babamla bu sorunu nasil asariz

Oglu bi kizla sevisse milli oldu derler kiz yapti mi karsiligi ölüm. Allah bu zihniyeti kahretsin, ozgecanin acisi yurekteyken bu konu canimi iyice sıktı
Oyle lanet insanlari analari yetistiriyo aslinda turk anneleri oglandir yaparoglum ne derse o olur diye buyutuyo sonra erkekler kendilerini bisey saniyo benim eski nisanlimin çorabıni bile annesi giydiriyodu hala köle gibi 28 yasindaki adamda annesine kiyip yaptiriyodu bunu

Sonradan annesini arayip neden bunu yapti oglun dedigimde aldigim cevap yatmasaydin oglumun altina oldu sen yarin altinlari ayarla gelip alicam senden ailendende oldun kimsesiz kalicaksin oglumu birakmak neymis gör bakalim dedi hepsini allaha havale ediyorum benim yaptigiminda cezasini versin onlarin yaptigininda ins

Beni aldattigini ogrendim sinemalara gidiliyo benden habersiz sonra arabasinda sigara kutulari cop posetlerinin icinde ruj izli izmaritler buldum baya kavga ettik dugune 2 ay vardi ayrilirsan soylerim babana dedi ayrilamiyodum sonra bu davranislarina devam edince ayrildim annesi geldi zaten cok cirkef bi kadindi hep iyi davranmak gerekiyodu oyle yapiyodum benim oglum haksiz benim oglum degisicek falan derken bu pat diye geldi eve babam gelmesin iceri dedi annesi tutup zorla kapiyi acti soktu onu iceri buda ben haksizim ama kizin benimle beraber oldu hamile bile olabilir dedi babamda cik evimden dedi yumruk atti bende bi tokat atip defol dedim ana ogul gittiler sonra altinlar istendi bende yok size verilicek altin dedim hersey gecen pazar yasandi ogunden beri evdekilerde bana haliyle tepkili haklilar ama bende boyle olsun istememistim . Zaten calisip ayri eve cikmayi dusunuyorum bi ev arkadasi bulup once bi is bulmam lazim
Ne asagilik bi adammis iyi ki tekmeyi basmissin da evlenmemissin o pislikle. Simdi belki bikac sene zorluk yasarsin ama hayatin boyu zulum yasamaktan iyidir

Aynen.. Yalniz senin ailen de keza. Dayaklar kovmalar ölüm laflari.. Valla cok uzuldum yuregim ezildi Rabbim korusun seni
Zaten evlenip gidim diye bi yuvam olursa iyi olur diye bu yola cikmistim baktim burdaki gunlerimi aratacak bitsin demistim ama simdide ic acici gunler yasamiyorum sagol guzel dileklerin icin dua edin nolur cok caresizim yemek bile yiyemiyorum dogru duzgun aglaya aglaya kovuldugum evden yemek yemek bile agir geliyo

Aynen kimbilir evlensem annesi ve kendi bana neler yapicakti zaten ikisi cete gibilerdi
Çok üzüldüm durumuna
Baban belki tepkisinde biraz olsun haklı olabilir ama ne olursa olsun anneler başkadır ya ben böyle düşünürdüm hep
Nişanlın iğrenç bi herif iyi ki kurtuldun onlardan
Gelecek günlerini kurtardın
Pişmanım diyorsun inşallah Allah affeder ama diğerleri de inşallah cezasını bulr
Hangi şehirdesin elinden ne iş gelir bilmiyorum ama isteyince olacağına inanıyorum
Allah yardimci olsun sana

çok üzüldüm senin durumuna umarım özgecan cinayetinden sonra annen baban daha ilgili olurlar sana karşı evden kovmak ölsün demek konusunda daha dikkatli düşünürler umarım

evladım var, empati kuruyorum... acayip şaşırıyorum sonra... ölmüş olması nasıl dilenir !!!
Allah muhafaza, Allah evlatlarımızın bahtını hayırlı etsin ama her türlü kızarsın da yok olmasını nasıl dileyebilirsin ki!! bir gün görmesem değil bir saat görmesem duramam... Rabbim büyük konuşturmasın ...

Allah yardımcın olsun kardeşim, sana tavsiyem duaya namaza kurana sarıl , çünkü bu şekilde hem senin kalbin hem ailenin kalbi yumuşayacaktır ... / rahatlayacaktır ....

Babanon tepkisi normal , ama kiz kardes ve annenin tepkisi hic normal degil.

Kizin sevgilisi olmasina tamam, aylarca sozlu nisanli kalmasina tamam, ama cinsellik yasayinca mi cok acayip bisey yapmis oluyor??? Atesle barutun yanyana gelmesini olgunlukla karsilayan beyinlerin, bunlar alev aldiginda neden cilgina dondugunu anlamiyorum. Lafta kalmis hersey... Benim ailemde oyle seninki gibi. Kendi dogrulari yok, aptalca celiskili seylere inaniyorlar toplum baskisi yuzunden. Toplum bagrina bassin onlari diyorum bende evlatlari olarak

Canım 183 ü bir ararmısın senim durumundaki genç kızlarada yardım ediyorlardı .. Bir danış ordaki uzmanlara .. Ya seni o pislikle evlendirmeye zorlayacaklar yada bu fiziksel ve psikolojik şiddet hrr gün dahada artıcak .. Bir ara 183 .. Yüksek ihtimalle srni doğru bir şekilde yönlendireceklerdir.. Tüm olayı eksiksiz anlat onlara evde şiddet gördüğünü sokağa atıldığını hepsini anlat

Tekrar uzun uzun anlatmak istemiyorum ama bende sizin yaşadıklarınızın benzerini yaşadım,kefillik yüzünden milyarlarca borcun altına sokmak,senelerce tehdit,en sonunda tıpkı sizin durumunuzda olduğu gibi babama edilen bazı laflar. Gerçi ben öyle bir durum yaşamamıştım iftiraydı ama o sırada babam üzerime yürüyüp dövmeye çalışınca annem araya girmiş,o senin kızın canın napıyosun demişti. Senelerce o kadar kötü günler yaşadım ki iftira,şiddet,tehditle para alma,kefillikle ödenen milyarlarca borç avukatlar,icralar vs.
Size tek söyleyebileceğim geçecek,herşey yoluna girecek,gün gelecek ben mi yaşadım bunları diyeceksiniz,tek ihtiyacınız olan güçlü olmak.Anneniz ve kardeşinizin yaptıkları anlamsız demiyorum evde yaşanan huzursuzluktan etkilenmiş olabilirler ama anlamaya çalışmaları lazım olay daha çok yeni zaman verin ve önce annenizle sakince baş başa konuşun anlatın,ağlayın,onları üzdüğünüz için af dileyin. Ama kardeşinizi affetmeyin Ne yazıkki toplumumuzun değerlerine göre yaptığınız yanlış olabilir ama sizin bedeniniz sizin kararınız sizin hayatınız diğer taraftan erkek yaparsa elinin kiri kadın yaparsa elinin körü anlayışı kadar yanlış değil. Yere batsın o erkeklerin iki bacak arasındaki namus arayışları.
Kimse yaşattıklarını yaşamadan ölmez,size yapılan haksızlıkların bedeli elbet birgün ödenir.Dilerim size bunları yaşatanlar en yakın zamanda yaptıklarının karşılığını görürler.Ayrıca siz çok güçlüsünüz yapılan yanlışları görmüş ve bu yoldan dönecek cesareti kendinizde bulmuşsunuz,kaderim ben bunu yaşadım evlenmek zorundayım diye düşünmeyip bütün hayatınızı böyle bir şerefsizle geçirmekten kurtarmışsınız kendinizi. Ailenize zaman verin ve evet biran önce kendi ayaklarınız üzerinde durmaya çalışın,hayatınızı olayların akışına göre en baştan düzenleyin ve nolur gücünüzü kendinize saygınızı kaybetmeyin unutmayın siz kendinizi sevmez saygı göstermezseniz kimseden bunları göremezsiniz. Umarım biran önce atlatırsınız bu günleri ve hayata yeniden umutla bakarsınız,kolaylıklar diliyorum

Hepinize ayri ayri cok tesekur ederim kendime geldim biraz olsun cok sagolun kendimi toparlamaya calisiyorum bir iki is ilani buldum bile onlari aricam bugun hayirlisi ins rabbim bi yoluna koymustur herseyi bekleyip gormekten baska sansim yok bide gayret edip ayaga kalkmaktan bazen dusunuyorumda herkesin dusuncesi ailesiyle ayni olmak zorunda degil onlarda beni reddetmeyi secti olsun saglik olsun gun gelip affederler belki ama bu zamanda desteksiz kaldigimi simdi yanimda olmalari gerektigini anlaticam onlara

Hepinize ayri ayri cok tesekur ederim kendime geldim biraz olsun cok sagolun kendimi toparlamaya calisiyorum bir iki is ilani buldum bile onlari aricam bugun hayirlisi ins rabbim bi yoluna koymustur herseyi bekleyip gormekten baska sansim yok bide gayret edip ayaga kalkmaktan bazen dusunuyorumda herkesin dusuncesi ailesiyle ayni olmak zorunda degil onlarda beni reddetmeyi secti olsun saglik olsun gun gelip affederler belki ama bu zamanda desteksiz kaldigimi simdi yanimda olmalari gerektigini anlaticam onlara
sen bundan sonra hem dini hem dünyevi doğruluğu elden bırakma ,
sen doğru ol eğri zaten cezasını bulur...

O ne karaktersiz, utanmaz adammış yaaa. Tü Allah ıslah etsin onu.
Tepkiler biraz sert olmuş ama düzelir inş. B arada gerçekten beraber oldunöu o ş..siz adamla? Öyle birşey yoksa anlat babana iftira olduğunu söyle..

Annem simdi geldi yanima ve bi akrabizim yanina gitmemi soyluyo bana biraz uzaklasmak iyi gelirmis yurtdisinda oturuyo teyzemin kizi ordanda birini bulup evlnirsem hic gelmezmisim iyi olurmus bunlar beni tamamen gozden cikarmis zaten ne yapsam kar etmicek anlasildi bende ilerde duzelir diye umuyodum ama yok boyle seyleri etraftanda duyuyolardi yok kiz hamile kalmis evlenmek zorunda kaldilar gibilerinden ama millete bisey demeyip bide yanlarinda oluyolarda bisey olmaz evlat atilmaz diye kendilerine olunca oyle denilmiyomus demekki

Annem simdi geldi yanima ve bi akrabizim yanina gitmemi soyluyo bana biraz uzaklasmak iyi gelirmis yurtdisinda oturuyo teyzemin kizi ordanda birini bulup evlnirsem hic gelmezmisim iyi olurmus bunlar beni tamamen gozden cikarmis zaten ne yapsam kar etmicek anlasildi bende ilerde duzelir diye umuyodum ama yok boyle seyleri etraftanda duyuyolardi yok kiz hamile kalmis evlenmek zorunda kaldilar gibilerinden ama millete bisey demeyip bide yanlarinda oluyolarda bisey olmaz evlat atilmaz diye kendilerine olunca oyle denilmiyomus demekki

Senin
1 senedir birlikteydik sonra soz yaptik tam 2 ay gecmisti ustunden ama yaptiklari canima tak edince ayrilmak istedim zorla eve gelip babama kizinla iliski yasadik dedi resmen sonra babam bi yumruk atti derken ortalik karisti 1 haftadir babam yuzume bakmiyo benim onun gibi kizim yok demis annem ve kardeslerimde evden gitmemi istiyo 23 yasindayim naparim nereye giderim bilmiyorum bi akil verin lutfen cok caresiz kaldim
Senin yerinde olsam giderim yurtdisina kendime orda hayat kurarim o aileyi de ne arar ne sorarim ben de onlari gozden cikaririm.

X