baban ölüyo nasıl dicektim ki bi sey söyleyin nolur

Bu şahsın konu uydurup sizin acılarınızı kendine sempati oluşturmak için sömürmesi çok mu hoş peki?
O dahada kötü ben konu sahibini tanımıyorum diğer konularınıda hatırlamıyorum bakmadımda konuyu okuyunca yaram depreşti... Eger konu yalansa ve konu sahibi senaryo yazıyorsa yazık...

Bu baslıgın tepesindeki kocaman moderatörler yazısından. Ne zaman ki bi üye Mune ya da Kazen e de ispat etsen olur dedi mune ye de öyle yazdım

Ama şimdi ben konuda arama yaptım hem "mune" hem de "kazen" olarak iki ayrı arama.. Bu iki kelimeyi ilk sen kullanmışsın konuda.
Beni üzüyorsun.

Konu ne hale gelmiş ya bişey anlamadım? Bütün sayfaları da okudum tek tek. Anlamadığım neden bi insan böyle bi konu açsın dalga geçmek için.. Hadi bakirelik ya da onun gibi saçma şeyler olsa anlıycam da burda ciddi bi konu var.. Bunun dalgası da olmaz şakası da!

Acin breakingbadd adli uyeyi okuyun konularini.sonra gelin bunu okuyun.ben evlatligim annem bana demekki dogurmak gerekiyomus yetistirmek yetmiyomus dedi bilmem ne diye bizi aglatmis insan bu.hastalikli.ilgi cekmeyi puan toplamayi seviyo.daha once nasil yemedik ve cikardik ortaya simdide cikti.size ben simdi siz fakesiniz desem hemen gider moderatore yazarmisiniz?bu kadar magduru oynarmisiniz?hadi git isine oyleysem yazma buraya demezmisiniz?hicbisey olmasa bunlari dusunun.sizi alintiladim ama herkes icin soyluyorum

Valla onun için kansermiş veremmiş, ay bu konuda dalga geçilmez diye bir incelik duygusu yok.
Önceki konularında nasıl sömürdüyse her şeyi uydurup bunda da yapıyor aynısını.

Sayfa 9 siskoanne issimli üyenin yorumuna bi daha bakın yanlıs bakmıssınız.

Peki son bir soru bu senin ilk üyeliğin mi?
Forumu nasıl kullanacağunı iyi biliyorsun, açıkçası burdaki üyelere ilk üye oldukları zamanı sorsan ben de dahil olmak üzere hepsinin forumun işleyişini, nerde konu açılacağını ya da açılmayacağını, ya da moderatörlere nasıl ulaşılacağını vs.vs. konularında acemilikleri olmuştur. Ama senin mesajlarına baktığımda bu acemilik yok.

Eğer ortada ikinci üyelik konusu varsa mune ya da kazen açıklar ama eğer bu üye breaking ise ve yöneticilerden izin alarak yeni üyelik aldı ise o zaman yapacak bir şey yok. Konusu gerçek olabilir de bu yüzden.
Bence yöneticilerin açıklama yapmasını bekleyin kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…