- Konu Sahibi mademoiselle
-
kusura bakma canım ama baban için hiç de iyi olmayan şeyler yazacağım.
dayağı yok yani şiddet yok demişsin.
peki annene ve sana uyguladığı psikolojik şiddete ne demeli!!!?
bak annen ne hallerde acı içinde yaşamaktan bezmiş kafayı yemek üzere
sen öyle ürkek tedirgin ve saplantılı olmuşsun...canım benim, feyk konusuna bu kadar takılman senin psikolojinin bozuk olduğunu gösterir. kimsenin kötü niyetli olmadığını göremeyecek kadar ailenin normalliğini kabullenmişsin ya da kabullenmek için kendine baskı uyguluyorsun...bunun adı PSİKOLOJİK ŞİDDET değilde nedir?
ortada yıkılacak bir yuva yok aslında.. yani ben ve annem bir aileyiz, babam başka bir birey gibi. bu evlilik sadece kağıt üstünde, bu bitince yıkılacak değil düzelcek şeyler var bence..
ama mesela babamın ankarada olduğu zamanlarda beraber birşeyler yapıyor olmak güzel.. tv izlemek, beraber yemek yemek gibi. boşanınca bunlar iyice bitecek. tabi ki böyle bir durumda bu söylediklerimin önemi yok varsın onlar da olmasın diye düşünülür.. ama ne bileyim işte, beraber az da olsa zaman geçirmek güzel, bu da elimden gitsin istemiyorum
ama bu evlilik böyle devam ettikçe annem hep ezilecek artık dönüşü yok inancım da yok
sadece annem mutlu olsun bana yeter
babam işi gereği gündeydoğuda bulunuyor zaten kendi memleketi. annemle ilk evlendiklerinde annem tabi ki yanına gitmek istemiş ama babam kabul etmemiş küçük yer, seni burada üzeceklerine emin ol üstelik çocuk olunca büyük şehirde eğitim alması daha doğru olur diye. annem de zaten ankarada kendi mesleği olan biri. babam istememiş yani, kısa süre sonr aburadaki görevim bitecek diye kaba tabirle kandırmış annemi. ama evlendiklerindne beri babam orada, biz buradayız. annemle çok sorunları oldu defalarca boşanmaya kalktı annem ama doğulu erkek zihniyetini bilirsiniz ne kadar eğitim de alsalar değişmiyor. babam boşanmaya hep şiddetle karşı çıktı. bir de her zaman bizim bu kadar ayrı kalmamımızn sebebini, bizim geleceğimizi düşünüdüğü için çok çalıştığı için diye açıklar. ama biz göremedik bi o günleri, orada kazandığı tüm parayı kendi ailesine yatırıyor kardeşine ev almalar, yeğenine düğün yapmalar, bilmemkime araba almalar, bağlar bahçeler almalar.. bize gelinc eise asla parası olmaz. opff çok doluyum çok.. babamı çok seviyorum ama affetmediğim yönleri çok
iyice okudum da sanırım tek kadın
onunla ayrı bir evi var ve büyük ihtimalle eşim diye o kadını tanıtıyor
anneni bir psikiyatriste götür canım, kadıncağızın iyi bir tedaviye ihtiyac var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?