- 5 Aralık 2016
- 239
- 89
- 30
-
- Konu Sahibi karamelizeee
canım nede olsa babam ama.. bana da müşteri gözüyle bakmayacak. zaten herşey bana kalacak yani düşününce. bana gelipte ben burdan kar yapmak istiyorum baska yerden alın dese anlıcam. ukala bi şekilde dalga gecer gibi konusması canımı sıkıyorZaten adam her seyinize yardim etmis. Bir yandan kpin borcunu oderken babamdan maliyetine ev isteyemezdim ben olsam. Ustelik sizin maliyet dediginiz iscilik malzeme vs. Babanizin emeginin karsiligi ne olacak? Bir de ortak varmis amca da olsa o bile sikinti olur. Babamda bir donem yapti bu isi ve hic kolay degil. Herkes kolaylikla ev sahibi olmuyor malesef. Sadece kendi kolayliginizi dusunmeyin babanizin gonlunu hos etmeyide dusunun biraz..
Allah kimseye boyle Evlat vermesin. ne demek bana kalacak hersey. hic dusunmezdim ben boyke seyler. zaten herseyini yapmislar daha ne?canım nede olsa babam ama.. bana da müşteri gözüyle bakmayacak. zaten herşey bana kalacak yani düşününce. bana gelipte ben burdan kar yapmak istiyorum baska yerden alın dese anlıcam. ukala bi şekilde dalga gecer gibi konusması canımı sıkıyor
ben ölümünü mü düsünüyorum sence? babama asıgı oldugum icin bu hareketleri zoruma gitti. ben malını kıskanmasına sinir oluyorum o acıdan bana kalacak dedimAllah kimseye boyle Evlat vermesin. ne demek bana kalacak hersey. hic dusunmezdim ben boyke seyler. zaten herseyini yapmislar daha ne?
kasinti hareketker yapar baba o. esin dr guven vermemis demek ki ayric bence sana da pek guvenmemeli zir adamin olumunu dusunuyorsun simdiden.
ahhh ahhh.Kızlar actıgım konulardan tanıyanlar vardır..
benim eşimin ailesinin mal varlıgı yok dügünümüzü kendimiz yaptık yarı yarıya perde halı dügün salonu vs tüm masraflar eşimle babam öleşti fotografcı parasını bile. babam sagolsun bize destek cıktı.9 aylık evliyiz henüz
benim babam müteahhit durumumuz iyi. eşimle benimde aylık gelirimiz 5,500. şimdi diyeceksiniz bize ne bundan..
İlk evlenirken ev alalım dedik babama ama kredi borcumuz var her ay 2000 lira kira ve krediye gidiyor kv de para veriyoruz ve eşimin rahmetli babasının borclarını ödüyoruz. neyse..
o zaman babam dedi ki takılarınıza dokunmayın begendiginiz proje olursa evi istedigin gibi odalarını ayarlarsın oyle alırsınız.
şimdi gecen hafta bi arsa aldık projesini cok begendim dublex ve normal 3+1 daireler var. babama ben bu evi istiyorum seneye kadar anca biter dedim 7 tane yapmamız gereken bina var anca 1 seneye baslanır.. 10000 gbi bi kredi borcumuz kalır onu nakit parayla öder ev kredisi cekeriz dedim. o da proje bi belli olsn begendiginizi alın hatta bi tane daha var ona da bakın dedi..
neyse gel gelelim bu ev mevzusu ciddiye binince bizde dedik ki maliyetine bize dublex ver madem ki..10 yıl borc ödeyecegiz.. şimdi de hiç ev konusunu acmıyor ve ben babamla birlikte calısıyorum eşimde inşaat muhendisi ama o memur.. projeleri 3 boyutlu calısmaları falanda ben ciziyorum.
eşimin yanında dediki babam; ev alıp almayacaklarına ben karar veririm!
Tabi, eşim bozuldu o kim oluyorda böyle konusuyor gibilerinden..
kasıntı hareketleri var babamın eşime karsı.
sevmiyo diyemem seviyor ama güvensiz..
Cunku bu zamana kadar aileye giren damatlar calısmadı para yedi..para için evlendiler..eşimde buna bozuluyor. biz tanıstıgımızda babanın bu kadar mal varlıgı yoktu ki ben seninle para icin evleneyiim diyor ki haklı..
Eşimde hissediyor bunu. Annem cok cok iyidir asla bisey demez hatta para almadan ver evi falan diyor ama amcamla babam ortak..
Nasıl davranmalıyım babama? bir daha ev konusunu acmalı mıyım?
birde biz max 150000 e ver evi diyoruz ama maliyeti bile bunu aşıyor arsa payı vs..
eşim zaten ücret vermeden kabul etmez.. o aile arasında bisey benim ailem bsey demese bile cevreden derlerBenim babam olsaydı para almazdı bizden durumumuzda iyiyse bide, ama herkesin ilişkisi bir değil tabi en iyisi kimseden birşey beklememek
bi evin bi kızı isen kıskanıyor olabilir kızını damadından . hiç görmedim ki damadını bağrına basan kp.canım nede olsa babam ama.. bana da müşteri gözüyle bakmayacak. zaten herşey bana kalacak yani düşününce. bana gelipte ben burdan kar yapmak istiyorum baska yerden alın dese anlıcam. ukala bi şekilde dalga gecer gibi konusması canımı sıkıyor
çevre nereden bilecek ki . baban dese ki kızım siz bi para vermeyin ben de size bu evi parasız verdiğimi söylemem rahat olun. kim bilecek.eşim zaten ücret vermeden kabul etmez.. o aile arasında bisey benim ailem bsey demese bile cevreden derler
9 aylık evlisiniz bu ne hırs bir durun hele.abanıza eşinizi tanıma şansı verinKızlar actıgım konulardan tanıyanlar vardır..
benim eşimin ailesinin mal varlıgı yok dügünümüzü kendimiz yaptık yarı yarıya perde halı dügün salonu vs tüm masraflar eşimle babam öleşti fotografcı parasını bile. babam sagolsun bize destek cıktı.9 aylık evliyiz henüz
benim babam müteahhit durumumuz iyi. eşimle benimde aylık gelirimiz 5,500. şimdi diyeceksiniz bize ne bundan..
İlk evlenirken ev alalım dedik babama ama kredi borcumuz var her ay 2000 lira kira ve krediye gidiyor kv de para veriyoruz ve eşimin rahmetli babasının borclarını ödüyoruz. neyse..
o zaman babam dedi ki takılarınıza dokunmayın begendiginiz proje olursa evi istedigin gibi odalarını ayarlarsın oyle alırsınız.
şimdi gecen hafta bi arsa aldık projesini cok begendim dublex ve normal 3+1 daireler var. babama ben bu evi istiyorum seneye kadar anca biter dedim 7 tane yapmamız gereken bina var anca 1 seneye baslanır.. 10000 gbi bi kredi borcumuz kalır onu nakit parayla öder ev kredisi cekeriz dedim. o da proje bi belli olsn begendiginizi alın hatta bi tane daha var ona da bakın dedi..
neyse gel gelelim bu ev mevzusu ciddiye binince bizde dedik ki maliyetine bize dublex ver madem ki..10 yıl borc ödeyecegiz.. şimdi de hiç ev konusunu acmıyor ve ben babamla birlikte calısıyorum eşimde inşaat muhendisi ama o memur.. projeleri 3 boyutlu calısmaları falanda ben ciziyorum.
eşimin yanında dediki babam; ev alıp almayacaklarına ben karar veririm!
Tabi, eşim bozuldu o kim oluyorda böyle konusuyor gibilerinden..
kasıntı hareketleri var babamın eşime karsı.
sevmiyo diyemem seviyor ama güvensiz..
Cunku bu zamana kadar aileye giren damatlar calısmadı para yedi..para için evlendiler..eşimde buna bozuluyor. biz tanıstıgımızda babanın bu kadar mal varlıgı yoktu ki ben seninle para icin evleneyiim diyor ki haklı..
Eşimde hissediyor bunu. Annem cok cok iyidir asla bisey demez hatta para almadan ver evi falan diyor ama amcamla babam ortak..
Nasıl davranmalıyım babama? bir daha ev konusunu acmalı mıyım?
birde biz max 150000 e ver evi diyoruz ama maliyeti bile bunu aşıyor arsa payı vs..
kız kardesim var.. babam biraz farklıdır bana karsı bile mesafeli ama sevgisini farklı gösteriyor kendini geri cekiyor. ben yorulmayayım diye eve kadın gönderiyor ofis yogun oldugu icin yoruluyorm. bana ve eşime sürekli mont giyim vs alıyor kendine aalısverişe cıksa kendine aldıgından bize de alıyor falanbi evin bi kızı isen kıskanıyor olabilir kızını damadından . hiç görmedim ki damadını bağrına basan kp.
sever , sayar ama işte . öyle . .
bence eşiniz ile babanızın arasında oturmamış çok taş vardır.kız kardesim var.. babam biraz farklıdır bana karsı bile mesafeli ama sevgisini farklı gösteriyor kendini geri cekiyor. ben yorulmayayım diye eve kadın gönderiyor ofis yogun oldugu icin yoruluyorm. bana ve eşime sürekli mont giyim vs alıyor kendine aalısverişe cıksa kendine aldıgından bize de alıyor falan
yaşınız kaç bilmiyorum ama anlattıklarınızdan size de çok şey yaptığı belli. görmüyor musunuz ?Şunu da ekleyeyim; babam her ay halama 2 3 bin lira yardım yapıyor. halamla eşi çalışmasına ragmen biraz yüzsüzler faturayı ödemez elektrik kesilir babamı arar gece 12 de falan. babamın eşime tavrı tamamen halamın kocası yüzünden.
Abisinin ogluna yani yegenine kredi cekti babam. yani bunları baskalarına yaparken evladına yapmayınca sinir oluyorum!!