Babam yaşındaki adamın bana yaklaşımı

UmutsuzKedi

Belki bir gün..
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2019
356
209
53
İstanbul
Bugün iş çıkışı otobüs durağına yürürken aynı sitede olan abi, Merhaba komşu dedi.
bende merhaba abi dedim işte seni Suriyeli sandım dedi( çalıştığım yerde arap çok) yok değilim dedim. Yok işte çok düzgün hanfendisin kimse ile laubali olmuyorsun dedi sonra işte sigara yakışmıyor sana dedi. Doğrudur dedim sigarayı bırak çerez alayım sana dedi yok sağol abi dedim. Hala abi diyorum işte yemek vsteklif etti reddettim aynı şekilde numaramıve sosyal medya hesabımı istedi yok dedim geri çevirdim. İşte benden zarar gelmez vs sana cuma mesajı atarım ya kendimi kötü hissettim yani abi dediğim kişi babam yaşında bana farklı amaçla bakması ne bileyim bian önce uzaklaşmak istedim. İyi akşamlar dedim ordan uzaklaşmak için bunları kimseye deme dedi tamam dedim. Eve geldim anneme anlattım annem patronuna söyle dedi bilsin dedi. Bende bilmiyorum söylesem mi söylemesem mi yani adama siz babam gibisiniz dedi yok baba olarak görme beni dedi ben yine efendiliğimi bozmadım ilk kez başıma geliyor o an şokuyla bişey de diyemedim kötü söz sadece bana farklı amaçla bakmayın öyle şeyleri sevmem dedim. Ne yapayım ya hayır yani torunu yaşındayım. Söylesem2 kat aşamızda patron kavga eder diye de korkuyorum benim yüzümden benle konuşsun istemiyorum o an şokuyla aklıma gelmedi keşke evliyim deseydim

Bu kendini bilmez amca kılıklı sapıklar çıldırdı iyice cuma mesajıymış tövbe tövbe. ..
Aman uzak durun yalnız olmamaya çalışın gerekirse patronunuza söyleyin onun böyle birşeye cesareti varsa sizin de söyleme cesaretiniz olmalı dikkat edin lütfen .

Şunu dedim bunu dedim keşke evliyim deseydim ya o kadar korkmuşsunuz ki her halden belli pis herif ya. Sert çıkıp ilk anladığınız gibi bir tomar laf etseydiniz keşke ya da çığlık atsaydınız çünkü bu konuşma bu tarz insanlar daa aaaa acabaaa mı diye bir algı oluşturur çünkü ruhları kirli.

Söyleyin rezil olsun hem o kadar cesaretli hem de bunları kimseye söyleme diyor kart horoz. Siz niye tamam dediniz ki çocuk mu tembihliyor kimseye söylememiş. Biraz cazgır olun tabiri caizse. Bunlar öyle geri basar.
Ya yemin ederim o an şok oldum ve çekingen utangaç yapım var bide böyle şeyler duyunca şok oldum patronuma söylicem çünkü düşündükçe rahatsız stres altındayım

Biliyor musun eminönü meydandayım ve gerçekten o an bilemedim o an şokuyla kendimi yalnız hissettim yani şunu yapsaydım bunu yapsaydım diyorum ama o an yapamadım..

Ya yemin ederim o an şok oldum ve çekingen utangaç yapım var bide böyle şeyler duyunca şok oldum patronuma söylicem çünkü düşündükçe rahatsız stres altındayım
Sizin cekingen tavrınız ona daha da cesaret vermiştir kendine güveni falan gelmiştir tekrar yaklaşmaya çalışır rezil etmezseniz. En iyisini yaparsınız söylemekle

Bir daha yanınıza gelirse tersleyin..düzgün konuşmaktan anlamıyor çünkü. Ama patronu anlamadım patron ne alaka?

Zaten gençten değil yaşlıdan kork diye boşuna dememişler... Yolda sokakta babam yaşında adamlar utanmadan bakıyor. Yaşıtlarım başları önünde efendi efendi gidip geliyor. Tabii genelleme de çok yapmak istemiyorum yanlış anlamayın. Sapkınlığın yaşı kültürü yoktur. Şahsi olarak görüşümü beyan ettim Bir dahaki sefere çok pis tersleyin. Bu tip adamlar terslenmedikçe anlamıyor.

Arkadaşlar patronum abim gibi ve ben onun iş yerinde personelim böyle şeyi duysa normal olarak kızar ve kim derse yüz yüze geldiği kişi o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…