Mekanı cennet olsun, peygamberlere komşu olsun.Merhabalar,
2 hafta önce ani bir şekilde canım babamı kaybettik,henüz 60 yaşındaydı.Gidene mi yanayım, kalan canım anneme mi bilemiyorum.
Babamın gidişine zaten alışamadım, her baktığım yerde o var onu çok seviyor, özlüyorum. Gerçekten baba gibi babaydı. Allah babamdan razı olsun.
Annem yalnız kaldı. Ben ve abim evliyiz. Evlerimiz birbirimize yakın. Ama annem evde yalnız kalmaya korktugunu söylüyor, zaten babam vefat ettiğinden beri de hiç yalnız kalmadı.
Gündüz kendi evine gidiyor orası benim evim diye, gece bizlere kalmaya geliyor...
Tek kalsa gönlümüzde razı olmaz ama herkes evine küsmesin, bir daha alışamaz diyor.
Annem saf,cocuksu,pasif bir kadın. Kendi başına bir şey yapamaz. Ürkek, korkar
Yani anlayacağınız annecigimin hayatı daha da zorlaştı.
Biz elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz evlatları olarak görevimiz zaten ama sizin düşüncelerinizden de yararlanmak isterim
Var mı aranızda böyle bir durum ile karşılaşan?
Annenize ne oldu? Nasıl davrandiniz? Evine girebildi mi?Yoksa gerçekten evinden soğudu mu?
Teşekkürler,
Başınız sağolsun. Babanızdan ne güzel bahsetmişsiniz ne mutlu size de babanızada. Gündüzleri evde tek kalabiliyorsa o şekilde kalsın geceleri de yatmaya başka yere gitmesin bir süreliğine yanına birileri gelsin, bazen gece siz gidin bazen abiniz, bazen bir akraba ama kendi evinde dursun başka yere gitmesin sonra zamanla alışacaktirMerhabalar,
2 hafta önce ani bir şekilde canım babamı kaybettik,henüz 60 yaşındaydı.Gidene mi yanayım, kalan canım anneme mi bilemiyorum.
Babamın gidişine zaten alışamadım, her baktığım yerde o var onu çok seviyor, özlüyorum. Gerçekten baba gibi babaydı. Allah babamdan razı olsun.
Annem yalnız kaldı. Ben ve abim evliyiz. Evlerimiz birbirimize yakın. Ama annem evde yalnız kalmaya korktugunu söylüyor, zaten babam vefat ettiğinden beri de hiç yalnız kalmadı.
Gündüz kendi evine gidiyor orası benim evim diye, gece bizlere kalmaya geliyor...
Tek kalsa gönlümüzde razı olmaz ama herkes evine küsmesin, bir daha alışamaz diyor.
Biz elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz evlatları olarak görevimiz zaten ama sizin düşüncelerinizden de yararlanmak isterim
Annenize ne oldu? Nasıl davrandiniz? Evine girebildi mi?Yoksa gerçekten evinden soğudu mu?
Teşekkürler,
Amin Allah razı olsun. Sağ olun, var olun. Sizinde babanızın mekanı cennet olsun.Başınız sağ olsun mekanı cennet olsun inşAllah
Dedikleri doğru bence. Şimdi alışırsa sonradan hiç yapamaz. Bi süreliğine gece de siz mi kalsanız yanında?
Benim de babam vefat etti. Annem evinde kalmak istiyor hep .
Sağolun Allah razı olsun.Başınız sağolsun. Babanızdan ne güzel bahsetmişsiniz ne mutlu size de babanızada. Gündüzleri evde tek kalabiliyorsa o şekilde kalsın geceleri de yatmaya başka yere gitmesin bir süreliğine yanına birileri gelsin, bazen gece siz gidin bazen abiniz, bazen bir akraba ama kendi evinde dursun başka yere gitmesin sonra zamanla alışacaktir
Sağolun aminAmin Allah razı olsun. Sağ olun, var olun. Sizinde babanızın mekanı cennet olsun.
Bilmiyorum annem çok dirayetli bir kadın değil. Akşam işten çıkınca yanına gidiyorum bir başına sessiz sessiz oturuyor ev çok sessiz ben duramam burada heralde diyor, korkuyor. Size gidelim diyor.
İlk bir hafta hep birlikte annemlerde kaldık. Ama artık işe başlamak zorunda kaldık.
Bazı kişiler daha erken şimdi yalnız kalamaz diyor, bazı kişilerde alışsın şimdiden diyor.
Siz evine gidin öylece alışması kolay olur bir süre sonra da kendisi der zaten artık gelmeyin diye evleriniz de yakınsa daha iyi olur. Ama eğer ki evde anıları vs. Onu üzüyorsa belki taşınması da iyi gelebilir, yine bir süre sizin yardımınızla eve alışacaktır.Sağolun Allah razı olsun.Çok akrabamız yok, maalesef ki keşke olsaydı. En azından anneme destek olurlardı.
2 haftadır abim ve benim evim arasında kadıncağız, ürküyor belli. Yaşanmışlıkların olduğu ev. Aklı dağılsın diye bizlere getirdik ama hata yaptık sanırım.
Kadının düzenini bozmayın, şu an yas dönemi alışma süreci. Her şeyi yaşasın ama evi dursun.Merhabalar,
Teşekkürler,