- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.209
- 498
- Konu Sahibi UmutsuzKedi
-
O zamn tekrarlarsa herkese anltcgnzi hatta çığlık atip rezillik ckarcgnzi soyleyin..iri yari bi erkek olup şunları dovmeyi nasl isterdim yaAilemden erkeklere söylersem beni işten alır abim vs
Patronuna söyleme demek istedi o şahıs o yüzden yanlış algı olmasınCuma mesajı atarım neyin kafası yahuayrıca patrona söylemek ne alaka onu anlamadim
Dimi öyle yapıcam bi daha bana merhaba dese bike söylicem konuşmayın benle tehdit eder gibiO zamn tekrarlarsa herkese anltcgnzi hatta çığlık atip rezillik ckarcgnzi soyleyin..iri yari bi erkek olup şunları dovmeyi nasl isterdim ya
Bu sapık donuz ben yanlış anlamadıysam iş yeri komşusu, bahsi geçen site konu sahibinin çalıştığı yer, evinin olduğu yer değil. O sebeple patronuna söyleyecek.aynı sitede olan abi, Merhaba komşu dedi.
Bende o an cuma mesajını duyunca ordan ışınlanmak istedim yani şok ötesi Allah akıl versin böylelerine insanlar kafayı yemiş Eve mutlu şekilde giderken saçma bi insanın saçma konuşmaları..Kusuruma bakmayin kahkaha attim ya cuma mesaji mi atacakmisasilma sekilleri bile degisti tovbe yarabbim
Evet doğru anladınız o yüzden patronuma söyliyim diyorum annem babamdan sonra patronuma emanetim iş yerinde herkeste farklı algı oluşuyor ama öyle değil. Patronuma söylemek arasında kararısızım acaba diyorum bi daha konuşmaya çalışırsa benle konuşmayın yoksa patronuma söylerim deyip sert çıkışıcamArkadaşlar patron ne alaka neden patrona söyleyeceksin demişler
Bu sapık donuz ben yanlış anlamadıysam iş yeri komşusu, bahsi geçen site konu sahibinin çalıştığı yer, evinin olduğu yer değil. O sebeple patronuna söyleyecek.
Bu tipleri sosyal medyada ifşalayacaksın, sadece patorona söylemek yetmez.
kımseye soyleme dedıgı an herkesın duyacagı sekılde nıye bırsey mı var ne oldu da gızlı saklı ıs cevırıyormusum gıbı anlayamadım ne demek ıstedıgınızı demelıydınız orda onu gerı puskurtmus olurdunuz aklınızda bulunsun bırdaha yıne yaklasacaktır o zaman sesınızı cıkarın cekınmeyınBugün iş çıkışı otobüs durağına yürürken aynı sitede olan abi, Merhaba komşu dedi.
bende merhaba abi dedim işte seni Suriyeli sandım dedi( çalıştığım yerde arap çok) yok değilim dedim. Yok işte çok düzgün hanfendisin kimse ile laubali olmuyorsun dedi sonra işte sigara yakışmıyor sana dedi. Doğrudur dedim sigarayı bırak çerez alayım sana dedi yok sağol abi dedim. Hala abi diyorum işte yemek vsteklif etti reddettim aynı şekilde numaramıve sosyal medya hesabımı istedi yok dedim geri çevirdim. İşte benden zarar gelmez vs sana cuma mesajı atarım ya kendimi kötü hissettim yani abi dediğim kişi babam yaşında bana farklı amaçla bakması ne bileyim bian önce uzaklaşmak istedim. İyi akşamlar dedim ordan uzaklaşmak için bunları kimseye deme dedi tamam dedim. Eve geldim anneme anlattım annem patronuna söyle dedi bilsin dedi. Bende bilmiyorum söylesem mi söylemesem mi yani adama siz babam gibisiniz dedi yok baba olarak görme beni dedi ben yine efendiliğimi bozmadım ilk kez başıma geliyor o an şokuyla bişey de diyemedim kötü söz sadece bana farklı amaçla bakmayın öyle şeyleri sevmem dedim. Ne yapayım ya hayır yani torunu yaşındayım. Söylesem2 kat aşamızda patron kavga eder diye de korkuyorum benim yüzümden benle konuşsun istemiyorum o an şokuyla aklıma gelmedi keşke evliyim deseydim
Bugün iş çıkışı otobüs durağına yürürken aynı sitede olan abi, Merhaba komşu dedi.
bende merhaba abi dedim işte seni Suriyeli sandım dedi( çalıştığım yerde arap çok) yok değilim dedim. Yok işte çok düzgün hanfendisin kimse ile laubali olmuyorsun dedi sonra işte sigara yakışmıyor sana dedi. Doğrudur dedim sigarayı bırak çerez alayım sana dedi yok sağol abi dedim. Hala abi diyorum işte yemek vsteklif etti reddettim aynı şekilde numaramıve sosyal medya hesabımı istedi yok dedim geri çevirdim. İşte benden zarar gelmez vs sana cuma mesajı atarım ya kendimi kötü hissettim yani abi dediğim kişi babam yaşında bana farklı amaçla bakması ne bileyim bian önce uzaklaşmak istedim. İyi akşamlar dedim ordan uzaklaşmak için bunları kimseye deme dedi tamam dedim. Eve geldim anneme anlattım annem patronuna söyle dedi bilsin dedi. Bende bilmiyorum söylesem mi söylemesem mi yani adama siz babam gibisiniz dedi yok baba olarak görme beni dedi ben yine efendiliğimi bozmadım ilk kez başıma geliyor o an şokuyla bişey de diyemedim kötü söz sadece bana farklı amaçla bakmayın öyle şeyleri sevmem dedim. Ne yapayım ya hayır yani torunu yaşındayım. Söylesem2 kat aşamızda patron kavga eder diye de korkuyorum benim yüzümden benle konuşsun istemiyorum o an şokuyla aklıma gelmedi keşke evliyim deseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?