sblue, feyk konu açan insanların ruh sağlığından şüphe duyarım.. şüphelenmekte haklı olabilirsiniz ama herkesi de aynı şekilde yargılamak ve yardım beklerken sinirlerini bozmak, buranın amacını saptırıyor, tepki gösterirken abarttıysam ben de özür dilerim.. ama feyk konu açan inanlar varsa bilsinler ki gerçekten fikir almaya ihtiyacı olan insanları zor durumda bırakıyorlar.. kendilerine başka eğlence bulsunlar
izmir bergamalı, annem çok ciddi şekilde düşünüyor boşanmayı. iş iyice gerçeğe bindi yani.. ben ise ne diyeceğimi bilemiyorum anneme çok hak veriyorum tabi.. neys eşu okulum bir bitsin bakalım.. ben babamla zaman zaman tartışırım kesinlikle üstüne fazla gitmicek şekilde. yıllardır bizimle olmadığını, benim bunca sene çok nadiren babamı gördüğümü ve beraber geçirilen zamanların da huzursuz olduğunu.. sadece haklısın keşke böyle olmasaydı der başka da bişi demez.. çözüm üretmez.. yalnızca bana karşı çok iyi, asla kırmamaya özen gösterir.. anneme ise tam tersi.
doğu batı zihniyeti konusunda bir arkadaşın yorumu vardı az önce yukarda, bahsettiğim gibi babam eğitimsiz biri değildir, bütün ömrünü de doğdua geçirmemiş.. annemle ankarada çalışırken tanışmışlar. babam evlenmeden önce ankarada çalışıyormuş, evlendikten sorna olmuş herşey.
annemin görüşü, evlenmedi çocuğu olmadı demesinler diye evlenmiş, lafta evli, çocuğu karısı var mı var desinler diye evlenmiş.. evlendikten sonra da kendi hayatını devam ettirip benimkini mahvetmiş şeklinde.. ki haklı da.. nereden bakarsan annem haklı, ve annem bunları hakedecek insan değil, neticede babam kendisi isteye dileye teklif edip annem kabul etmiş.. ama gel gör ki, hiç de iyi etmemiş..
en azından şükretiiğim, kumarı içkisi olan, karısını çocuğunu döven biri değil.. bir derdimiz olunca dinler, yardımcı olur, benim eğitimim herşeyden çok düşünür, zaten kendisine sorsan ideal bir babadır tüm sorumluluklarını yerine getiren.. bizim fikirlerimize ise önem vermez veya öyle görünür..