• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam sürekli nişanlıma yaşlı diyor

Duygu1908

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
1.309
323
123
İyi akşamlar arkadaşlar babam nişanlımla ilgili şakayla karışık yaşlı diyo sürekli ve ben gerçekten patladım artık aramızda 6 yaş var nişanlım 33 ben 27 yaşındayım aramızda büyük bir fark yok ve yakışıyoruzda bu akşam yine ayni şey oldu babama cevabını verdim rahatsız olduğumu etkilendiğimi söyledim sinirlendi gitti.
NOT:Ben dedemle kalıyorum anne baba ayrı bana pekte babalık etmemiş bir insan nişanlım gerçekten çok iyi biridir zoruma gitti beni hayatımda en çok mutlu eden şey nişanlım oldu.Haksızmıyım tepki göstermekle üzüldüm cidden

Son düzenleme:
Benim babam da çok şey söylerdi eşim için ama şaka olduğunu bilirdim çünkü kendisini çok severdi . Öz oğlu gibi görürdü .. bence sen abartmışsın. Ayrıca 6 yaş , 16 yaş değil , baban ciddiyse bunu ona nazik bir dille hatırlat .

Zaafını gördü yükleniyor...[/QUO
Benim babam da çok şey söylerdi eşim için ama şaka olduğunu bilirdim çünkü kendisini çok severdi . Öz oğlu gibi görürdü .. bence sen abartmışsın. Ayrıca 6 yaş , 16 yaş değil , baban ciddiyse bunu ona nazik bir dille hatırlat .
yüz kere ayni şaka yapılmaz bi insana bir yaparsın iki yaparsın sürekli hale gelince can sıkıyo

6 yas nedır ya o yaslı ıse sende yaslı oluyorsun yanı aynı yaslardasınız:)))

İyi akşamlar arkadaşlar babam nişanlımla ilgili şakayla karışık yaşlı diyo sürekli ve ben gerçekten patladım artık aramızda 6 yaş var nişanlım 33 ben 27 yaşındayım aramızda büyük bir fark yok ve yakışıyoruzda bu akşam yine ayni şey oldu babama cevabını verdim rahatsız olduğumu etkilendiğimi söyledim sinirlendi gitti.
NOT:Ben dedemle kalıyorum anne baba ayrı bana pekte babalık etmemiş bir insan nişanlım gerçekten çok iyi biridir zoruma gitti beni hayatımda en çok mutlu eden şey nişanlım oldu.Haksızmıyım tepki göstermekle üzüldüm cidden
'' Bana babalık yapmayan sen, nişanlıma laf etmeden önce kırk kez düşün''derdim.

'' Bana babalık yapmayan sen, nişanlıma laf etmeden önce kırk kez düşün''derdim.
Şuan konuşmuyorum Zaten kendisiyle konuşmama nedenim Amcam düğünüme gelmedi bayramda ben amcama gitmedim beni aradı gitmessen benim kapımıda açma dedi bende tmm dedim o günden sonra konuşmuyorum cok dokundu çünkü bana Amca olarak benim düğünüme gelmemiş bir insan saygıyı haketmiyor bence haklı olduğumu düşündüğümüz için geri adım atmadım

ahh babacığım ahhh bulamadım ki senin gibi gencini de. örneğin şişman mı bulamadım ki senin gibi filinta gibi erkek. saçları dökülmüş mü? bulamadım ki senin gibi sırma saçlı. bulamadım ki senin gibi zengini. bulamadım ki senin gibi yakışıklı. bi tek sen varmışsın huyu güzel kendi huyundan güzel onu da anam bulmuş işte. de. babanda ne eksikse abarta abarta onu söyle.

Bence kendi antrapozda ve enişteyi çekemiyor malum erkeklerde belli yaştan sonra kendi yapamayınca dile vurur çekemiyor sevgilinizi tamamen iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum bence biraz yaşlı ve cahil biri baban k bakma sert konuştum takma bence onun da seviyesi bu

Eşim 33 ben 28 yaşındaydım evlendiğimiz de hiç kimseyi takma hele sana babalık etmeyen babanı hiççççç takma mutluluklar dilerim karekter olsun yaş boy kilo nedir ki

Back