Babam ve yaptıkları artık bıktım

imigration

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
81
64
30
Öncelikle merhabalar ben buraya yeni üye oldum. Sorunum babam ve yaptıkları. Kız çocuğu olmasından utanan bir babam var. Biz 4 kız kardeşiz bir de erkek kardeşimiz var en küçüğümüz o. Babam 4 kızı oldu diye anneme hayatı zindan etmiş. Biz doğduğumuzda kundakta bebek iken yarın oradan buradan toplarız bu kızları demiş. Bir erkek doğuramadın diye eziyet etmiş anneme.Beni rezil eder bu kızlar millete demiş. Şimdi ben büyüdüm 21 yaşındayım ama hala bu düşüncelerinden vazgeçmemiş. Her fırsatta ben niye para biriktireyim ki yarın elin oğlu( elin oğlu burada bizim gelecekteki kocalarımız daha olmayan kocaları söylüyor) hem kızımı alır hem paralarımı yer diyor. Daha geçen gün beşimizi de dövdü. Evin içinde savaş çıkıyor resmen. Annemi de dövüyor. Ani sinir patlamaları yaşıyor. Yarın hepiniz evlenirsiniz zevkinizi alıp alıp kapıma gelirsiniz diyor. Benim hiç erkek arkadaşım olmadı ama buna rağmen babam hep bana erkeklerle ilgili küfürler edip duruyor. Ben bunları hak edecek bir şey yapmadım. Bir gün onu utandırmadım hep ders çalışan bir öğrenciydim çok da iyi bir okul kazandım. Nasıl kızlar var neler neler yapıyorlar babaları bir gün onlara bir şey demiyor benimki niye bana bunları söylüyor. Büyüdükçe bu laflar daha da ağrıma gider oldu zaman zaman gözlerim doluyor düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor hep aklımda. Bana bir akıl fikir verin. Herkesin babası böyle midir acaba.

Anneniz boşansa, sizlerine de yanına alıp güzel bir hayata başlasanız keşke.. Ama anneniz böyle birşey yapmayacak sanırım..

Bu yüzden, siz kendi hayatınıza bakın.. Kendi ayakları üstünde duran güçlü bir kadın olun.. Saygısızlık yapın demiyorum ama kesinlikle boyun eğmeyin..

Üniversite falan okuyor musunuz? Diğer kardeşlerin kaç yaşında ne yapıyor ?

Annem zaten bizim okumamız için boşanmamış bu adamdan. Bizi okutmak için katlanıyor katlanılacak bir adam değil ki.Kimseye anlatamıyorum bunları. Burada anlatmasam çıldıracaktım gerçekten.

Evet okuyorum. Diğer kardeşlerim 18 15 12 bir de erkek kardeşim 10 yaşlarındalar.

babanız birgün mutlaka kızlarına muhtaç kalacak! hatırlatırsınız o gün bunları!
O zaman da babamdır diye yine de yüz çeviremem ondan ama çok da yakın duramam ona. Her gün söylediği sözleri nasıl unutabilirim ki.

Oku ekmeğini eline al kızım.böyle aklı şeyinin üstüne çıkamayan adamdan baba olmaz!o nasıl bi laf yaa.ne demek zevklerinizi alıp gelirsiniz siz de onun zevkisiniz o zaman.tövbe yarabbim.demedi de demeyin o oğlundan çok çeker o.çünkü böyle pipi düşkünlerine Allah o erkek evlatlrı imtihan diye veriyor genelde.siz de okuyun çalışın ananızı alın ayrı bi evde hayatınızı yaşayın.ben olsam baba diye hiiiç acımam.şey yapıp doğurtturmakla baba olunmuyor.onu hayvanlarda yapıyor.Gerçi hayvana hakaret etmiş olmayayım şimdi

Çok sağolun sözleriniz için. Gerçekten anlatmak insanı çok rahatlatıyormus. Ankarada hukuk okuyorum bu sene kısmetse okulum bitecek allah nasip eder de ayaklarımın üstünde dururum bu adama muhtaç olmam inşalllah.

Evet okuyorum. Diğer kardeşlerim 18 15 12 bir de erkek kardeşim 10 yaşlarındalar.
Okulunu bitir, güzel bir işe gir.. Kardeşlerinede sahip çık..
üç aşağı beş yukarı bende yaşadım
Babanı, onu bunu boşver.. Kendin ve kardeşlerin için güçlü olmaya çalış..

Okulunu bitir, güzel bir işe gir.. Kardeşlerinede sahip çık..
üç aşağı beş yukarı bende yaşadım
Babanı, onu bunu boşver.. Kendin ve kardeşlerin için güçlü olmaya çalış..
İnşallah güzel bir işim olur da utanır sözlerinden. Bizi hep kendine yük olarak görüyor. Ondan kurtulmam lazım.

hayatında o kızlar ve hanımı olmasa g..tü b..ktan çıkmayacak ş...siz(kusura bakma ama gerçek)...
o pipisine kurban olduğu oğlu da yarın onu...............
ay ağzım çok pis bozulacak vazgeçtim yazmayacağım..Rabbim bu adam için adaletini dünyada göster yarabbim..

Sadece sabir cek kardesim gum gelecek o baban sizin elinize dusecek ve erkek kardesiniz onun yuzune bakmayacak. Aha yaziyorum buraya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…