baban ölüyo nasıl dicektim ki bi sey söyleyin nolur

Ya bi saniye Brekingbad fake üyemiydi ?? Çok üzüldüm uya mune izin verirsen bir şeyler söylemek istiyorum
Siyaset topiğinde mesajlarını en çok beğendiğim kişiydi
Yiğidi öldürüp hakkını yemeyenlerden
Çok beğenirdim yorumlarını ne oldu ne bitti hiç bilmesem de gerçekten çok üzüldüm
Ayrıca siyaset topiğinde o mesajları yazan insan 17 yaşında da olamaz
Niye böyle bir şey yaptın ki ??
Gerçek kimliğinle gelsen şuraya ne olacaktı sanki
Yazık cidden ya

Son düzenleme:
ekşide falan takılıyormuş , onların yaptıgı yorumlardan pay almış olabilir, bende ögrenince şok oldum , hiç fake gibi durmuyordu hele ki başkasının fotosunu kullanması komik olmuş

ekşide falan takılıyormuş , onların yaptıgı yorumlardan pay almış olabilir, bende ögrenince şok oldum , hiç fake gibi durmuyordu hele ki başkasının fotosunu kullanması komik olmuş

Hmm doğrudur ... Neler gördüm bu sitede aslında şaşırmamak lazımda işte üzüldüm yinede

erkek de olabilir
17 yaşındayım yalan olabilir
nitekim cinsellik bilgisi de epeymiş ....

Konu sahibi netti acaba, görüştü mü kuzeniyle? Hayır hikaye de olsa devamını merak ediyor insan :) diğer hikayeler gibi en heyecanlı yerinde bırakma lütfen, bu sefer tamamla :)
çok güldüm ahahahaha
roman yazsın ben ta ne zaman demiştim
yazarlıkta harcasa ya bu emeğini diye

Yazil yaaa, insanlarin duygulariyla oynuyor...Allah akil fikir versin, gerci vermis Sahis baya bi kullaniyor ama yanlis kullaniyor...

Konu kapanmadan yorumumu yapayim da gideyim.Bu arkadas erkek ya da degil her neyse belli degil ama sizofren ya da bir kisilik bozuklugu olabilir.Konunun yetkin bir muhatabi degilim.Bir insanin bu kadar yalan hikaye uydurmasi icin guclu bir hayal dunyasi var muhtemelen. Hani diyelim ki saglikli bir sorunu yok.Bu kadar derdi olan insanlarin konulari varken rol calmasi insanlarin hakkina girmesi eglendigini sanmasi hic hos degil.Goruyoruz zamana karsi yarisilan konular var burda yere zehir dokeninden tutun da klavye basinda dogurmak uzere olan insanlar var.Yalniz olabilirsiniz ama burasi eglenilecek bir alan degil.Bir de kanseri alet etmissiniz insanlarin duygularini somurmeye hakkiniz yok!

Tebrik ederim herkesi de bi güzel kandırıp ikna etmissiniz. Herkes başlamış kesin yalan söylüyo diye kinini kusmaya. Gün içinde bi ton derdim vardı bi siz eksiksiniz hosgeldiniz.
Ben kimseyi kandırmadıgımı ispat icin elimden geleni yapıyorum su anda. Kınamalarınızı kendinize saklayıp bekleyebilseniz sonucu göreceksiniz zaten.

Sizi hiç tanımayan insanlar neden kin kussun ki ? Mantıksız değil mi bu ? Ayrıca bu forımdakiler üç yaşında mı ? Başkasının lafına eğer gerçekten şüphelenmemişlerse neden kansınlar ? Öyle değil mi ?

Ben Fake olduğunu düşünmüyorum bu konunun. Breakingbadd in yalan söylediği konular dış görünüşü, Norveçli hayali sevgilisi filanmış. Daha ilgi çekici renkli bir yaşamı var gibi göstermek istemiş, böyle bir konuda hikaye uydurduğunu düşünmüyorum 2. Üyeliği olsa bile. Ayrıntılar bana gerçekçi geliyor bu konuyla ilgili.

neden sanal insanlara bu kadar güveniyorsunuz ki ?
kusura bakmayın ama hata sizde , eminim iyi niyetle yaklaştınız arkadaş oldunuz ;ama , ne gelirse başımıza iyi niyetten gelir ..
bunu sahte hesap üye ve kandırıldığını söyleyen arkadaşlara söylüyorum
lütfen güvenmeyin insanlara bilgilerinizi asla vermeyin
canlı kanlı gördüğümüz iş arkadaşlarımıza komşularımıza bile güven sorunu yaşarken sanal alem de tedbiri daha da arttırmamız lazım
arkadaşlara geçmiş olsun diyorum umarım bir daha böyle bir sorun yaşamazlar ..

Ne yapıyorsun ispat için? Vallahi o ben değilim mi diyorsun? Kınayan göremedim yada kinini kusan... birkaç tane bb ile dalga geçen gördüm :)

He benim şüphemi çektiğin nokta; beni hiç tanımadığım birine benzetseler "hee çok da fifi derim".. ama sen büyük bir ispat yarışı içindesin, neden?

Yanlış yaptığın yerleri söyleyelim ki, 3.seferde bunları yapma :)

O bigel topiğine ben de yazmıştım, teknoloji yoksunu da değilim ama çözemedim işte nasıl resim eklendiğini valla, kimse tenezzül edip cevap vermemişti forumu bu kadar ciddiye almamak lazım, zehir hafiyeler haklıysa sende ağır şizofrenmişsin be arkadaşım git tedavi ol, burdaki insanların derdinle dertlenmesini falan geçtim ben şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…