- 14 Mayıs 2017
- 1.949
- 2.458
-
- Konu Sahibi kurabiye123
50 yaşında ama hiç yakın hissetmiyorum o yüzden konusasim gelmiyo mesaj atsam sacma mı olur yillardir böyleBabanızla mutlaka bu sorunu yüz yüze konuşmalısınız çünkü yaptığı hiç normal değil. Bu arada kaç yaşında babanız ?
Mesaj atmanın yüz yüze görüşmek kadar etkili olacağını sanmıyorum maalesef. Ayrıca babanız genel olarak sinirli ve tahammülsüz biri mi ?50 yaşında ama hiç yakın hissetmiyorum o yüzden konusasim gelmiyo mesaj atsam sacma mı olur yillardir böyle
Evet genel olarak öyle kavgaci falan konussam bile sadecee sucmala yapar yanında sürekli diken üstündeyimMesaj atmanın yüz yüze görüşmek kadar etkili olacağını sanmıyorum maalesef. Ayrıca babanız genel olarak sinirli ve tahammülsüz biri mi ?
Sanırım öyle yapicamİstemiyorsan görüşme , kardeşinede yazık ya .
Sanırım oyle yapicamGörüşme
Evet ya sadece huzursuzluk sanırım oyle yapicamGörüşme bir süre. Baban da olsa sana huzursuzluk veriyorsa bir ara uzak dur.
Şu an derslerin daha önemli onlara odaklan.
Sanırım öyle yapicamyanında sürekli diken üstündeyiz acaba yine neye bagirip cagiricak
[/QUOTE
Sırf huzursuzluk sebebi vallahi görüşme daha iyi kafan rahat olur bari .
Burs bulup babamdan mı para almiyim anlamadimBurs imkanlarını araştırın ,ne parası ne yüzü misali uzak durun
Siz babanızla neden görüşüyorsunuz ,maddi katkısı sebebiyle değil mi ?Burs bulup babamdan mı para almiyim anlamadim