• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam yaşındaki adamın bana yaklaşımı

Bugün iş çıkışı otobüs durağına yürürken aynı sitede olan abi, Merhaba komşu dedi.
bende merhaba abi dedim işte seni Suriyeli sandım dedi( çalıştığım yerde arap çok) yok değilim dedim. Yok işte çok düzgün hanfendisin kimse ile laubali olmuyorsun dedi sonra işte sigara yakışmıyor sana dedi. Doğrudur dedim sigarayı bırak çerez alayım sana dedi yok sağol abi dedim. Hala abi diyorum işte yemek vsteklif etti reddettim aynı şekilde numaramıve sosyal medya hesabımı istedi yok dedim geri çevirdim. İşte benden zarar gelmez vs sana cuma mesajı atarım ya kendimi kötü hissettim yani abi dediğim kişi babam yaşında bana farklı amaçla bakması ne bileyim bian önce uzaklaşmak istedim. İyi akşamlar dedim ordan uzaklaşmak için bunları kimseye deme dedi tamam dedim. Eve geldim anneme anlattım annem patronuna söyle dedi bilsin dedi. Bende bilmiyorum söylesem mi söylemesem mi yani adama siz babam gibisiniz dedi yok baba olarak görme beni dedi ben yine efendiliğimi bozmadım ilk kez başıma geliyor o an şokuyla bişey de diyemedim kötü söz sadece bana farklı amaçla bakmayın öyle şeyleri sevmem dedim. Ne yapayım ya hayır yani torunu yaşındayım. Söylesem2 kat aşamızda patron kavga eder diye de korkuyorum benim yüzümden benle konuşsun istemiyorum o an şokuyla aklıma gelmedi keşke evliyim deseydim
Cuma mesajı mı atacakmış 🤣🤣 yeni taktik bumuymuş

Yarın oburgun hakkında olmadık seyler söyleyebilir sagda solda o yuzden patrona soylemen en doğrusu
Zaten tipik pedofili potansiyeli.var adamda
Bırak herkes bilsin utanılacak davranısta bulunan sen degil o

Canım bence bu pislik kimseye söyleme demiş ya seni yokluyor söyleyip söyleneceğini. söylemezsen tacize filan bile kalkışabilir bence ya ilk gördüğün yerde de bana geçen soyledklrinize çok kızdım bir daha olursa seni rezil ederm ya da söyle patronuna

Bugün iş çıkışı otobüs durağına yürürken aynı sitede olan abi, Merhaba komşu dedi.
bende merhaba abi dedim işte seni Suriyeli sandım dedi( çalıştığım yerde arap çok) yok değilim dedim. Yok işte çok düzgün hanfendisin kimse ile laubali olmuyorsun dedi sonra işte sigara yakışmıyor sana dedi. Doğrudur dedim sigarayı bırak çerez alayım sana dedi yok sağol abi dedim. Hala abi diyorum işte yemek vsteklif etti reddettim aynı şekilde numaramıve sosyal medya hesabımı istedi yok dedim geri çevirdim. İşte benden zarar gelmez vs sana cuma mesajı atarım ya kendimi kötü hissettim yani abi dediğim kişi babam yaşında bana farklı amaçla bakması ne bileyim bian önce uzaklaşmak istedim. İyi akşamlar dedim ordan uzaklaşmak için bunları kimseye deme dedi tamam dedim. Eve geldim anneme anlattım annem patronuna söyle dedi bilsin dedi. Bende bilmiyorum söylesem mi söylemesem mi yani adama siz babam gibisiniz dedi yok baba olarak görme beni dedi ben yine efendiliğimi bozmadım ilk kez başıma geliyor o an şokuyla bişey de diyemedim kötü söz sadece bana farklı amaçla bakmayın öyle şeyleri sevmem dedim. Ne yapayım ya hayır yani torunu yaşındayım. Söylesem2 kat aşamızda patron kavga eder diye de korkuyorum benim yüzümden benle konuşsun istemiyorum o an şokuyla aklıma gelmedi keşke evliyim deseydim
O yaşından utanmıosa sizde yaşından utanmayıp hayırdırla basacaksınız hakareti haddini bilecek.Dunyanın çivisi cıktı 😡

Pedofili mi ne sapık ya
kimseye söyleme tamam mı cümlesi kadar ürkütmedi hiç biri ..
Allah herkesin çoluğunu çocuğunu korusun bu manyaklardan..

Bende şu.hayatta cazgir olup bu durumlarda bağırıp kavga etmeyi isterim ama nedense bende böyle seulerde bi şok yasarim aynı.siizm gibi ama.boyle insanlara taviz.vererek topluma daha. Çok kazandırıyoruz bir daha eğer denk gelirse çok ağır konuşun tehdit bile edin hatta bı daha ne size ne de basklarina o cesareti bulamasin

birdaha karsilasirsan öfkeli ve ondan tiksinir gibi bastan asagi süz onu. bakislarinla haddini bildir. bakisinla öldür.

artik sana karsi pis düsüncelerini biliyorsun.
birdaha konusmaya calisirsa da iki üc agir cümle söyle.
yasadigin sok ile beyin tutulmasi yasadigini varsayiyorum. seni kücük cocuk ve kandiralasi saflikta olarak görüyor resmen pislik. öyle olmadigini bildir birdaha

Ailemden erkeklere söylersem beni işten alır abim vs
Abartmayın. Artık bunlar maalesef normal şeyler. İnsanlar ben kimim demiyor kimden ne kopartabilirim diye bakıyor. Ortada abiye patrona söylenecek bir şey yok.

Kimseye abi demeyin .siz diye hitap edin. Ve size sigarayı bırak sana çerez alayım diyen birine yok saol demek yerine. Sizin ne haddinize bana akıl vermek derseniz sorununuz çözülür. Bunlar öyle büyük problemler değil. Yeter ki tavrınızı koyun.

O anın şokuyla ne diyeceğinizi bilememişsiniz, çok normal. Bir daha ki sefere sizinle konuştuğunda, direkt yüzüne pat pat söyleyin; tavrınızdan hoşlanmıyorum, kendinize gelin ve mesafenizi koruyun, bir daha benimle tek kelime konuşmayın yoksa sizi şikayet edeceğim diyin. Kibar, kırılgan olmayın karşısında, dik durun, kızdığınızı belli edin. Hatta gerekirse şikayet edin.

Siz babam gibisiniz filan demeyin bir daha zaten, nereden babanız gibi olacak elin adamı.

Hatta bunları yüksek sesle söyleyin ki o sırada etrafınızda olan insanlar da duysun. Korkutun gözünü.

Zaten gençten değil yaşlıdan kork diye boşuna dememişler... Yolda sokakta babam yaşında adamlar utanmadan bakıyor. Yaşıtlarım başları önünde efendi efendi gidip geliyor. Tabii genelleme de çok yapmak istemiyorum yanlış anlamayın. Sapkınlığın yaşı kültürü yoktur. Şahsi olarak görüşümü beyan ettim :KK43: Bir dahaki sefere çok pis tersleyin. Bu tip adamlar terslenmedikçe anlamıyor.
Ben de yaşı büyüklerin sapık olduğunu gördüm,artik onlara gulumsememeye kaba davranmaya çalışıyorum.

Okadar ınsan patrona soylemenın altında bısey aramıssosyal deneylerde kadına sıddete tacıze fılan duyarsız kalıyor burdada boyle bıcok ınsan varmıs😔patron sahıp cıkan bırısı demekkı ona soyle demıs annesı. Adam kac yaslarında var oyle amcalar azıtmıslar heycan pesınde kosuyorlar. Bıkere banada kızım gozum gormuyor surdan sunu bı ara ver dıyen bır amca vardı sonra gel senle bıuerlere gıdelıme getırmıstı yaslı adam yanı yaw amca gıt namazını kıl torun sev benı delırme heycan arayacak halmı kalmıs sende bı ayagın cukurda hadı yuru gıt yaslı baslı adamsın dayak yeme demıstım tamam kızım deyıp gerı gıtmıstı. Neden okadar naıf oldunkı kızsaydın keske sımdı yuz bulur bıdaha gelır

Back