Babam yaşındaki adamın bana yaklaşımı

Muhtemelen tanıdığı biri olduğu için abi demiş. Ancak telefon isteyince neden terslemediniz? Sektir git sapık deseniz yeterliydi. Adamın her lafına tamam demişsiniz çocuk gibi. Sizin pasifliğinizi gördü yine deneyecektir. Hazırlıklı olun bu kez.

hayırdır dayı derdin nedir desene. o kadar pasif konuşmuşsun ki sapık cesaretlenmiş.
yaptığının ne olduğunun bal gibi farkında, bunları kimseye söyleme diyor bide utanmaz.
gözünün içine bile baksa, rezillik çıkartırım korkusunu verin, korkmayın bunlar korkan kadından beslenir. mantıkları sesini çıkarmyor, terslemiyor demek ki o da gönüllü diye çalışır.

Bütün yorumları tek tek okudum. Ya ben bile kendime neden böyle dilim kesildi diye düşünüyorum ama gerçekten korktum o an çünkü başıma ilk kez geldi ve etrafımda insanlar olmasına rağmen o an bilmiyorum bişey yapamadım. Bügün iş yerinde arkadaşım var durumu onunla paylaştım kim olduğunu söyledim. Kapı önğne sigara içmek için çıktığında o kişiye kızgın şekilde baktı ve geri dönmüş o şahıs ve gözüme hiç gözükmedi bugün başkasına söylediğimi anladı. Sabah işe geldiğimde ortalıkta yoktu görseydim ona ( Bidaha bana selam bırak bakmaması gerektiğini aksi halde rezil edip polise kadar bildirceğimi )sert konuşacaktım Ama yoktu. Yarın görürsem dicem mutlaka gerçektende yorumlarınız çok doğru benim orda küçük çocuktan farkım yoktu. Çekingen bi insanım yapı gereği ve panik atak hastasıyım o an bilemedim. Tektim yanımda kimse arkadaşım biri yoktu eğer yanımda biri olsaydı o an öyle olmayabilirdi belki de. Napayim zamanı geri alamam. İnşallah yarın karşıma çıkarda laf derim kendime çok kızıyorum o an neden sustum

Al cuma mesajını cebine koy internetin bitmesin deseydin.
Amcalara da bi hal oldu şu sıralar !?!

Patronunuza söyleyin, ileri giderse polise bildirin. Babaniz gibi görürsünüz ama onun ne düşündüğü belli olmaz. Devir gerçekten çok kötü kimseye iyi niyetle yaklasmamali aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…