- 12 Ağustos 2015
- 81
- 64
- 30
-
- Konu Sahibi imigration
Evet okuyorum. Diğer kardeşlerim 18 15 12 bir de erkek kardeşim 10 yaşlarındalar.Anneniz boşansa, sizlerine de yanına alıp güzel bir hayata başlasanız keşke.. Ama anneniz böyle birşey yapmayacak sanırım..
Bu yüzden, siz kendi hayatınıza bakın.. Kendi ayakları üstünde duran güçlü bir kadın olun.. Saygısızlık yapın demiyorum ama kesinlikle boyun eğmeyin..
Üniversite falan okuyor musunuz? Diğer kardeşlerin kaç yaşında ne yapıyor ?
O zaman da babamdır diye yine de yüz çeviremem ondan ama çok da yakın duramam ona. Her gün söylediği sözleri nasıl unutabilirim ki.babanız birgün mutlaka kızlarına muhtaç kalacak! hatırlatırsınız o gün bunları!
Hayır ermedi onu da bizimle beraber dövüyor.oğlu olunca başı göğe ermişmi
ohaa oğlu olmuş işte, o kıymetli oğlunu niye dövüyoHayır ermedi onu da bizimle beraber dövüyor.
Çok sağolun sözleriniz için. Gerçekten anlatmak insanı çok rahatlatıyormus. Ankarada hukuk okuyorum bu sene kısmetse okulum bitecek allah nasip eder de ayaklarımın üstünde dururum bu adama muhtaç olmam inşalllah.Oku ekmeğini eline al kızım.böyle aklı şeyinin üstüne çıkamayan adamdan baba olmaz!o nasıl bi laf yaa.ne demek zevklerinizi alıp gelirsinizsiz de onun zevkisiniz o zaman.tövbe yarabbim.demedi de demeyin o oğlundan çok çeker o.çünkü böyle pipi düşkünlerine Allah o erkek evlatlrı imtihan diye veriyor genelde.siz de okuyun çalışın ananızı alın ayrı bi evde hayatınızı yaşayın.ben olsam baba diye hiiiç acımam.şey yapıp doğurtturmakla baba olunmuyor.onu hayvanlarda yapıyor.Gerçi hayvana hakaret etmiş olmayayım şimdi
İşte olana kadar herkesin oğlu oluyor sen kız doğuruyorsun demiş anneme. Olduktan sonra da böyle yapıyor.ohaa oğlu olmuş işte, o kıymetli oğlunu niye dövüyo
Sağolun amin inşallah.geçer ne yapacan zor bir durum Allah sabır versın
Okulunu bitir, güzel bir işe gir.. Kardeşlerinede sahip çık..Evet okuyorum. Diğer kardeşlerim 18 15 12 bir de erkek kardeşim 10 yaşlarındalar.
İnşallah güzel bir işim olur da utanır sözlerinden. Bizi hep kendine yük olarak görüyor. Ondan kurtulmam lazım.Okulunu bitir, güzel bir işe gir.. Kardeşlerinede sahip çık..
üç aşağı beş yukarı bende yaşadım
Babanı, onu bunu boşver.. Kendin ve kardeşlerin için güçlü olmaya çalış..