Babamın hastalığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Babama pankreas kanseri teşhisi konuldu 4. Evre gözüküyor. inanasım gelmiyor cünkü şuan karşımda sağlam.Ağrıları var hafif nadiren vuruyor ağrı.İlk sarılıkla belirti verdi onu geçirdiler stent yapıldı herşey 1 hafta içinde oldu bu arada.şaşkınız bu hastalığı geçirenler bilenler lütfen yazabilir mi? 3 ay 6 ay ömür biçilen bir kanser türü inanasım gelmiyor☹️ Ve içinden gelen Dua ederse babama çok mutlu olurum
öncelikle çok geçmiş olsun. aynı şeyi birebir yaşadım benim babam da akciğer kanseri idi. 8 ay yaşar dediler çok yaşasa ama bu işler nasip kısmet işleri kimin ne zamn ölceğini ancak rabbim bilir. moralini çok yüksek tutmaya çalışın bu hastalık üzüntü stres istemiyor ve bolca dua tabi ki rabbim yardımcınız olsun

öncelikle çok geçmiş olsun. aynı şeyi birebir yaşadım benim babam da akciğer kanseri idi. 8 ay yaşar dediler çok yaşasa ama bu işler nasip kısmet işleri kimin ne zamn ölceğini ancak rabbim bilir. moralini çok yüksek tutmaya çalışın bu hastalık üzüntü stres istemiyor ve bolca dua tabi ki rabbim yardımcınız olsun
:/ peki ilk zamanlar sağlıklımıydı görüntü olarak bizimki suan iyi kendi kendine yürüyor keyifli haberi yok hicbiseyden tam olarak

Rabbım sifa versin . Alternatif tipi da değerlendirmenizi tafsiye ederim. Hacamat sülük vs bu konuda uzman birinden yardım alabilirsiniz..

Rabbim sifa versin insallah.
Annemi mide kanseri nedeniyle kaybettik 4. Evreydi.
Daha önce meme kanseri ve lösemiyi yenmisti..
Resmen çırpındık yaşadıgımız çaresizligı nasıl anlatabilirim bilmiyorum.
Sadece sizi cok iyi anlıyorum.
Lutfen hep sarılın öpün onu hic bırakmayın ellerini.

Babacığına bol şifalar diliyorum. Ben babamı kalp kriziyle kaybettim. Aniden. Hiç ummazken. Hala inanamıyorum, çok özlüyorum. İnşallah senin babanla güzel zamanların olur.İnşallah şifa bulur. Hayat keşke bu kadar acımasız olmasa 😔
Aynı şeyleri yaşamışız canım. Tam 3 ay olacak. Unutulmuyor sapasağlam adam vefat haberi gelmişti. 😢 Daha bu konuyu okumadan önce ağlamıştım denk geldi. Bende çok özledimmm. Konu sahibi de inşallah babaniza uzun ömürler versin inşallah Rabbim🤲

İnşallah iyilesir. Ne kadar zor bir süreç olduğunu biliyorum. Canim annemde kanser hastasi. Moral verin İnşallah iyilessin. Allah yardimcimiz olsun.

konuyla ilgili bilgim yok ama geçmiş olsun demeye geldim.
Allah yardımcınız olsun sizin de babacığınızında . Yürekten paylaşıyorum telaşınızı.

Umarım her şey yolunda gider, geçmiş olur bu günler.
Umut her zaman vardır.

Zamanında annem de tiroid kenseriyle savastıgı için sizi anlayabiliyorum.
Bir gün buraya babam atlattı demenizi canı gönülden diliyorum.

Canım benim tam 5 ay önce aynı şeyleri yaşadım. 35 gün öncede akciğer kanserinden kaybettik babamı. Daha bugün mezarindaydik. Seni çok çok çok iyi anlıyorum. Lütfen güçlü ol
Babanıza Allah rahmet etsin. Kaybınıza üzüldüm.
Fakat yüreği böyle kuş misali çarpan, tedirgin olan kişiye pek de moral verici bir mesaj olmamış yazdıklarınız aksine konu sahibinin yüreğine ateş düşer, hiçbir yere sığamaz üzüntüden.

Çok üzüldüm,Allah şifa versin.Amcamda da aynı hastalık vardı ama vücuda yayıldığı için başlangıç yerini geç teşhis ettiler.Hiç bisey düşünmeden güzel zaman geçirin ailecek.Olumsuz yorum yapacak kimseyi almayın yanınıza

İnşallah iyilesir. Ne kadar zor bir süreç olduğunu biliyorum. Canim annemde kanser hastasi. Moral verin İnşallah iyilessin. Allah yardimcimiz olsun.
Gecmis olsun sizede ne kanseri ? Moral veriyoruz bir şey olmamıs gibi ama pankreas maalesef metastaz yapinca kurtulus zor ihtimal oluyormuş

konuyla ilgili bilgim yok ama geçmiş olsun demeye geldim.
Allah yardımcınız olsun sizin de babacığınızında . Yürekten paylaşıyorum telaşınızı.

Umarım her şey yolunda gider, geçmiş olur bu günler.
Umut her zaman vardır.

Zamanında annem de tiroid kenseriyle savastıgı için sizi anlayabiliyorum.
Bir gün buraya babam atlattı demenizi canı gönülden diliyorum.
Tesekkür ederim sağolun insallah olursa yazacağım gecmis olsun 🙏🏻
Babanıza Allah rahmet etsin. Kaybınıza üzüldüm.
Fakat yüreği böyle kuş misali çarpan, tedirgin olan kişiye pek de moral verici bir mesaj olmamış yazdıklarınız aksine konu sahibinin yüreğine ateş düşer, hiçbir yere sığamaz üzüntüden.
Düştü düştüde arkadaşın yorumundan önce düşmüştü zaten yapacak bir şey yok her şey Allahtan herkese sağlık diliyorum🙏🏻
Çok üzüldüm,Allah şifa versin.Amcamda da aynı hastalık vardı ama vücuda yayıldığı için başlangıç yerini geç teşhis ettiler.Hiç bisey düşünmeden güzel zaman geçirin ailecek.Olumsuz yorum yapacak kimseyi almayın yanınıza
Suan öyle o durumda yaşıyoruz amcanızın sonuc ne oldu peki? Kemoterapi vs aldımı

Aynı şeyleri yaşamışız canım. Tam 3 ay olacak. Unutulmuyor sapasağlam adam vefat haberi gelmişti. 😢 Daha bu konuyu okumadan önce ağlamıştım denk geldi. Bende çok özledimmm. Konu sahibi de inşallah babaniza uzun ömürler versin inşallah Rabbim🤲
İnsallah 🙏🏻 Basınız sağolsun

Çok geçmiş olsun. Rabbim şifalar versin şifa bekleyen herkese. Size de sabırlar versin

Merhaba babanızın durumu nasıl şuan ? Benim de babama 1 yıl ömür biçtiler. Ve 4. Evre mide kanseri babam. Kemoterapi ve radyoterapi dışında bir işlem yapılamıyor şuan. Süreçlerinizi anlatır mısınız ? Allah herkese şifasını versin inşallah

Merhaba babanızın durumu nasıl şuan ? Benim de babama 1 yıl ömür biçtiler. Ve 4. Evre mide kanseri babam. Kemoterapi ve radyoterapi dışında bir işlem yapılamıyor şuan. Süreçlerinizi anlatır mısınız ? Allah herkese şifasını versin inşallah
Arada ağrıları oluyor tatlı yemiyor yememeye çalışıyor.Tuzsuz ve yağsız yemekler yapıyoruz.Kemoterapi önerdiler fakat çarşamba günü patoloji cıkacak ona göre doktor öneride bulunacak.biz kemoterapiden korkuyoruz 4.evre kaldıramaz diye…Almasam mı diye düşünüyor çok kararsız şuanlık evde dizi,film izliyor kendi ihtiyacını gideriyor

Gecmis olsun sizlerede acil sifalar diliyorum çok üZücü istemiyorum babamın ölmesini :/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X