazcık daha beklemek istedim aslında ben de ama telefonunu actıgını fark edince aradım direk dayanamadım. Dünden beri cok üzülüyorum kendi kendimi yemek istemedim daha fazla.İyi şanslar ama konuşmak için çok erken değil mi ?
Keşke biraz olayı kavrayıp sindirdikten sonra konuşsaydınız.
Çok sakin davranıp kuzenine hakvererek başlamanı öneririm.Ben de olsam kızar üzülürdüm ama benim yapabileceğim birşey yoktu.Bana söyleneni yaptım,senin iyiliğini düşündüm,böyle olacağını bilemezdim gibi...
Yani size se bi sey diyemiyorum tabi internet ortamı neticede her söylenene bi süpheyle yaklaşmak gerekiyo haklısınız belki.hic problem degil, aksine aciklamaniz icin tesekkur ederim...
Kusura bakmayin acinizi deprestirmis oldum belki.
1hafta oncesine kadar saglikli "gorunumu" olan birisi hastaneye yattiktan 2gun sonra teshis konsa dahi "butun vucudu sardigi" icin tedavisi yapilamiyorsa ve bu nedenle de hayatini kaybediyor ise;
dedigniz gibi kizinin haberi olmamasi vs bir nebze gecerli olsa dahi o boyuttaki hasta hastaneye kaldirilmadan cok once doktora gitmis olurdu...
ustelik anlattigniz gibi dudaklar morarmis vs son safhadaki hasta 1hafta onceden belli oluyor, tipci degilim ancak fazlasiyla ornek gordum maalesef,
ustelik kalp rahatsizligi olan biri herhangi bir agriyi hafife almaz, bu noktada da bi terslik var.
konunuz ilgi arayan bir genckiz ya da ask hikayesi olsaydi bu kadar ustunde durmazdim,
ancak bu olay, hastalik konusunda birebir yasayan insanlarin acilarini deprestirmekle kalmiyor,
fazlasiyla empati kurulan ve genel olarak korkulan bir konu oldugu icin duygu somurusunu abartili buluyorum.
Konunuza faketir demiyorum, demem,
benzer yaslarda ve hala cokca yakinimi kaybettim, sizinki kadar travmatik bir etkisi olmasa da karakter farki der gecerim,
Ve gercek ise tum samimiyetimle de sizden ozur diliyorum,
hakiki bulmadigim konularda yorum yapma aliskanligim pek yoktur ancak anllattiklariniz cok hassas seyler,
rica edecegim, uydurma ise devam etmeyin,
ailesinde bir suru hasta olan insan var, onlari nasil etkiledignizi lutfen dusunun...
Kuzeninize tavsiyem psikiyatra gitmesi olur,
bazi sorunlarin ustesinden tek basimiza gelemeyebiliriz, ya da aile arkadas destegi yeterli gelmeyebilir,
her zaman profosyonel bir destek en sagliklisidir, bu konuda oldugu gibi gec teshis kotu sonuclara neden olabilir...
Onun yerinde olsam suclamalarim sadece uzuntumun disavurumu olurdu, icimde cok daha buyuk seyler yasardim muhtemelen,
tekrardan basiniz sagolsun, sabir dilerim...
Sizin de başınız sagolsun, dedeniz icin cok üzüldüm. Son zamanlar gercekten cok zor geciyo. Babam da amcamın o halini unutamadı uzun süre. Annenizin de sizin de tekrar basınız sagolsun.Bence siz doğru davranmışsınız.Dedemde kanserden vefat etti,annem onun son halini gördü,ve hala uyuyamıyor geceleri,6-7 ay geçti üstünden...
Hep diyor ki annem hiç sağlıklı haliyle hatırlayamıyorum,hep ölürken ki yüzü aklıma geliyor diyo.Çok zor,bence kuzeniniz sizi anlayacak,biraz zaman sonra.
Of ya benim de içim çok acıdı,dedemi aklıma getirdin : (
Yarın buluscaz ama bakalım. Telefondaki konusmasından belliydi su anda cok soguk bana. Toplamaya calıscam elimden geldigince.Şok geçirince birilerini suçlama ihtiyacı hissetmiştir. Şimdilik kendi haline bırakın. Şoku atlatmasını bekleyin.
Bazı arkadaşlar da hakkıydı görmeliydi diyo ama kisiden kisiye degisiyo sanırım bu sorunum cevabı.Gecer zamanla anlar. Doğrusunu yapmıssın. Sonucta babası istemiş
Yarın bulusmak icin ikna ettim. O da biraz daha sakinlesmis olur umarım. Konusucaz iste ama nasıl gider bilmiyorum.Konuşabildiniz mi ? Anlattığınız gibiyse görmemesi hayrına olmuş sizin suçunuz yok ki.
Yarın bulusmak icin ikna ettim. O da biraz daha sakinlesmis olur umarım. Konusucaz iste ama nasıl gider bilmiyorum.
Çok sagolun. Bi düzelsin benim de icim rahatlıcak.İyi olur inşallah sıkma canını
Demeyin lütfen öyle ya. Hep son bi kez daha der insan ama o son olmaz ki hic. Kim annesine babasına kardesine sevdigi birine veda etmek ister. Cok dogru söylemisler size 10 kere daha baksanız son bi defa daha dicektiniz.Offf acısından yapıyor beni sabah 5 te aradılar annen rahatsızlandı gel dediler nasıl durumu dedim iyi ama sen gel dediler hemen uçak bulamadık gün geçmedi bana akşam beş gibi gittim yogun bakımda akşamı bekleyin dedi doktor taş olup dayanıyorsun yapacağın hiçbir şey yok çok pişmanım çok o an girip elini tutsaydım hala yüreğimde yanıyor sonra en son gördüğümde bir daha baksaydım keşke bir kere daha yine kendimi suçladım herkes dediki kızım on kerede baksan yine baksaydım diyecektim ama işte kızıyorum suçluyorum kendimi ...