- Konu Sahibi turkdilkurumu
-
işin aşk boyutu başka, onunla sohbet etme zevkim bambaşka.
keşke diyorum hep dost kalsaydık da bunlar yaşanmasaydı. aşk boyutunu değil ama arkadaşlık boyutunu çok özliyeceğm. insan sık sık kendini bu kadar iyi anlayan biriyle karşılaşmıyor.
acaba diyorum arkadaşlığımı kurtarabilir miyim.
beni bir daha göremezsin demek belki de ona çok acı çektiricek ama benim de içim hiçbir zaman rahat olmıycak.
tek düşündüğüm aramızdaki sıcak arkadaşlığı geri getirebilmemin yolu ne acaba?
ya böyle bir yol var mı?
çünkü aramızdaki çok değişik birşeydi. yazıyla ifade edilemiyecek kadar ilginç bir ilişkiydi bizimkisi..
çok haklısın; ama şöyle bir düşünce var aklımda: ben onu bir daha göremiyeceğim. eğer herşeye sünger çekip hiç haberleşmezsem onu ben hiçbir zaman göremeyeceğim ve ruh eşim dediğim çok değer verdiğim insanın yaşadığından bile tam emin olamıycam. facebook'u da yok ki takip ediyim :) of keşke herşey eski huzurlu mutlu günlerimiz gibi olsa.
sanırım affetmemem gerekir dimi. eskisi gibi zaten olamıyorum da yüzüne de gülmemem gerekir zaten şunun şurasında 15 gün belki görücem. sonra ikimiz de kendi yolumuza. belki de master için dünyanın iki farklı köşesine gidip, birbirimizi bir daha hiç göremiycez.
Vay be hanımlar ne yorumlar yazmışsınız sabahtan beri:) hepinize okuduğunuz için ve yorumlarınız için teşekkür ederim.
Şunu tüm içtenliğimle söylüyorum; ben artık bu oyunda yokum. Kafasını mı vurur yoksa göbek mi atar artk ne yapar bilemem ama içinizden biri çok güzel bişey yazmış, artık sıra onda diye. Biliyo musunuz, onu da istemiyorum. Eski anılarımla yaşamak istiyorum. Yani evet; ders ve tecrübe. Onu özleyecek miyim? Deliler gibi. Ama ben güçlü bir insanım en azından "bencil"liğimden midir nedir öyle olduğuma inanıyorum:) (evet alınabilirsin sayın yorumcu laf çarptm)
Yorumlarınızla daha da güç buldum, teşekkür ederim. Onu dışarıdan inceleme fırsatı buldum düşüncelerinizi öğrenerek. Eğer ki bir gelişme olursa sizi haberdar edicem ve bu gelişme kadının fendi lehine olacaktır. Kendime söz veriyorum.
Bu arada ben anlamıyorum bazı insanlar var esas kız diyorlar, yahu neyine takıldınız bu kadar anlamadım eğer sevgiliysen birini tapuna almış değilsindir ki. Yok esas kız oyuna geri dönmüş fln, bayanlar yapmayın çok dizi izliyorsunuz. Belli ki aynı şey sizin de başınıza gelecek diye korkuyorsunuz. Eğer ki başınıza gelirse bu konuda suçu başkasında değil, birlikte olduğunuz kişide arayın; çünkü forumdan da gözlemlediğim kadrıyla bayanlar aldatılınca karşıdaki kadını suçluyor kocamı çaldı diye. Yahu yapmayın adam mal mı da kanacak, sadece kendinizi kandırıyorsunuz. Bu konuya nerden geldim, konu dağıldı yine herneyse:) Kendinize iyi bakın.
( Bu arada bazı ayrıntılar var merak edilen;
- Onun memleketine gittiğimde sevgilisinden ayrıydı, tamamen. En azından onun yalancısıyım....
- Esas kız dediğiniz hatunun şu an görüştüğü başka biri var "esas kız"cılara selam ederim :)
- Biri cinsellik olmuş sanırım demiş, yoktu yani olsa söylerdim işleri daha da karıştıracağı için o konu gündeme bile gelmedi )
her filmin bi esas kız esas oğlanı vardır. esas kızın ahı tutmuş olsa gerek !
her filmin bi esas kız esas oğlanı vardır. esas kızın ahı tutmuş olsa gerek !
Vay be hanımlar ne yorumlar yazmışsınız sabahtan beri:) hepinize okuduğunuz için ve yorumlarınız için teşekkür ederim.
Şunu tüm içtenliğimle söylüyorum; ben artık bu oyunda yokum. Kafasını mı vurur yoksa göbek mi atar artk ne yapar bilemem ama içinizden biri çok güzel bişey yazmış, artık sıra onda diye. Biliyo musunuz, onu da istemiyorum. Eski anılarımla yaşamak istiyorum. Yani evet; ders ve tecrübe. Onu özleyecek miyim? Deliler gibi. Ama ben güçlü bir insanım en azından "bencil"liğimden midir nedir öyle olduğuma inanıyorum:) (evet alınabilirsin sayın yorumcu laf çarptm)
Yorumlarınızla daha da güç buldum, teşekkür ederim. Onu dışarıdan inceleme fırsatı buldum düşüncelerinizi öğrenerek. Eğer ki bir gelişme olursa sizi haberdar edicem ve bu gelişme kadının fendi lehine olacaktır. Kendime söz veriyorum.
Bu arada ben anlamıyorum bazı insanlar var esas kız diyorlar, yahu neyine takıldınız bu kadar anlamadım eğer sevgiliysen birini tapuna almış değilsindir ki. Yok esas kız oyuna geri dönmüş fln, bayanlar yapmayın çok dizi izliyorsunuz. Belli ki aynı şey sizin de başınıza gelecek diye korkuyorsunuz. Eğer ki başınıza gelirse bu konuda suçu başkasında değil, birlikte olduğunuz kişide arayın; çünkü forumdan da gözlemlediğim kadrıyla bayanlar aldatılınca karşıdaki kadını suçluyor kocamı çaldı diye. Yahu yapmayın adam mal mı da kanacak, sadece kendinizi kandırıyorsunuz. Bu konuya nerden geldim, konu dağıldı yine herneyse:) Kendinize iyi bakın.
- Onun memleketine gittiğimde sevgilisinden ayrıydı, tamamen. En azından onun yalancısıyım....
- Esas kız dediğiniz hatunun şu an görüştüğü başka biri var "esas kız"cılara selam ederim :)
- Biri cinsellik olmuş sanırım demiş, yoktu yani olsa söylerdim işleri daha da karıştıracağı için o konu gündeme bile gelmedi )
Hayal dunyasında yasayan sızsınız bana kalırsa.saldırgan yorumlara gerek yok, ben insanların önerilerini duymak için buraya yazdım. esas kız ve oğlan statüsüne önem vermek hayal dünyasında yaşamaktan ibarettir. eğer konuyu beğenmediysen yorum yapmazsın olur biter.
işin aşk boyutu başka, onunla sohbet etme zevkim bambaşka.
keşke diyorum hep dost kalsaydık da bunlar yaşanmasaydı. aşk boyutunu değil ama arkadaşlık boyutunu çok özliyeceğm. insan sık sık kendini bu kadar iyi anlayan biriyle karşılaşmıyor.
acaba diyorum arkadaşlığımı kurtarabilir miyim.
beni bir daha göremezsin demek belki de ona çok acı çektiricek ama benim de içim hiçbir zaman rahat olmıycak.
tek düşündüğüm aramızdaki sıcak arkadaşlığı geri getirebilmemin yolu ne acaba?
ya böyle bir yol var mı?
çünkü aramızdaki çok değişik birşeydi. yazıyla ifade edilemiyecek kadar ilginç bir ilişkiydi bizimkisi..
bir ekşi sözlük okuruylamı karşı karşıyayım üslub yabancı gelmedi :)) burdan konu sahibine selam ederim :))))
Adamın Sevgilisi Var Sorunlu da Olsa Bir İlişkisi Var..
Sen Ondan Hoşlanıyorsun..
Senin de Hayatında Düzgün Olmasa da Bir İlişki Var..
Ayrılıyor Sevgilisinden,
Sonra Tatile Gidiyorsunuz..
Gibi Gibi.............................
Aldatıldığınızı Öğreniyorsunuz..
Bu Mudur Olay Yanlış mı Anladım..
Çok Uzundu Kusura Bakmayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?