-
- Konu Sahibi pam de beaufort
ekşide falan takılıyormuş , onların yaptıgı yorumlardan pay almış olabilir, bende ögrenince şok oldum , hiç fake gibi durmuyordu hele ki başkasının fotosunu kullanması komik olmuşYa bi saniye Brekingbad fake üyemiydi ?? Çok üzüldüm uya mune izin verirsen bir şeyler söylemek istiyorum
Siyaset topiğinde mesajlarını en çok beğendiğim kişiydi
Yiğidi öldürüp hakkını yemeyenlerden
Çok beğenirdim yorumlarını ne oldu ne bitti hiç bilmesem de gerçekten çok üzüldüm
Ayrıca siyaset topiğinde o mesajları yazan insan 17 yaşında da olamaz
Niye böyle bir şey yaptın ki ??
Gerçek kimliğinle gelsen şuraya ne olacaktı sanki
Yazık cidden ya
ekşide falan takılıyormuş , onların yaptıgı yorumlardan pay almış olabilir, bende ögrenince şok oldum , hiç fake gibi durmuyordu hele ki başkasının fotosunu kullanması komik olmuş
erkek de olabilirYa bi saniye Brekingbad fake üyemiydi ?? Çok üzüldüm uya mune izin verirsen bir şeyler söylemek istiyorum
Siyaset topiğinde mesajlarını en çok beğendiğim kişiydi
Yiğidi öldürüp hakkını yemeyenlerden
Çok beğenirdim yorumlarını ne oldu ne bitti hiç bilmesem de gerçekten çok üzüldüm
Ayrıca siyaset topiğinde o mesajları yazan insan 17 yaşında da olamaz
Niye böyle bir şey yaptın ki ??
Gerçek kimliğinle gelsen şuraya ne olacaktı sanki
Yazık cidden ya
çok güldüm ahahahahaKonu sahibi netti acaba, görüştü mü kuzeniyle? Hayır hikaye de olsa devamını merak ediyor insan :) diğer hikayeler gibi en heyecanlı yerinde bırakma lütfen, bu sefer tamamla :)
erkek de olabilir
17 yaşındayım yalan olabilir
nitekim cinsellik bilgisi de epeymiş ....
Tebrik ederim herkesi de bi güzel kandırıp ikna etmissiniz. Herkes başlamış kesin yalan söylüyo diye kinini kusmaya. Gün içinde bi ton derdim vardı bi siz eksiksiniz hosgeldiniz.
Ben kimseyi kandırmadıgımı ispat icin elimden geleni yapıyorum su anda. Kınamalarınızı kendinize saklayıp bekleyebilseniz sonucu göreceksiniz zaten.
Tebrik ederim herkesi de bi güzel kandırıp ikna etmissiniz. Herkes başlamış kesin yalan söylüyo diye kinini kusmaya. Gün içinde bi ton derdim vardı bi siz eksiksiniz hosgeldiniz.
Ben kimseyi kandırmadıgımı ispat icin elimden geleni yapıyorum su anda. Kınamalarınızı kendinize saklayıp bekleyebilseniz sonucu göreceksiniz zaten.