- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
-
- Konu Sahibi pam de beaufort
Bu baslıgın tepesindeki kocaman moderatörler yazısından. Ne zaman ki bi üye Mune ya da Kazen e de ispat etsen olur dedi mune ye de öyle yazdımPeki ama okypete hanımı nasıl öğrendin allahless.
O dahada kötü ben konu sahibini tanımıyorum diğer konularınıda hatırlamıyorum bakmadımda konuyu okuyunca yaram depreşti... Eger konu yalansa ve konu sahibi senaryo yazıyorsa yazık...Bu şahsın konu uydurup sizin acılarınızı kendine sempati oluşturmak için sömürmesi çok mu hoş peki?
Bu baslıgın tepesindeki kocaman moderatörler yazısından. Ne zaman ki bi üye Mune ya da Kazen e de ispat etsen olur dedi mune ye de öyle yazdım
Ama şimdi ben konuda arama yaptım hem "mune" hem de "kazen" olarak iki ayrı arama.. Bu iki kelimeyi ilk sen kullanmışsın konuda.
Beni üzüyorsun.
şimdi sana özelden yazdılar diyecek o da yalan just ona özelden de mune kazen konusunu açmadıAma şimdi ben konuda arama yaptım hem "mune" hem de "kazen" olarak iki ayrı arama.. Bu iki kelimeyi ilk sen kullanmışsın konuda.
Beni üzüyorsun.
Acin breakingbadd adli uyeyi okuyun konularini.sonra gelin bunu okuyun.ben evlatligim annem bana demekki dogurmak gerekiyomus yetistirmek yetmiyomus dedi bilmem ne diye bizi aglatmis insan bu.hastalikli.ilgi cekmeyi puan toplamayi seviyo.daha once nasil yemedik ve cikardik ortaya simdide cikti.size ben simdi siz fakesiniz desem hemen gider moderatore yazarmisiniz?bu kadar magduru oynarmisiniz?hadi git isine oyleysem yazma buraya demezmisiniz?hicbisey olmasa bunlari dusunun.sizi alintiladim ama herkes icin soyluyorumKonu ne hale gelmiş ya bişey anlamadım? Bütün sayfaları da okudum tek tek. Anlamadığım neden bi insan böyle bi konu açsın dalga geçmek için.. Hadi bakirelik ya da onun gibi saçma şeyler olsa anlıycam da burda ciddi bi konu var.. Bunun dalgası da olmaz şakası da!
Ama şimdi ben konuda arama yaptım hem "mune" hem de "kazen" olarak iki ayrı arama.. Bu iki kelimeyi ilk sen kullanmışsın konuda.
Beni üzüyorsun.
Özelden yazmadılar iftira atıyosunuz. Siskoanne isimli üye syfa 9 buyrun bakınşimdi sana özelden yazdılar diyecek o da yalan just ona özelden de mune kazen konusunu açmadı
Yahu bir açıklasanız daha önceden neler oldu
ben iftira atmıyorum lauretta, sen yalan söylüyorsunÖzelden yazmadılar iftira atıyosunuz. Siskoanne isimli üye syfa 9 buyrun bakın
Özelden yazmadılar iftira atıyosunuz. Siskoanne isimli üye syfa 9 buyrun bakın
Uzulme tamam ikna ettin beni ben aciyorum ozur konumuÖzelden yazmadılar iftira atıyosunuz. Siskoanne isimli üye syfa 9 buyrun bakın
Sayfa 9 siskoanne issimli üyenin yorumuna bi daha bakın yanlıs bakmıssınız.