Babam ve yaptıkları artık bıktım

Benimki de öyle merak etme yalnız değilsin. Anneme hep bu başımıza ne işler açacak diyordu. 27 yaşında ilk kez biriyle sevgili oldum ve evlendim, yanlıs anlamayın hızlı yaşayan biri degildim!Herkesin takdir ettiği bi insandım hep her zaman. Ama evde bi pislik gibi hissediyordum kendimi. Evlendim hala aynı, soğuk, sevgisiz, aşağılayıcı... Sorgulama bi sonuca varamazsın, ben varamadımn. Şimdi bin yıl görmesem özlemezmisim gibi hissediyorum. Okulunu bitir ve hayatını yaşa, düşünme. Kalbim sıkışıyor şuan yazarken,sana düşünme diyorum ama....

Benimki de öyle merak etme yalnız değilsin. Anneme hep bu başımıza ne işler açacak diyordu. 27 yaşında ilk kez biriyle sevgili oldum ve evlendim, yanlıs anlamayın hızlı yaşayan biri degildim!Herkesin takdir ettiği bi insandım hep her zaman. Ama evde bi pislik gibi hissediyordum kendimi. Evlendim hala aynı, soğuk, sevgisiz, aşağılayıcı... Sorgulama bi sonuca varamazsın, ben varamadımn. Şimdi bin yıl görmesem özlemezmisim gibi hissediyorum. Okulunu bitir ve hayatını yaşa, düşünme. Kalbim sıkışıyor şuan yazarken,sana düşünme diyorum ama....
Düşünmeden olmuyor işte. Ya tek erkek arkadaşım olmadan bu kadar küfürlü lafları yiyorsam bir de erkek arkadaşım olsaymış neler neler dermiş tahmin edemiyorum. Etrafımızdaki erkekler hakkında ne kadar çirkin şeyler söylüyor benimle ilgili dayanamıyorum. Erkeklerle hiç uğraşmayan kendi halimde okuluma giden biriyim. İnsan çocuğuna nasıl kıyıp böyle şeyler söyler.

o yerlere göklere sığdıramadığı oğlu yarın o paraları sinine s.ça s.ça yer ! vallahi 2 gündür ağzım bozuldu şu forumda yahu . N e insanlar var ya . Bak canım bende senle hemen hemen akran sayılırız . Oku Oku Oku .. aman haa aman . okulunu bitir güzel bir işe gir ekmeğini eline al o adamın ekmeğini yeme . Sonra da ananını o ş…den boşandır. kendi kendinize güzel bir hayat kurun ..

Sadece sabir cek kardesim gum gelecek o baban sizin elinize dusecek ve erkek kardesiniz onun yuzune bakmayacak. Aha yaziyorum buraya...
o yerlere göklere sığdıramadığı oğlu yarın o paraları sinine s.ça s.ça yer ! vallahi 2 gündür ağzım bozuldu şu forumda yahu . N e insanlar var ya . Bak canım bende senle hemen hemen akran sayılırız . Oku Oku Oku .. aman haa aman . okulunu bitir güzel bir işe gir ekmeğini eline al o adamın ekmeğini yeme . Sonra da ananını o ş…den boşandır. kendi kendinize güzel bir hayat kurun ..
Çok sağolun desteğiniz için allah razı olsun. En sonunda boşanacaklar zaten annem hep öyle diyor. Okulumu bitirecem kesinlikle.

Ben ve ablam babamizin basini kimseye egmedik bir laf getirmedik ancak babam benim ve ablamin basini eslerimize egdirdi yaptigi bencilce hareketler konusmalarla.2 oglu yok ama bir insanin evladi gibi gorecegi 2 damadi var maddi manevi yaninda olacak kizlarini el ustunde tutan ancak bencil insan heryerde bencil gelmis 60 kusur yasina kendi icin yasiyor.annem ablam ben damatlari 2 kiz torunu onun icin yok hayati herkese cehenneme ceviriyor

Esimin dedesinin de dort kizi varmis sizin gibi.istanbulda degerli arsasi varmis amaan elin oglanlarina mi yedircem deyip satmis kendisi yemis.arkasindan bi de oglu olmaz mi! Neyse bu dede yaslandi elden ayaktan dustu bakima muhtac oldu o begenmedigi kizlari el ustunde tuttular gul gibi baktilar.oglu ise degil bakmak adam son nefesine kadar ismini sayikladi da vicdansiz ziyaretine bile gelmedi.erkek kiz rabbim hayirli olani versin de iste baban gibi kafada olan insan da cok maalesef...

Hayır ermedi onu da bizimle beraber dövüyor.
ne demek hepimizi birden dövüyor??? kocaman insanlar olmuşsunuz,anneniz de dahil hepinizi bir adam sıra dayağına mı çekiyor? elini koluna tutabilen itiraz edebilen yok mu Allahaşkına...
indirtin artık o eli...bi karşı durun yahu..gerekrise şikayet edin,uzaklaştırma aldırın..

aç interneti babana cinsiyetin kendisinin belirlediğini söyle..

sende sakın okulunu bırakma..

Alah ından bulsun babanda...

Cinsiyet genini sen belirliyorsun baba desen delirir sanırım baban :)
Allah sabır versin zor şeyler bunlar,toplumumuz hala cinsiyetçi zihinlerin esiri
Allah muhtaç etmesin ama yarın öbür gün bir şey olsa yine o utandığı kız evlatları bakacak ona bunu bi idrak edebilse

ne demek hepimizi birden dövüyor??? kocaman insanlar olmuşsunuz,anneniz de dahil hepinizi bir adam sıra dayağına mı çekiyor? elini koluna tutabilen itiraz edebilen yok mu Allahaşkına...
indirtin artık o eli...bi karşı durun yahu..gerekrise şikayet edin,uzaklaştırma aldırın..
Annem çevreden çok utanan bir kadın. Babam bizi dövdüğünde hepimiz bağırırız ama annem babam onu öldürse de sesini çıkarmaz konu komşuya sesim gitmesin der. Boşan diye annemle çok kavga ettik ama sizi ben tek başıma okutamam diye her defasında konuyu kapattı.Şikayet falan etsek heralde babam hepimizi keser.

aç interneti babana cinsiyetin kendisinin belirlediğini söyle..

sende sakın okulunu bırakma..

Alah ından bulsun babanda...
Biliyor cinsiyetin kendisinden geldiğini sorun şu ki bunu kabul etmiyor. Bize kaç kez o...pu olursunuz siz dedi yüzümüze beraber. Ettiği en hafif küfür bu en ağırlarını söylesem şaşar kalırsınız.

Benim babam da sebepleri ayni olmasa da evde teror estirmek ve belden asagi kufur, erkeklerle dusup kalktigini ima eden hakaretleriyle evi bize zindan ederdi. Ne mi oldu? Bir gun canima tak etti, polisi cagirdim. O gunden beri gorusmuyoruz. 6 ay oldu.

Bunun tek caresi var okumak benim babamda erkekci ama birsey oldugundada bana gelir ayni yastayiz okuyup elimize meslegimizi alacagiz baska yolumuz yok.

Biliyor cinsiyetin kendisinden geldiğini sorun şu ki bunu kabul etmiyor. Bize kaç kez o...pu olursunuz siz dedi yüzümüze beraber. Ettiği en hafif küfür bu en ağırlarını söylesem şaşar kalırsınız.

terbiyesizz...çok sinirlendim ya....ozaman kadınla evlenmeseydi baban....tövbe Yarabbim....
oku canım annenide kurtar kendinide kardeşlerinide...

İyi bir bölüm okuyorsun kardeslerinide annenide gecindirirsin kusura bakma ama boyle birine birak babayi insan bile demek zor.Kafana takma dert etme kendi hayatina odaklan.

İyi bir bölüm okuyorsun kardeslerinide annenide gecindirirsin kusura bakma ama boyle birine birak babayi insan bile demek zor.Kafana takma dert etme kendi hayatina odaklan.
Sağolun. İnşallah her şey iyi olur herkes için. Artık takmayacağım onun dediklerini.

Çok sağolun sözleriniz için. Gerçekten anlatmak insanı çok rahatlatıyormus. Ankarada hukuk okuyorum bu sene kısmetse okulum bitecek allah nasip eder de ayaklarımın üstünde dururum bu adama muhtaç olmam inşalllah.
girersin bir havukatlik burosuna calisirsin olmadi ilerde hakimlik sinavina gir ilerde annen babandam bosanir valla o kiymetli ogullari bakmaz size muhtac kalir

Öncelikle merhabalar ben buraya yeni üye oldum. Sorunum babam ve yaptıkları. Kız çocuğu olmasından utanan bir babam var. Biz 4 kız kardeşiz bir de erkek kardeşimiz var en küçüğümüz o. Babam 4 kızı oldu diye anneme hayatı zindan etmiş. Biz doğduğumuzda kundakta bebek iken yarın oradan buradan toplarız bu kızları demiş. Bir erkek doğuramadın diye eziyet etmiş anneme.Beni rezil eder bu kızlar millete demiş. Şimdi ben büyüdüm 21 yaşındayım ama hala bu düşüncelerinden vazgeçmemiş. Her fırsatta ben niye para biriktireyim ki yarın elin oğlu( elin oğlu burada bizim gelecekteki kocalarımız daha olmayan kocaları söylüyor) hem kızımı alır hem paralarımı yer diyor. Daha geçen gün beşimizi de dövdü. Evin içinde savaş çıkıyor resmen. Annemi de dövüyor. Ani sinir patlamaları yaşıyor. Yarın hepiniz evlenirsiniz zevkinizi alıp alıp kapıma gelirsiniz diyor. Benim hiç erkek arkadaşım olmadı ama buna rağmen babam hep bana erkeklerle ilgili küfürler edip duruyor. Ben bunları hak edecek bir şey yapmadım. Bir gün onu utandırmadım hep ders çalışan bir öğrenciydim çok da iyi bir okul kazandım. Nasıl kızlar var neler neler yapıyorlar babaları bir gün onlara bir şey demiyor benimki niye bana bunları söylüyor. Büyüdükçe bu laflar daha da ağrıma gider oldu zaman zaman gözlerim doluyor düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor hep aklımda. Bana bir akıl fikir verin. Herkesin babası böyle midir acaba.

Bu kadar dayandın birazdaha dayan okumaya bak canım kurtar hayatını diğerlerinede destek olursunuz özellikle bu kadar yıl babanın kahrını çeken annene .

X