• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme babam sevgilimin ailesiyle tanışmak istemiyor

ismimuamma

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2020
20
4
16
25
merhabalar erkek arkadasım var.Annem bir kaç kere kızı istiyorlar diye bahsetti babam konuyu açtırmamış kimse gelmesin demiş. harama helale dikkat eden insanlarız daha fazla uzatmak istemiyorum ama babam çok zorluyor işi.onun ailesi haftasonu çat kapı gelelim tanışalım diyor. ben arada kaldım kimseye bir şey diyemiyorum ama babamı ikna etmek istiyorum bu konuyu açamam ona böyle seyleri konuşmayız maalesef kötü bir şey istemesemde ayıp karşılanıyor annemde derdimi anlatamıyor ona. tek kızım bu konuda çok sert bu işler hep böyle sıkıntılı mı ne yapmam gerek ailemi yumuşatmak için akıl verin kızlar

Son düzenleme:
sevgilinin babası devreye girecek ,
o iletişime geçecek o konuşmak için gün isteyecek ,

kız babaları böyledir biraz atarları fazla olur ve haklılarda

• Beğen
Reactions: Z P
merhabalar erkek arkadasım var.Annem bir kaç kere kızı istiyorlar diye bahsetti babam konuyu açtırmamış kimse gelmesin demiş. harama helale dikkat eden insanlarız daha fazla uzatmak istemiyorum ama babam çok zorluyor işi.onun ailesi haftasonu çat kapı gelelim tanışalım diyor. ben arada kaldım kimseye bir şey diyemiyorum ama babamı ikna etmek istiyorum bu konuyu açamam ona böyle seyleri konuşmayız maalesef kötü bir şey istemesemde ayıp karşılanıyor annemde derdimi anlatamıyor ona. tek kızım bu konuda çok sert bu işler hep böyle sıkıntılı mı ne yapmam gerek ailemi yumuşatmak için akıl verin kızlar
Bence babanın bi bildigi vardır. Yerinde olsam babami dinlerdim. Senin babanı bilmem ama benim babamin her zaman bir bildigi vardı babalar herseyi gün yüzüne cıkartmazlar ama içlerinde neyin né oldugunu gayet iyi bilirler bence babani dinle. Anlattiklarinın hepsini bende yasadim babam tanismaya bile, gelmesinler kapıdan kovarım dedi. Ama karsı tarafı gram tanımıyorken söyledi bunu. Ben babamı dinlemedim evlendim 2 Yıl olucak ama simdi keske babami dinleseydim diyorum. Sendeki durumları bilmem ama babanın rızası olmadan hic bisey yolunda gitmiyor.

Kıyamam tek kızmışsınız babanız için ne kıymetlisiniz. Tutun ellerinden babanızın anlatın neler olacağını. Hep onun kızı kalacağınızı, sık sık gelip gideceğinizi, hayallerinizi. Her şeyin babanızın istediği gibi olacağını.Aklınıza ne geliyorsa. Kabul etmesi zaman alabilir ona bu zamanı verin

Bence baba anne herseyden once gelir.vardir bi bildigi.ne bildigini ogrenin once.ayrica kiz evi naz evi yani .kiz babasi ne zaman isterse o zaman tanismaya gelinir.erkek tarafina bakmaz bu isler.cunku kizi bi kere verdi mi donusu yok, erkek tarafinin olcak kiz.bu erkek tarafina kizin babasinin agirligini gosterir.bende erkek olsaydim boyle bi baba olurdum

Bence baba anne herseyden once gelir.vardir bi bildigi.ne bildigini ogrenin once.ayrica kiz evi naz evi yani .kiz babasi ne zaman isterse o zaman tanismaya gelinir.erkek tarafina bakmaz bu isler.cunku kizi bi kere verdi mi donusu yok, erkek tarafinin olcak kiz.bu erkek tarafina kizin babasinin agirligini gosterir.bende erkek olsaydim boyle bi baba olurdum
Niye bir kere verildi mi geri dönüşü olmasın ? Hangi devirde yaşıyoruz. Anlaşamayabilirler ayrılabilirler nişanlıyken veya evlenip de anlaşamayabilirler. Kız niye erkek tarafının olsun. Tapulu mal mı veriyorlar Allah aşkına. Çıkın şu zihniyetten ya.

Akrabadan daha yakın oldugun biri hala teyze gibi kişileri araya sokup konuşmasını sağla

Arkadaşın mesajını okurken bu yoruma takılmadan geçemedim. Yapmayın artık kadınlara bu baskıyı bu şiddeti. Ne demek kız evden çıktımı bitti. Sonra dayak yesin sussun. aldatılsın sussun. yapmayınartık çıkın bu zhniyetten. Bir evlat hiç bir zaman annesi ve babası için değişmez evlensede ayrılsa da boşansa da ne olursa olsun anne baba çocugunu atmaya satmaya kıyamayaz. Kızarlar üzülürler ama kıyamazlar. Gözbebekleri gibi baktıkları yavruları..
Arkadaşım sana da gelince anlaşılan o ki ataerkil bir ailede yaşıyorsun.. sadece bu korkulara sıkışıp yanlış yolda yürüme.. bugün babana söylemekten çekiniyorsun yarın aranızda bir sorun olsa ayrılmak istesen onu söylemektende çekineceksin..Ayrıca karşı tarafın ailesi ile de yakınsın sanırım.. İyi analiz et, baban ıcınde bir akrabanı araya koyarsınız halan teyzen birileri konusur..

Back