- 10 Ocak 2025
- 7
- 2
- 1
- 33
- Konu Sahibi kubradididi
Arkadaşlar merhabalar kendimi yadırgadığım çok garip bir durum yaşıyorum anlam veremiyorum 2019 yılında annemi kaybettim ve hayatım resmen tepetaklak oldu resmen yüzlerce yaş yaşlandım ve kendimi berbat hissettim onu ne zaman düşünsem hatırlasam kalbim acıyor hala dün gibi annemi çok seviyordum onunla çok iyi anlaşıyorduk fakat birkaç ay önce babamı kaybettim ve en ufak bir his bile yaşamadım en ufak bir acı duygusu köklerinden ailenden birini kaybetmişsin insan üzülmez mi ben üzülmedim babamın bana yaşattığı en ufak bir baba duygusu bile yok maddi olarak da manevi olarak da yani zaten annem öldükten bir ay sonra babam evlendi Kardeşimle beni dedem okuttu babamın üzerimizde hiçbir hakkı yoktur ve ben annem öldükten üç yıl sonra evlendimvesaire dedemin maddi durumu iyidir dedem babam için bakıcı tutmuştu fakat bana eşim dedi ki babanın parasını biz verelim bakıcıyı biz ödeyelim çünkü o senin baban yarın bir gün vefat ederse hiçbir şey yapmadım demeni istemiyorum dedi ve eşimin desteğiyle bakıcı parasını biz ödedik hatta sonrasında babam vefat edince bakıcı dedeme benim çok kötü bir kız olduğumu falan dedikodusunu yapmış kendisi dedemle evlenmek istiyordu mirası için vs neyse onlar derin konular hatta babam öldüğü zaman dedem ve bakıcısı babamın emekli maaşını çekmeye çalıştılar suçmuş normalde sonrasında babam vefat ettiği için bakıcıya para vermeyi kestiğim için bakıcı bana gıcık oldu ve benden nefret etti ve hep dedikodumu yapıyor uzun lafın kısası benim hiçbir şey hissetmiyor olmam normal mi insan babası öldüğü için insan üzülür ağlar ne bileyim ben içi acır bir şey olur yani ben en ufak bir duygu bile hissetmiyorum köklerimden birini babamı kaybettim ve canım hiç yanmıyor hatta dedem ölünce de acı duygusu hissedeceğimi düşünmüyorum çünkü babam ölür ölmez neden parasını çekiyor ki o paraya ihtiyacı yok 15 tane dairesi var zaten babama pankreas kanseri olduğu dönemlerde imza attırıp o daireleri çocuklarına bölüştürdü yani o dairelerde benim hakkım da yok çünkü imza ile babamın feragat etmesi sağlanmış bir şekilde ben bir şey istemiyorum da zaten ben sadece huzurlu mutlu olmak istiyorum eşimle ama bazen düşünüyorum da acaba ben kötü bir insan mıyım insan düşmanı bile ölse üzülmez mi kendimi sorguluyorum bazen ve kendimi suçlu hissediyorum kötü biri miyim diye sorguluyorum cikarci biri miyim evet bana babalık yapmamış olabilir ama ne de olsa senin baban diyen insanlar da var mesela senin baban öyle konuşma öyle söyleme diyen insanlar da var elimden geleni yaptım maddi manevi bana göstermediği sevgiyi ona göstermeye çalıştım ah ya herkesin bir sınavı var hayat o kadar zor ki…