Babam yaşındaki adamın bana yaklaşımı

Bir daha herhangi bir tavırla yaklaşacak olursa sesinin enn sert tonuyla "bana bak bir daha bana bulaşma tüm esnafı toplarım başına poliside çağırırım üstüne de bi tonda sopa yersin "de iyi niyetle yaklaşsa rahatsız olmazsın suriyeli zannetmiş suriyeli hatun arıyo galiba kendine

Kusuruma bakmayin kahkaha attim ya cuma mesaji mi atacakmisasilma sekilleri bile degisti tovbe yarabbim

Arkadaşlar patron ne alaka neden patrona söyleyeceksin demişler
aynı sitede olan abi, Merhaba komşu dedi.
Bu sapık donuz ben yanlış anlamadıysam iş yeri komşusu, bahsi geçen site konu sahibinin çalıştığı yer, evinin olduğu yer değil. O sebeple patronuna söyleyecek.
Bu tipleri sosyal medyada ifşalayacaksın, sadece patronuna söylemek yetmez.

Ya işte o anda korkudan, şoktan insan takılıp kalıyor haddini bildiremiyor çok iyi anlıyorum sizi. Bence patronunuza soyleyin madem abi kardes gibisiniz en azindan yalniz olmadiginizi bilsin adi herif. Pis sapık bi bitmedi bu haysiyetsizler!

Geçmis olsun umarim bi daha gormezsiniz o asagilik mahlukati.

Kusuruma bakmayin kahkaha attim ya cuma mesaji mi atacakmisasilma sekilleri bile degisti tovbe yarabbim
Bende o an cuma mesajını duyunca ordan ışınlanmak istedim yani şok ötesi Allah akıl versin böylelerine insanlar kafayı yemiş Eve mutlu şekilde giderken saçma bi insanın saçma konuşmaları..

Evet doğru anladınız o yüzden patronuma söyliyim diyorum annem babamdan sonra patronuma emanetim iş yerinde herkeste farklı algı oluşuyor ama öyle değil. Patronuma söylemek arasında kararısızım acaba diyorum bi daha konuşmaya çalışırsa benle konuşmayın yoksa patronuma söylerim deyip sert çıkışıcam

Cuma mesajı atarım ne ya

İşyeri dolayısıyla komşunuz sanırım, patrona söylemek işe yaracaksa söyleyin, yerinizde olsam rezil ederdim.
Bir de kimseye söyleme demiş, utanmıyor kızı yaşında birine farklı gözle bakmaya.

Son düzenleme:
Bu yaştaki adamlar bu cesareti nerden buluyor zaten anlamıyorum., bende böle bi durum yaşadım,ama tavrımı koruyarak uzaklastirdim,ameliyatımı.yapan doktor, babamla aynı yıl doğmuş öle.diyim.,önce sosyal medyadan takibe aldı,doktorumu zaten ben de takip ediyordum,sonra Whatspdan yazmalar ,yürüyüşe davet etmeler kahve içelim.demeler,,kontrole.devamli çağırmalar vs.sirf kariyerine doc.ligine güvenip,bu şekilde yazması, kontrole bile gitmiyorum, gitmedim sonradan,nefret ediyorum bu kart horozlardan göz.var nizam var ,bu ozguvenleri nerden geliyor anlamıyorum ki!

Yumuşak başlı olursanız, sessiz olursanız devam eder, taciz etmeye bile kalkar.
Bir daha tersleyin, çok rahatsız olursanız sesinizi yükseltin ve başkalarının duymasını sağlayın.

Canım benim başıma çok geldi sarkanlar var bunlar bizlere kardeş gibi bakmazlar aksine her türlü iğrençliği düşünerek bakarlar ben umursamıyorum böylelerini konuşmaya çalışmıyorum babam dedem yaşından insan beni süzerek bakıyor iğreniyorum ! biride insancıl yaklaşsın diyorum ama olmuyor dünya kadınlara göre değil.

kımseye soyleme dedıgı an herkesın duyacagı sekılde nıye bırsey mı var ne oldu da gızlı saklı ıs cevırıyormusum gıbı anlayamadım ne demek ıstedıgınızı demelıydınız orda onu gerı puskurtmus olurdunuz aklınızda bulunsun bırdaha yıne yaklasacaktır o zaman sesınızı cıkarın cekınmeyın

Terbiyesiz pislik . Patronunun arkanda olacağına eminsen soyle bence haddini bilsin . Bi de çocuk tembihler gibi söyleme kimseye demiş . Çıldırıyorum ya.
Basıcan o sigarayı münasip bi tarafına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…