Babamın hareketlerine anlam veremiyorum..

Benim kastettiğim mantık evlendi el oldu mantığı değil sadece insanlar çok hazıra alışır oldu .Kaç yaşında emekli olması gereken adamlar bile yıllar boyu çalışmaya devam ediyor. Neden? Çoluğum çocuğum evlendi ev aldı onlara yardım. Burda kastettiğim çoluk çocuk hala beklenti içinde olması.Belki benim yapımla alakalı ama insan ne kadar mücadele ederse o kadar Kadir kıymet bilir güçlü olur.
Aile çocuğu büyütüp everiyor sonrasında hani devamı diye beklemek yanlış içten gelerek yardım ediyorlarsa eyvallah ama buradaki gibi neden herkese varda bize gelince böyle olayı mantığıma ters geldi.Aile yaptığı yardımı gönülden yapıp sonrasında al senin hayatın diyorsa ne güzel ama böyle yardım bekleyip bekleyip sonrasında da aaa bize nasıl karışır demekte abes bi durum çokta şaşılmamalı bence ortaya çıkacak sonuçlara. Aileden istemeye de aileye verdirmeyede alıştıran taraf belli sonuçta. Evlenmeye karar veren insan evliliğinin sınırlarını iyi çizmeli diye düşünüyorum.

Olumlu olumsuz yorum yapan herkese teşekkürler.. hakkımda miras sevdalısı gibi yorumlar yapanlarda oldu ki benim ne kadar baba aşığı olduğumu bilmeden. Ben 5 yıldır babamla çalışıyorum bu arada.. herneyse ev konusu tatlıya bağlandı.. istediğimiz evi alıyoruz tabi hayal ettiğimiz gibi bir fiyata olmasa da maliyetine veriyor çünkü maliyeti bile uçuk bir rakam.. teşekkür ederim herkese

Calismayip cebine ailesi para koysun diye bekleyen yahut aile yardim ve destek oldugu halde daha fazlsini isteyen, bekleyen insanlara bende hoş bakmiyorum. Ailenin destegi biyere kadar olur. Yaptigina tesekkur eder yapmadigina isyan etmezsin. Ailenin destek olmasi taraftariyim ama içten gelmeli zorla olmaz zaten. Bende zor zamanlar gecirdim yabancısı degilim zorluğun, parasizligin, hayatim prenses gibi gecmedi. Ailemde holding sahibi degil neticesinde onlarda oldugu kadar biseyler yaptilar benim icin, fazla bile yaptilar kadir kiymet bilirim ve kendi capımda güçlü bir insan oldugumu dusunuyorum.

kp borçları öderken
maliyetine ev isteyemezdim ben
ki adam herşeyinize yardım ediyor
adama söyleniyorsunuz ama o adam sayesinde ayaktasınız
döndürüyorsunuz çorbanızı

Hayırli uğurlu olsun.

bunun babanızın seçimi olması şuan size istediğinizi vereceği anlamına gelmiyor.

Eğer onun babanızın seçimi olduğunu düşünüyorsanız o zaman şuan size ev vermemesinin de onun seçimi olduğunu kabul edin. İşinize gelirse babanızın seçimi, işinize gelmezse babamın tuhaf hareketleri.

Babanız adına gerçekten üzüldüm, bu arada eşinizde haksız sizde haksızsınız bunu bilir bunu söylerim.

baban eviniz olmadığını biliyor, eğer ondan bir şey istiyorsan bırak o karar versin sen değil. bence bir süre konuyu hiç açmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…