Babamın sorumsuz davranışı

Beni dün oturtup, eğer ikimiz üstesinden geliriz diyorsan ayrılacağım, ciddi söylüyorum dedi.

bu konuda sorumluluğu üstünüze almayın
aralarında çözmeleri gerektiğini bildirin
hatta eğer babanızın size karşı kötü bir davranışı yoksa annenizle birlikte tavır almayın ikisine de eşit mesafede olun

Siz yine iyisiniz. Babam bana şu oyu vermezsen hakkimi helal etmem, evlatliktan reddederim dedi.... yaslandikca bi garip oluyorlar. Neyseki ben ciglik cigliga aglayinca sonradan sakinleşti özür diledi. Cok bagirmis ve agir seyler soylemisti cunku..

Merhaba ben de buna benzer bir durum yaşadım ailemde tartışma konusu aynı, karakterler hemen hemem aynı. Siz ne yaptınız, ne yapmam lazım. Durum nasıl düzeldi bana da söylerseniz çok sevinirim bunu sormak için üye oldum lütfen cevap verin, teşekkürler...

Aynı benim babamı anlatmışsınız sanki ben yazdım yazıyı benimki de en ufak şeye sinirlenip kavga çıkarır köye geç kaldık diye anneme nasıl bağırdı sofrada ders konusu açıldı babam o konuyu açınca sinirleniyorum çünkü tek o konuda babalık yapası geliyor ben de sinirlenip cevap vermedim kafama çatal attı annem ve yengem hep diyor ...(sülalenin adını diyor) böyleler işte lafı pat pat yapıştırıyorlar kimsenin kalbini düşünmüyorlar kavgacı...(yine sülalenin adını söylüyor) anlayacağın babamın sülalesi çok kavgacı huysuz asık suratlı babam bir tek bizle değil herkesle kavga ediyor bize değer vermiyor annemi aldatıyor heralde ensesindeyim bir yakalarsam bitti işi net annemi boşandırırım ihanetin telafisi olmaz bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…