- 21 Ekim 2019
- 153
- 467
- 18
- 37
- Konu Sahibi UmutsuzKedi
-
Beni yıllar öncesine götürdünüz. Aynı kurumda çalıştığım 55 yaş üstü öğretmen bir amca tarafından aynı ilgiye maruz kalmıştım. Hem de aylarca. Neyse ki adamın bu tavrı herkes tarafından biliniyordu ve deli gözüyle bakmaya başlamışlardı. Ben de hiç takmam böyle şeyleri. Cevap bile vermedim. Şimdiki aklım olsa yerin dibine sokardım attırırdım ordan. Ama işte 20 ler farklı 30lar çok farklı. Bir daha bu şekilde konusursa verin ağzının payını. Sonra insan çok keşkeleniyor.Evet doğru anladınız o yüzden patronuma söyliyim diyorum annem babamdan sonra patronuma emanetim iş yerinde herkeste farklı algı oluşuyor ama öyle değil. Patronuma söylemek arasında kararısızım acaba diyorum bi daha konuşmaya çalışırsa benle konuşmayın yoksa patronuma söylerim deyip sert çıkışıcam
Şimdilik birşey deme, adam bir yoklamış sadece. Diretirse,rahatsızlık verirse anlatırsın patrona.Bugün iş çıkışı otobüs durağına yürürken aynı sitede olan abi, Merhaba komşu dedi.
bende merhaba abi dedim işte seni Suriyeli sandım dedi( çalıştığım yerde arap çok) yok değilim dedim. Yok işte çok düzgün hanfendisin kimse ile laubali olmuyorsun dedi sonra işte sigara yakışmıyor sana dedi. Doğrudur dedim sigarayı bırak çerez alayım sana dedi yok sağol abi dedim. Hala abi diyorum işte yemek vsteklif etti reddettim aynı şekilde numaramıve sosyal medya hesabımı istedi yok dedim geri çevirdim. İşte benden zarar gelmez vs sana cuma mesajı atarım ya kendimi kötü hissettim yani abi dediğim kişi babam yaşında bana farklı amaçla bakması ne bileyim bian önce uzaklaşmak istedim. İyi akşamlar dedim ordan uzaklaşmak için bunları kimseye deme dedi tamam dedim. Eve geldim anneme anlattım annem patronuna söyle dedi bilsin dedi. Bende bilmiyorum söylesem mi söylemesem mi yani adama siz babam gibisiniz dedi yok baba olarak görme beni dedi ben yine efendiliğimi bozmadım ilk kez başıma geliyor o an şokuyla bişey de diyemedim kötü söz sadece bana farklı amaçla bakmayın öyle şeyleri sevmem dedim. Ne yapayım ya hayır yani torunu yaşındayım. Söylesem2 kat aşamızda patron kavga eder diye de korkuyorum benim yüzümden benle konuşsun istemiyorum o an şokuyla aklıma gelmedi keşke evliyim deseydim
O ne demek yawTacizcilerin kafası rahat, ne de olsa ceza yok bir şey yok. Malum artık kadınlar erkeklerin uçkurundan sorumlu, kimse kendinden sorumlu değil. İğrenç, iğrenç, iğrenç, çok iğrenç.
Aynen diretirse soyle patrona.simdi bana iftira atti ben kizim gibi yaklastim diye konusup sinirlerini ziplatqcak.evet ben sapigim taciz ettim diyecek hali yokŞimdilik birşey deme, adam bir yoklamış sadece. Diretirse,rahatsızlık verirse anlatırsın patrona.
Adamın davranışındaki bu rahatlık yani. Başına bir şey gelmeyeceğinden emin.O ne demek yaw
Arkadaşlar patronum abim gibi ve ben onun iş yerinde personelim böyle şeyi duysa normal olarak kızar ve kim derse yüz yüze geldiği kişi o yüzden
Su mesaji yeni gordum.bi kere siz kimseye emanet degilsiniz.ne gelirse kadinlarin basina su emanet edilmelerden geliyor.sen emanet degilsin.kimseye emanet edilmeye de ihtiyacin yok.guclu dur.Evet doğru anladınız o yüzden patronuma söyliyim diyorum annem babamdan sonra patronuma emanetim iş yerinde herkeste farklı algı oluşuyor ama öyle değil. Patronuma söylemek arasında kararısızım acaba diyorum bi daha konuşmaya çalışırsa benle konuşmayın yoksa patronuma söylerim deyip sert çıkışıcam
Bak amca niyetin iyimi kötümü bilmem ama benim bu tavrinizdan rahatsiz oldugumu bil ve bu tekrarlarsa polis cagiracam de sana gelip konusunca caktirmadan video ac teli yere tut baktin sacmaladi yüzünü cek pis sapikBiliyor musun eminönü meydandayım ve gerçekten o an bilemedim o an şokuyla kendimi yalnız hissettim yani şunu yapsaydım bunu yapsaydım diyorum ama o an yapamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?