- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
- Konu Sahibi UmutsuzKedi
-
Cuma mesajı mı atacakmışBugün iş çıkışı otobüs durağına yürürken aynı sitede olan abi, Merhaba komşu dedi.
bende merhaba abi dedim işte seni Suriyeli sandım dedi( çalıştığım yerde arap çok) yok değilim dedim. Yok işte çok düzgün hanfendisin kimse ile laubali olmuyorsun dedi sonra işte sigara yakışmıyor sana dedi. Doğrudur dedim sigarayı bırak çerez alayım sana dedi yok sağol abi dedim. Hala abi diyorum işte yemek vsteklif etti reddettim aynı şekilde numaramıve sosyal medya hesabımı istedi yok dedim geri çevirdim. İşte benden zarar gelmez vs sana cuma mesajı atarım ya kendimi kötü hissettim yani abi dediğim kişi babam yaşında bana farklı amaçla bakması ne bileyim bian önce uzaklaşmak istedim. İyi akşamlar dedim ordan uzaklaşmak için bunları kimseye deme dedi tamam dedim. Eve geldim anneme anlattım annem patronuna söyle dedi bilsin dedi. Bende bilmiyorum söylesem mi söylemesem mi yani adama siz babam gibisiniz dedi yok baba olarak görme beni dedi ben yine efendiliğimi bozmadım ilk kez başıma geliyor o an şokuyla bişey de diyemedim kötü söz sadece bana farklı amaçla bakmayın öyle şeyleri sevmem dedim. Ne yapayım ya hayır yani torunu yaşındayım. Söylesem2 kat aşamızda patron kavga eder diye de korkuyorum benim yüzümden benle konuşsun istemiyorum o an şokuyla aklıma gelmedi keşke evliyim deseydim
O yaşından utanmıosa sizde yaşından utanmayıp hayırdırla basacaksınız hakareti haddini bilecek.Dunyanın çivisi cıktıBugün iş çıkışı otobüs durağına yürürken aynı sitede olan abi, Merhaba komşu dedi.
bende merhaba abi dedim işte seni Suriyeli sandım dedi( çalıştığım yerde arap çok) yok değilim dedim. Yok işte çok düzgün hanfendisin kimse ile laubali olmuyorsun dedi sonra işte sigara yakışmıyor sana dedi. Doğrudur dedim sigarayı bırak çerez alayım sana dedi yok sağol abi dedim. Hala abi diyorum işte yemek vsteklif etti reddettim aynı şekilde numaramıve sosyal medya hesabımı istedi yok dedim geri çevirdim. İşte benden zarar gelmez vs sana cuma mesajı atarım ya kendimi kötü hissettim yani abi dediğim kişi babam yaşında bana farklı amaçla bakması ne bileyim bian önce uzaklaşmak istedim. İyi akşamlar dedim ordan uzaklaşmak için bunları kimseye deme dedi tamam dedim. Eve geldim anneme anlattım annem patronuna söyle dedi bilsin dedi. Bende bilmiyorum söylesem mi söylemesem mi yani adama siz babam gibisiniz dedi yok baba olarak görme beni dedi ben yine efendiliğimi bozmadım ilk kez başıma geliyor o an şokuyla bişey de diyemedim kötü söz sadece bana farklı amaçla bakmayın öyle şeyleri sevmem dedim. Ne yapayım ya hayır yani torunu yaşındayım. Söylesem2 kat aşamızda patron kavga eder diye de korkuyorum benim yüzümden benle konuşsun istemiyorum o an şokuyla aklıma gelmedi keşke evliyim deseydim
yanlış anlama bu ne saflık ya baştan aşağı saflık akıyor üzerinden özellikle bu cümle...bunları kimseye deme dedi tamam dedim
Abartmayın. Artık bunlar maalesef normal şeyler. İnsanlar ben kimim demiyor kimden ne kopartabilirim diye bakıyor. Ortada abiye patrona söylenecek bir şey yok.Ailemden erkeklere söylersem beni işten alır abim vs
Bugün iş çıkışı otobüs durağına yürürken aynı sitede olan abi, Merhaba komşu dedi.
Ben de yaşı büyüklerin sapık olduğunu gördüm,artik onlara gulumsememeye kaba davranmaya çalışıyorum.Zaten gençten değil yaşlıdan kork diye boşuna dememişler... Yolda sokakta babam yaşında adamlar utanmadan bakıyor. Yaşıtlarım başları önünde efendi efendi gidip geliyor. Tabii genelleme de çok yapmak istemiyorum yanlış anlamayın. Sapkınlığın yaşı kültürü yoktur. Şahsi olarak görüşümü beyan ettimBir dahaki sefere çok pis tersleyin. Bu tip adamlar terslenmedikçe anlamıyor.
mevzuyu ülkeye neresinden bağladınız anlayamadım ben :)Bu adamlar bu cesareti nereden buluyor anlamıyorum ulke nereye gidiyor yazik cok yazik
hani robinson varya... :)Cuma mesaji ne ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?