Babam yaşındaki adamın bana yaklaşımı

Beni yıllar öncesine götürdünüz. Aynı kurumda çalıştığım 55 yaş üstü öğretmen bir amca tarafından aynı ilgiye maruz kalmıştım. Hem de aylarca. Neyse ki adamın bu tavrı herkes tarafından biliniyordu ve deli gözüyle bakmaya başlamışlardı. Ben de hiç takmam böyle şeyleri. Cevap bile vermedim. Şimdiki aklım olsa yerin dibine sokardım attırırdım ordan. Ama işte 20 ler farklı 30lar çok farklı. Bir daha bu şekilde konusursa verin ağzının payını. Sonra insan çok keşkeleniyor.

Şimdilik birşey deme, adam bir yoklamış sadece. Diretirse,rahatsızlık verirse anlatırsın patrona.

Su mesaji yeni gordum.bi kere siz kimseye emanet degilsiniz.ne gelirse kadinlarin basina su emanet edilmelerden geliyor.sen emanet degilsin.kimseye emanet edilmeye de ihtiyacin yok.guclu dur.

S. G. Amca belanı benden bulma diyecektin . Teneşir seni çağırıyor diyecektin . Gece gece sinir oldum ama maalesef insanın orda bir dili tutuluyor hepimiz o anı yaşamışızdır.

Biliyor musun eminönü meydandayım ve gerçekten o an bilemedim o an şokuyla kendimi yalnız hissettim yani şunu yapsaydım bunu yapsaydım diyorum ama o an yapamadım..
Bak amca niyetin iyimi kötümü bilmem ama benim bu tavrinizdan rahatsiz oldugumu bil ve bu tekrarlarsa polis cagiracam de sana gelip konusunca caktirmadan video ac teli yere tut baktin sacmaladi yüzünü cek pis sapik

Kesinlikle mesafeli olun hatta resmi bir tavrınız olsun sinirli gözükün gördüğünüz anda . Çevrenizdekilerede söyleyin durumu her ihtimale karşı. . Ne bićim pislik insanlar var ya iğrenç

Mutlaka söyle başına birşey vs gelir Allah korusun. Hatta git şikayette bulun bir daha olursa. Yoksa peşini bırakmaz dişini göstermezsen. Allah korusun başına birşey gelsin istemem

Orda cümle aleme rezil ederdim onu ben olsam. Bir daha böyle bir şey yaparsa ağzının payını verin

Patronunuz sizi dışarıdaki serserilerden korumak gibi bir görevi yok.Size istemediğiniz bir şekilde yaklaşan olursa, derhal çığlık atıp, yardım isteyin, sessiz kalmayın diye küçük çocuklara bile öğretiliyor artık.
Siz adamın her lafına abi abi diye cevap vermiş, hiç tepki göstermemiş veya terslememişsiniz bile.Önce kendinizi korumayı öğrenin.

Bence mutlaka patronunuza bildirin durumu. Neticede orada bulunma amacınız işiniz. Patronunuzda bilsin ki abim gibi diyorsunuz zaten müdahale etmese bile gözü üzerinde olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…