Tekrar uzun uzun anlatmak istemiyorum ama bende sizin yaşadıklarınızın benzerini yaşadım,kefillik yüzünden milyarlarca borcun altına sokmak,senelerce tehdit,en sonunda tıpkı sizin durumunuzda olduğu gibi babama edilen bazı laflar. Gerçi ben öyle bir durum yaşamamıştım iftiraydı ama o sırada babam üzerime yürüyüp dövmeye çalışınca annem araya girmiş,o senin kızın canın napıyosun demişti. Senelerce o kadar kötü günler yaşadım ki iftira,şiddet,tehditle para alma,kefillikle ödenen milyarlarca borç avukatlar,icralar vs.
Size tek söyleyebileceğim geçecek,herşey yoluna girecek,gün gelecek ben mi yaşadım bunları diyeceksiniz,tek ihtiyacınız olan güçlü olmak.Anneniz ve kardeşinizin yaptıkları anlamsız demiyorum evde yaşanan huzursuzluktan etkilenmiş olabilirler ama anlamaya çalışmaları lazım olay daha çok yeni zaman verin ve önce annenizle sakince baş başa konuşun anlatın,ağlayın,onları üzdüğünüz için af dileyin. Ama kardeşinizi affetmeyin Ne yazıkki toplumumuzun değerlerine göre yaptığınız yanlış olabilir ama sizin bedeniniz sizin kararınız sizin hayatınız diğer taraftan erkek yaparsa elinin kiri kadın yaparsa elinin körü anlayışı kadar yanlış değil. Yere batsın o erkeklerin iki bacak arasındaki namus arayışları.
Kimse yaşattıklarını yaşamadan ölmez,size yapılan haksızlıkların bedeli elbet birgün ödenir.Dilerim size bunları yaşatanlar en yakın zamanda yaptıklarının karşılığını görürler.Ayrıca siz çok güçlüsünüz yapılan yanlışları görmüş ve bu yoldan dönecek cesareti kendinizde bulmuşsunuz,kaderim ben bunu yaşadım evlenmek zorundayım diye düşünmeyip bütün hayatınızı böyle bir şerefsizle geçirmekten kurtarmışsınız kendinizi. Ailenize zaman verin ve evet biran önce kendi ayaklarınız üzerinde durmaya çalışın,hayatınızı olayların akışına göre en baştan düzenleyin ve nolur gücünüzü kendinize saygınızı kaybetmeyin unutmayın siz kendinizi sevmez saygı göstermezseniz kimseden bunları göremezsiniz. Umarım biran önce atlatırsınız bu günleri ve hayata yeniden umutla bakarsınız,kolaylıklar diliyorum