• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme babamla konuşamıyorum ne yapıcam :(

kkubraa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
344
45
26
Eskişehir
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım öncelikle hoşbuldum :) 23 yaşımdayım türkçe öğremenliğinden mezunum atanamadım.eskişehir'de yaşıyorum. erkek arkadaşım matematik öğretmeni o da karabüklü ve orada yaşıyor özel sektörde öğretmen. erkek arkadaşımla seneye eylül gibi evlenme planlarımız var. ama benim babam erkek arkadaş olayına çok sıcak bakmıyor. bir de asıl sorun aramızda kilometreler olması. kimse beni dizinin dibinden ayırmak istemiyor ben de istemezdim ama seviyorum ve bazı şeyler hatır için olmuyor.babama yıllardır çok masraf ettim şimdi beş kuruş para kazanmadan nasıl düğün isteyeceğimi bilmiyorum. annemle babamın arası açık bu konuşmayı benim yapmam gerekiyor. bir de abim var daha onu aşamadım. atamalarımızın aynı yere olması için ve ilişkimiizin selameti açısından seneye yaza nişan ve beraberinde nikah isiyoruz. annem alıştı sayılır da bu konu açılınca herkes bana yüz çeviriyor. lütfen yardım :(

canım benim eger konu yeni açıldıysa sana daha çok yüz çevircekler neler neler yaşıcaksın ama en sonunda sen sevdanda samimiysen kazanacaksın bende senle aynı yaşıtım ve 1 sene yaşadım senin yaşadıgın sorunu ve daha yeni yeni alıştı bizimkiler tanışmayı kabul ettiler ben bu yüzden annemden tokat yedigimi bile biliyorum çok zor durum kimse seni anlamıyor hayellerine kosmana izin vermiyor tek yapmam gerekn anneni yanına almayı başarman yılmadan benim annemde istemedigi halde kabul etmek zorunda kaldı yoksa kızını kaybetmek vardı babamla ise hiç bu konuyu konuşmadım annem halletti bu hafta gelicekler mesala ama ben babamla hiç konuşmadım allah yardımcın olsun çok ama çok zor durumdasın ama sakın pes etme kimse seni umrsamasada sevdana koş sen aileni ezmeden defalarca sor istiyorum de annenle konuş babana onun sölemesi daha kolay

babamla asla annem konuşamaz annemle babamın arası açık beni asıl korkutan durum da bu konuşmayı ben yapmak zorundayım :(

iş başa gelince çeklilir ozamn canım öle yada böle bu başına gelecek senin eger annen yardımcı olmıcaksa sana musait bi zamanda babanın eşref saatine denk getirp konuya girceksin evet babalar karşıdır ama kızlarıda büyüyo unutmamaları lazım

Her zaman düşündüğüm şeydir bu.Bir gün nişan evlilik falan düşünürsem aileme babama nasıl açıklarım diye tedirgin olmuşumdur dahası utanmışımdır.Ama elbet vardır bir yolu canım.Sen sevip istedikten sonra ailen de mutlaka alışacaktır.

Back