- 17 Ekim 2014
- 171
- 177
-
- Konu Sahibi pam de beaufort
Ya 4 sene gecti üstünden, ben zaten ne zaman bi kanser olayı duysam icim sızlar kuzenimi hemen arar sorarım caktırmadan nasılsın diye. Bu aksam aralarında dertlesirken ne söyledi annesi bu kıza, kendisi bi sey mi anlattı sanki? Her seyi o sakladı asıl. Çok içim yanıyo ya. Sen babamı son kez görme hakkımı aldın ne demekİlk anın şokuyla sana saldırmış.
Biraz zaman geçince anlayacaktır seni muhakkak.
Şimdilik üstüne gitme. Biraz zaman ve ona..
Aramiyim mi simdi yani bekliyim miBir sure sonra sizi anlayacaktir ustune gitmeyin...
Aramayin,sakinlesmesini bekleyin. Ne kadar ararsaniz o kadar hirslanacak. Cok kırgın şuan ,onu da anlayın...Aramiyim mi simdi yani bekliyim mi
Biliyorum tabi ki kırılmıstır. Zaten o yüzden aradım hemen. Bin defa özür diledim, kuzen cok kötüydü nolur anla sen onu en güzel haliyle hatırlıyosun dedim. Agladık karsılıklı telefonda, ama doktoru bile gelmesin demisti ne yapabilirdim baska. Keske söyleseydim mi acabaAramayin,sakinlesmesini bekleyin. Ne kadar ararsaniz o kadar hirslanacak. Cok kırgın şuan ,onu da anlayın...
Dogru söylüyosunuz. Ben cok mu yanlıs yaptim. Söylemem mi lazımdı sizceSenin bildiğini yeni öğrenmiş sonuçta.
Acısı tazelenmiş.
Sagolun. Beklemek o kadar zor geliyo ki su anda. Zaten kızmıstı ilk zamanlar herkese bana söylemediniz diye. Bi bana güvendi belki de. Simdi de bunu duyunca...aramayın şimdi biraz zaman verin ona, önce durumu sindirsin.. sonra zaten kendisi arar seni, ya da duruma göre sen buluşur konuşursun.. telefonla çok zor olur iletişiminiz, mutlaka yüz yüze konuşun.. başınız sağolsun.
Annesi dahi soylememisken hele de sizi o kadar tembihlemisken soylemek size dusmezdi :) boşuna kendinizi suclamayinDogru söylüyosunuz. Ben cok mu yanlıs yaptim. Söylemem mi lazımdı sizce
Ben ne kavgalar ettim o zaman hastaneden çıkınca. Baksanıza ölüyo dedim, o simdi saglıklı düsünemiyo söylemeniz lazım dedim. Babama bagırdım sen böyle yapsan affetmezdim asla dedim. Ama herkes cok katı bi dille uyardı. Sadece kuzenimi degil babasını da düsündüler. Doktor da o yönde tavsiye verdi cünkü kızın dendi mi cıldırıyodu adam gelmesin diyeBu aralar tüm bilenlere saldiracaktir, haklida bence, sizi suclamiyorum yanlis anlamayin, keske kuzeninize görüp görmeme karar hakki verilseydi... Suan cok üzgün gitmeyin üstüne, herkes kendince onun iyiligini düsünmüs, zamanla anliyacaktir...
Yerinde kim olsa söylemezdi, söyleyemezdi.Dogru söylüyosunuz. Ben cok mu yanlıs yaptim. Söylemem mi lazımdı sizce
Ben ne kavgalar ettim o zaman hastaneden çıkınca. Baksanıza ölüyo dedim, o simdi saglıklı düsünemiyo söylemeniz lazım dedim. Babama bagırdım sen böyle yapsan affetmezdim asla dedim. Ama herkes cok katı bi dille uyardı. Sadece kuzenimi degil babasını da düsündüler. Doktor da o yönde tavsiye verdi cünkü kızın dendi mi cıldırıyodu adam gelmesin diye