Babam ve eşim

Aslında kaçmadım ama babam eşimle evlenmemi istemedi. Ben diretincede git bir dahada bu eve gelme dedi.

Yani bi nevi aile rızası alınmamış.. üzüldüm durumuna ya babalar kızları için çok farklıdır bigün sesini duymasam aglamakli oluyorum bide uzaktaki. Ama babadir sonuçta eşini ikna et kapıdan kovsa bacadan gir her ne yaptiysa yaptı helallik iste seni gördüğünde onun da Kalbi yumusucak eminim. Evlat atilmaz da unutulmaz da

Bilmiyorum içimden gelmiyor onu görmek. Annemle abim olmasa buraya konuda açmam dertde etmem.

Aaa cok kotu Allah kolaylik versin size

Bilmiyorum içimden gelmiyor onu görmek. Annemle abim olmasa buraya konuda açmam dertde etmem.

Öyle deme okudum zor şeyler yasatmis.. daha kotuleri var inan bana.. ölümlü dunyadayiz ne olur ne olmaz sen git o istemezse yine istemesin hakkı gecmesin sana allah korusun yarın birgün bişey olsa keşke dememek adına dene şansını derim

Tek babam olsa denerim eşimde istemiyor babamı görmemi. Ya babamı gözden çıkaracam ya eşimi ve doğrusunu söylemek gerekirse eşimi tercih ederim.

eminim senin yumusacik bir kalbin var, onun icin bu baba icin bile boyle dusunebiliyorsun, ama emin ol ki o yumusacik kalbiyle oz evladini bayiltana kadaar doven, ailede teror estirmis bir kum torbasindan fazla olmayan bir baba bu.
suan tek hakettigi sey sevgisizlik icin de,
neyse aksam aksam pislesmeme gerek yok.

Annenle abin gelse nereden haberi olacak ki. Yada sehre uzak bir yerde bulusun oturun falan. Engel olmamali boyle seyler.

Bilmiyorum ben 5 senedir babamdan uzagim istemediği bi evliliği bende yaptım ama ikna olsa da gönlü hoş olmadı.. evlendim babaminda lafına gelmem 1 sene sonra oldu. Ama hiç hissetormedim babama. Hala mutlu sanir beni. Onu o kadar çok seviyorum ki resmen aşığım ona ya suan bile Ağlıyorum gidip görmekte yetmiyor hep yanımda olsun istiyorum. Konu sahibi de böyle konu açınca ne biliyim ya kötü oldum. Kk da açılan her konuda biraz da benim hayatımda var

Ya tabi ki insan gibi muamele edip karsi çıkmak baska bisey, bayiltana kadar dovmek, baskı, eziyet baska bisey. Ayni seyler degil. Ki sadece konu sahibini degil annesini, abisini de bu batakliga gommus, mutsuzluktan oldurmus bir adam bu.
Bence bu insanlarin merhametini zerre haketmiyor.

Bilmiyorum haketmeyen bi baba olduğunu konu sahibi De düşünüyorsa bişey diyemem. Ama annesini abisini görmeli kesinlikle

anlamadım sen kacarak evlenmemissin esin buna ne karısır annemlede görüsüm abimlede

yazık iste esinede güveniyosn ama yarın en ufak bi seyde yüzüne vurucak o kactıgın ailene bence cokkkkkkkkkk arıcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…