- 17 Ekim 2014
- 171
- 177
-
- Konu Sahibi pam de beaufort
O degilsem özür dilicek misin dilemicek misin? Dürüst bi insan ol söyle. "Benim öbür üyeye cok kızgınlıgım var bizi aptal yerine koydu. Ama sen o degilsen ben kötü bi seyle sucluyorum seni su anda özrünü de dilicem."de. E yok diyemiyosan camur at izi kalsın diye üstüme saldırıyosun demektir. Buna karsı da ben ne yapayım yani.Ayrica neyin ozrunu dileyecegiz kizlar sacmalamayin. O oldugunu biliyoruz bal gibi de.
Mune bana desinki o degil yuzde yuz eminim ben ozrumu dilerim sen dertlenme.ayrica evet hic dusumuyorum gercek oldugunu hic hic hic hic.net!Siz simdiden başladınız kanıtlasan da inanmam diye. Bi de üstüne tc kimligimi falan vereyim isterseniz. Şaka gibi ya. Siz kendiniz dediniz yap Mune ya da Kazen e ispatını ben konu açıp özür dilicem diye. Sözünüzde durup durmamak da sizin karakteriniz göstercek. 3 kisi bi insana iftira atmak ne demek ya. Hic mi düsünmüyosunuz ya gercekse en azından bi bekleyeyim yapsın ispatını diye.
Şu cevap bana yeter. Fazladan iyi niyet göstermeseniz de olur. Mune hanıma da yazdım simdi önce sadece Okypete ye yazmıstım.Mune bana desinki o degil yuzde yuz eminim ben ozrumu dilerim sen dertlenme.ayrica evet hic dusumuyorum gercek oldugunu hic hic hic hic.net!
Ben senin neye guvendigini cok cok iyi biliyorum bize gercek ismini zaten hic vermedin.mine dinc diye bi karakter uydurdun gectin.senin kendine bu kadar guvenmenin sebebi bu.senin o oldugun belki hic ispatlanmayacak ve evet ben ozur dileyecem ama sen osun.bi iki saat sonra bi iki saatlik bi mola verir kuzenle bulustuk,sarildik,aglastik cok sagolun ablalar size hislerim gercek dersin.ama sen osun.her yorumunda daha eminim.her cumlende daha da eminim.sen zaten seversin hayalinde yarattigin karakteri fazla ozguvenli yaratmayi.daha simdiden oldu tcmide gondereyim bari diyecek kadar tutusmussun.sevindim:)Şu cevap bana yeter. Fazladan iyi niyet göstermeseniz de olur. Mune hanıma da yazdım simdi önce sadece Okypete ye yazmıstım.
Yani 3 kisi oturdunuz internette biri tarafından kandırıldınız bunu suçu da bana kaldı öyle mi? Bi isim uydurdu bize gecti dediginiz bi insana güvendiniz de bu saflıgınızın sorumlusu ben miyim? Ona güvendiginizin yarısı kadar moderatörlere ispatlayayım diye iyi niyet gösteren bi insana güvenseniz keske. Ne yapayım ben burda kac bin kisinin girdigi foruma kimlik fotokopimi mi mesaj atayım ne yapmamı bekliyosunuz ki yani? Bi paranoyaklık ettik simdi biz tutustuk ispatlarsa napcaz diye kara kara düsünüyorum demiyosunuz da inanmıcam banane de banane diye cocuk gibi inat ediyosunuz.Ben senin neye guvendigini cok cok iyi biliyorum bize gercek ismini zaten hic vermedin.mine dinc diye bi karakter uydurdun gectin.senin kendine bu kadar guvenmenin sebebi bu.senin o oldugun belki hic ispatlanmayacak ve evet ben ozur dileyecem ama sen osun.bi iki saat sonra bi iki saatlik bi mola verir kuzenle bulustuk,sarildik,aglastik cok sagolun ablalar size hislerim gercek dersin.ama sen osun.her yorumunda daha eminim.her cumlende daha da eminim.sen zaten seversin hayalinde yarattigin karakteri fazla ozguvenli yaratmayi.daha simdiden oldu tcmide gondereyim bari diyecek kadar tutusmussun.sevindim:)
Yani 3 kisi oturdunuz internette biri tarafından kandırıldınız bunu suçu da bana kaldı öyle mi? Bi isim uydurdu bize gecti dediginiz bi insana güvendiniz de bu saflıgınızın sorumlusu ben miyim? Ona güvendiginizin yarısı kadar moderatörlere ispatlayayım diye iyi niyet gösteren bi insana güvenseniz keske. Ne yapayım ben burda kac bin kisinin girdigi foruma kimlik fotokopimi mi mesaj atayım ne yapmamı bekliyosunuz ki yani? Bi paranoyaklık ettik simdi biz tutustuk ispatlarsa napcaz diye kara kara düsünüyorum demiyosunuz da inanmıcam banane de banane diye cocuk gibi inat ediyosunuz.
3 tane üye üst üste aynı şeyi söyleyince herkes inanır çünkü. Konuma norvec bayragı atmak nedir ya dalga gecer gibi.Ben sadece tek bir şey söyleyeceğim. Birisi beni"sen breakingbadd'sin fakesin" diye itham etse VE BEN GERÇEKTEN FAKE DEĞİLSEM yav he he manyak mısın der geçerim. Oldu canım derim gülerim kendimi ispata da uğraşmam. Eğer bb değilsen nedir bu izah çabası ? Sadece buna cevap bekliyorum. Bir insan neden üç sayfa izah ve inkar mesajı yazar ?
Hastaneye agrıları artınca babam götürdü birlikte gittiler. Tabi gidince anlasıldı bi terslik oldugu ilk iki gün tahlillerle geçti, o da okula gidiyodu o zaman liseye son sınıftı zaten dersten çıkınca da dersaneye. 2 gün sonra kanser tehşisi kesinleşti. Babamı evde aglarken görünce ögrendim ben de. Yengem nolcak ezgi nolcak dedim. Ezgi hastaneye gelsin istemiyo amcan dedi, sen sakın bi sey söyleme yengen konuscak onla. Yengem de eski kalp hastalıgını bahane etmis hep o zaman da stend takılmıstı 1 hafta hastanede kalmıstı amcam, yine onun gibi oldu demis, doktorlar kalabalık istemiyolar zaten beni bile günde 1 kere alıyolar yanına falan. Amcanlar da yanımda sen merak etme alcaz babanı gelcez eve diyip durmus. Ne zaman gitmek istese zaten 2 güne eve çıkcak, iste bi tahlil daha varmış yapsınlar geçecek diye oyalamış. Annem çok kızmıstı o zaman böyle olmaz alıştırman lazım diye ben de ordan biliyorum. Kız şok olmuştu zaten vefat ettiginde inanamamıştı yani.
Bi de kanseri duydu cenaze zamanı. Ilk olay o zaman çıktı. O zaman da zaten ilk günler biz de bilmiyoduk, sonradan ortaya çıktı vefat etmeden hemen önce ögrendik falan dedi. Yalan üstüne yalan dogdu yani.
3 tane üye üst üste aynı şeyi söyleyince herkes inanır çünkü. Konuma norvec bayragı atmak nedir ya dalga gecer gibi.
Tabi siz sadece konu altında yasananları biliyosunuz.Dün bu üyelerden biri kendisi bana mesaj attı. Iyi niyetli konustuk dertlestik. Sonra birden aa sen o sun dedi. Ben de hayır degilim dedim anlattım. Hatta ilk ona teklif ettim ispat mı edeyim ama nasıl edeyim bilmiyorum diye. Israr etti o sun diye. Sabaha bi uyanıyorum toplamıs arkadaslarını üstüme saldırıyo. Bi anda herkes tarafından yalancılıkla suclanmayı kaldıramıyorum ben su anda.
Yoo kandiramadin oyle bi ozguvenin olmasin.hic tutusmadim ozur dilemekte kompleks yapacagim bisey degil.sen bunu bu sekilde ispatlamaya calistikca daha da emin oluyorum.ha ayrica bi insan biseyi 3 kere degil 1000 kere anlatsa inandiramaz.bunu sen daha iyi bilirsin.oynama bosuna buralarda.ban yememek icin cirkeflesemiyorsun degilmi?hah iste tam o sensin.cunku bu kadar agir bi konuda siz kimsiniz be size kendimi ispatlicam ben diye kabarman gerekirdi?sen herkesi uyutmaya calis:)Yani 3 kisi oturdunuz internette biri tarafından kandırıldınız bunu suçu da bana kaldı öyle mi? Bi isim uydurdu bize gecti dediginiz bi insana güvendiniz de bu saflıgınızın sorumlusu ben miyim? Ona güvendiginizin yarısı kadar moderatörlere ispatlayayım diye iyi niyet gösteren bi insana güvenseniz keske. Ne yapayım ben burda kac bin kisinin girdigi foruma kimlik fotokopimi mi mesaj atayım ne yapmamı bekliyosunuz ki yani? Bi paranoyaklık ettik simdi biz tutustuk ispatlarsa napcaz diye kara kara düsünüyorum demiyosunuz da inanmıcam banane de banane diye cocuk gibi inat ediyosunuz.
Hmm ok. Tabii kaldıramaz insan. Biz de aptal yerine konmayı hazmedememiştik mesela. 17 yaşında bir veletin tüm forumu ayakta uyutması pek hazmedilecek bir şey değil.
Aynen vivisim ciddiye alip tum forum bekledik su eski sevgili konusunda mesela. Annesiyle kustu biz uzulduk vs
Ben öm ile kendisine ağır konuştum. Muhtemelen kib'ler ben de banlanırım çok da umurumda değil. Ben dayımı kanserden kaybettim diğer dayım kan kanseri ie savaşıyor. Ya anneme sıçrarsa korkum var. Bir veledin hayalgücü geniş diye burada duyguları sömürmesine sessiz kalamam!
Mune ya da Kazen e ispatını .
Hay cok yasa sen!Biz daha üyeliğimizin 9. gününde Kazen kim Mune kim bilmezdik be krdşm.