• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babam, oğlum, arkadaşım, aşkım, herşeyimdin sen..

turkdilkurumu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2011
32
1
36
Ankara
Merhaba,
Durumum nasıl özetlenir bilmiyorum. Hiç hayatınızda işte bu insan benim ruh eşim, benim erkek bedenine bürünmüş halim dediğiniz bir insan oldu mu? Benim oldu ve bu kişi benim en iyi arkadaşıma, dert ortağıma büründü.
Arkadaşlığımızın başlangıcında benim sorunlu bir ilişkim, onun da tripli ve sorunlu bir kız arkadaşı vardı. Birbirimizle sorunlarımızı paylaştık, onunla ders çalışmak günümün güzel geçmesini sağlıyordu. Yavaş yavaş anladım; ben hoşlanıyordum bu kişiden. Ki bakışlarından da anlıyordum "o" da bana karşı hiç boş değildi. Bu sırada ilişkim bitmişti ve o da sevgilisiyle çok sorunlu dönemler yaşıyordu, belki de benim yüzümden kızı çok boşluyordu.
Tatil zamanı geldi çattı, o memleketine gidecekti. (ayrıntısıyla yazamıyorum belki tanıdık biri okur da anlar diye sadece memleketi diye geçiyorum kusura bakmayın) Benim de aynı şehirde her sene ziyaret ettiğim teyzem var. Birlikte gitik. Ve biliyordum ki bu bizim balayımız gibi birşeydi. O sevgilisinden ayrıydı, ben boştum. Çok iyi anlaşıyorduk, birbirimizin içini ısıtıyorduk. Mutlu olmamak için hiçbir neden yoktu anlayacağınız.
Çok güzel bir tatil geçirdik, hergün buluştuk beni gezdirdi ve öpüştük. Duyguların ortaya çıkması tatilde oldu.
Ve sıra geldi dönüş yoluna. Dönüşte bizi çok yoğun bir dönem bekliyordu. (üniversite öğrencisiyim ve bu kişiyle ortak çalışmalar yapıyorduk) Çok üzüldük döndüğümüze. Okuduğumuz şehirde birlikte olamazdık; çünkü birlikte çalışma yaptığımız grupta eskiden erkek arkadaşım olan biri de vardı ve saklamak zorundaydk.
Bu durumda ben şöyle düşünüyordum. Hoşlandığın insanla illaki sevgili olman gerekmez, arkadaşmış gibi takılabilirsin ve başbaşa buluştuğunda dilediğini yaşarsın. Bu sorada iki insan da birbirine sadık olur.
SADAKAT; işte asıl hikaye burda başlıyor hanımlar.. ne kadar klişe di mi
Bir anda soğuma başladı, dedim neyin var bişey mi oldu hayatında? Hepsine bir sorunum yok sadece geleceğimden endişe ediyorum malum mezun olunca ne yapıcam, master mı iş mi bunlar kafam ıçok kurcalıyor dedi. Tamam dedim ses etmedim. Çünkü biliyordum ki bu insan hayatımda en çok güvendiğim insan, hayatta beni incitmez, yalan söylemez...
Sonra gerçek ortaya çıktı artık birlikte değilim görüşmüyorum dediği kızla görüşmüş tekrardan birşeyleri kurtarma umuduyla mı herneyse bilmiyorum. İlk aşk işte unutulmuyor.. Neyse ben bu konunun önemli olmadığını düşündüm. Neden? Çünkü ben önemliydim ya, ben seninle konuştuğum gibi kimseyle konuşamıyorum dedi ya bana, ben de inandım ya çok değerli olduğuma.
Sonra o kafasını dinlemek için şehir dışına çıktı.
O gün arkadaşımdan bir telefon geldi;
"Şu an önümden geçti, uzun saçlı bir kızla. Öpüşüyorlar. Denizi izliyorlar. Kız onun omzuna başını yaslamış. Hem konuşuyorlar hem de sohbet ediyorlar.." dedi
Ve o gün herşey değişti.
Ben değerli değildim artık. Kafama dank etti. Ben özel değildim. Ondan hoşlandığımı biliyordu ve umudum vardı ilerde birşeyler olur belki kısa da olsa çok güzel günler yaşardık diye. Ne de olsa mezuniyete iki ay kalmıştı..
Yıkıldım. En iyi arkadaşımı kaybettim. Benim erkek halimdeki insanı o güzel insanı, aklımda yaşadığım masum insanı kaybettim. O kafasını dinlemek üzere gittiği şehirde aslında eski sevgilisiyle mutlu mesut günler geçirmiş ben burAda yalnızken.
Çok koydu, çok bağırdım, çok küfür ettim. Bir erkek küfür kaldırır mı? Kaldırırmış. Dediğim hiçbir lafa telefonu yüzüme kapatmadı. Ben böyle güzel bir insanı nasıl üzdüm dedi. Pişman oldu. Ama ben ne kadar bozulduğumu söyleyince pişman oldu, o işleri çevirirken değil.
Sonra çok kavgalar ettik, tartıştık, ağladık karşılıklı. Sarıldık, öpüştük bazen.
Ama hiçbirşey eskisi gibi olmadı. Affetmek için şans verdim. Herşey senin elinde dedim.
Arkadaşlığımız eskisi gibi olmasa da devam etti. Ama ben her ilişkiyi sağlıklı tutan o şeyi kaybettim:
Güven.
Ben normalde çok rahat bir insanımdır. İlişkim olduğunda erkek arkadaşımın bensizken ne yaptığı nereye gittiği beni hiç ilgilendirmez çünkü bilirim beni incitecek birşey yapmaz. Bu zamana kadar da hep böyle insanlarla birlikte olduğum için; sevgilim olmasa da bu insana da öyle darandım ben.
Ama artık hiçbirşey eskisi gibi değildi.
Habire laf sokuyodum. Bazen farkında oluyodum çok rahatsız ediciydi b davranışım. Ama elimde değildi. Çünkü kendini affettirmek istediğini söylese de yapmıyordu hiçbirşey. Ben birlikte şarap içmek, sinemaya gitmek istedim. Hiçbir şekilde böyle bir teklifte bulunmadı.
Bu sırada o kıza ne oldu derseniz, o şehir dışında olduklaı günden sonra hiç görüşmemişler. miş mi muş mu artık bilmiyorum bana öyle dedi.
Herneyse,
Cumartesi günü çok önemli bir sınavımız var ve ben onu eve çağırmıştım bir hafta öncesinden haber vermiştim. Hatta umutlanmıştım birlikte film izleriz, ne biliyim sohbet ederiz çilek erik fln yeriz sinemaya gideriz şarap içeriz belki yemek yaparız diye.
Ama bu insan beni günler boyu aramadı. Bir haftadır. Mesajlar attım. Takmadı. Aramadı sormadı, nasıl olduğumu merak etmedi.
Bugün aradım;
İyi misin? Sağlığından şüphe ediyorum dedim. Yo hayır iyiyim dedi. Peki kavgalı mıyz bişey mi oldu dedim. Birşey olmadı nerdne çıkardın dedi. Peki dedim neden aramıyorsun. Cevap;
Çünkü konuşmalarımzda hep laf sokuyorsun ve ben bu durumdan çok geriliyorum...
Bu işte o tüm güzel günlerin sonu böyle bitti. Rakı balığın, deniz kenarında oturmalarımızın, kaçamak öpüşlerin, beni her eve bırakışında sıkı sıkı sarılmasının, insanların yanındaki gizli bakışmaların herşeyin tüm güzel şeylerin sonu bu.
Çok geriyormuşum.
Affetmeye çalıştım, ona bir şans verdim, biraz uğraşsa laf sokar mıyım? Hep benimle ilgilenmesi için laf soktum. Ama sanırım o herşeyin eskisi gibi huzurlu olmasını istedi. Ama hiç uğraşmadı ki. Emek vermedi ki. Ben onu affetmek için çok emek verdim. O beni bir daha üzmez zarar vermez diye, ama atamadım belki de o günü gözümün önünden geçiremiyorum. Onun bana ait olduğunu sanırken aslında başkasıyla öpüşmesi ve onunla denizi seyretmesi, gülüşmesi..
Çok kırıldım, çok üzüldüm, çok değer verdim. Çok küçüldüm. Kendi gözümde çok küçüldüm. Ben beni takmayan bir adama çok değer verdim. Geriye tek birşey kaldı;
Utanç ve hayal kırıklığı.
Ben onu çok sevdim be. Allah kahretsin.
O benim için çok özeldi..

Durumun özeti bu, düşündüğüm şey ise şu; peki ben şimdi ne yapıcam?

Son düzenleme:
çok üzücü:25:bence sen şimdi herşeye bir sünger çekip yeniden başlıcaksın.sen onu düşünüp kendi içinde kendini küçültme canım.kendin için yapma bunu.unutulmucak hiç birşey yok.zaman sadece birazcık zaman:34:sezen ablamın dediği gibi:34:

çok üzücü:25:bence sen şimdi herşeye bir sünger çekip yeniden başlıcaksın.sen onu düşünüp kendi içinde kendini küçültme canım.kendin için yapma bunu.unutulmucak hiç birşey yok.zaman sadece birazcık zaman:34:sezen ablamın dediği gibi:34:

çok haklısın; ama şöyle bir düşünce var aklımda: ben onu bir daha göremiyeceğim. eğer herşeye sünger çekip hiç haberleşmezsem onu ben hiçbir zaman göremeyeceğim ve ruh eşim dediğim çok değer verdiğim insanın yaşadığından bile tam emin olamıycam. facebook'u da yok ki takip ediyim :) of keşke herşey eski huzurlu mutlu günlerimiz gibi olsa.
sanırım affetmemem gerekir dimi. eskisi gibi zaten olamıyorum da yüzüne de gülmemem gerekir zaten şunun şurasında 15 gün belki görücem. sonra ikimiz de kendi yolumuza. belki de master için dünyanın iki farklı köşesine gidip, birbirimizi bir daha hiç göremiycez.

yorumumda saldırgan bi üslup görmedim konu açtın ve bende fikrimi beyan ettim. beğen beğenme. konu açarken göz önünde bulundur herkesin yorum yapma hakkı olduğunu

Tabii ki duygularını bir kenara bırakıp mantığınla hareket edeceksin. Ben ona şans verdim diyorsun ama zaten çocuğun senden şans istediği yokmuş bence. Sorunlu diye bahsettiği ilişkisindeki kıza aşık olabilir. Ya da herkese mavi boncuk dağıtan biri olabilir. Çok daha önceden yapman gerekeni yapmalısın.

Tabii ki duygularını bir kenara bırakıp mantığınla hareket edeceksin. Ben ona şans verdim diyorsun ama zaten çocuğun senden şans istediği yokmuş bence. Sorunlu diye bahsettiği ilişkisindeki kıza aşık olabilir. Ya da herkese mavi boncuk dağıtan biri olabilir. Çok daha önceden yapman gerekeni yapmalısın.

Bu ilişkiyi kurtarabilir miyiz? dedi, bilmiyorum biraz zaman ve bolca sabır dedim.
Kurtarmak için çok uğraştık. Gerçekten onun da uğraştığını biliyorum; ama olmadı.
Mantık.. Hep mantıkla hareket ederdim eskiden. Ta ki bu kadar vurdumduymaz biriyle karşılaşıncaya kadar. Hiç beklemediğim şeyler yapınca daha mı çok bağlıyo ne anlamadım.
Mantık; beni bir daha göremeyeceksin demektir.
Belki de en doğrusu budur.
Tek ümit ettiğim umarım onun kadar çok seveceğim bir insan bulurum hayatımda.

Valla hiç merak etme. Hakeden birine öyle bir aşık olursunki, bu çocuğu hatırlamazsın bile. Bunun için mi sabahlara kadar kendimi yemişim, forumda konu açmışım diye kendine kızarsın.

işin aşk boyutu başka, onunla sohbet etme zevkim bambaşka.
keşke diyorum hep dost kalsaydık da bunlar yaşanmasaydı. aşk boyutunu değil ama arkadaşlık boyutunu çok özliyeceğm. insan sık sık kendini bu kadar iyi anlayan biriyle karşılaşmıyor.
acaba diyorum arkadaşlığımı kurtarabilir miyim.
beni bir daha göremezsin demek belki de ona çok acı çektiricek ama benim de içim hiçbir zaman rahat olmıycak.
tek düşündüğüm aramızdaki sıcak arkadaşlığı geri getirebilmemin yolu ne acaba?
ya böyle bir yol var mı?
çünkü aramızdaki çok değişik birşeydi. yazıyla ifade edilemiyecek kadar ilginç bir ilişkiydi bizimkisi..

arkadaşlığını kurtaramazsın bence. yani senin hislerin bitmiş olsa, onun da yine sana yanaşmayacağına emin olsanız, belki. şu durumda arkadaş olmaya çalışmak seni üzmekten başka işe yaramaz. eskisi gibi onun sevgililerinden falan konuşabilecek misin?

bence yanlış biri. ben de yaşadım, çok kafa dengi ruh ikizim gibi biriydi, ama yanlış biriydi aşk olarak. anlıyorum seni, ama kafanda büyüttüğün bu adam hiç de değer verilecek biri değil emin ol.yaptıklarını görüyorsun, şans da vermişsin, zaten zaafın var, uzaklaş ve bitir bence alakanı.. bu da bir tecrübe olarak yazılsın hanene.

ruh eşim dediğiniz insan arkanızdan işler çevirmiş,ruh eşim dediğiniz insan sizi kandırmış,bence olaya bir de bu boyuttan bakın,sizi kandıran kişi,size yeterince değer vermiyordur ve ruh eşiniz değildir.Bence arkadaşlığınız da dahil her şeyi bitirip kendinize yeni bir yol çizin.Size gerçekten değer veren biri ile birlikte olun.

Son düzenleme:
işin aşk boyutu başka, onunla sohbet etme zevkim bambaşka.
keşke diyorum hep dost kalsaydık da bunlar yaşanmasaydı. aşk boyutunu değil ama arkadaşlık boyutunu çok özliyeceğm. insan sık sık kendini bu kadar iyi anlayan biriyle karşılaşmıyor.
acaba diyorum arkadaşlığımı kurtarabilir miyim.
beni bir daha göremezsin demek belki de ona çok acı çektiricek ama benim de içim hiçbir zaman rahat olmıycak.
tek düşündüğüm aramızdaki sıcak arkadaşlığı geri getirebilmemin yolu ne acaba?
ya böyle bir yol var mı?
çünkü aramızdaki çok değişik birşeydi. yazıyla ifade edilemiyecek kadar ilginç bir ilişkiydi bizimkisi..

arkadaşlık devam edemez etmemelide bence
hadi diyelim etti bu insanın hayatına başkaları giricek ve siz bunu öyle böyle öğreniceksiniz
nasıl hissedersiniz kendinizi
zaten sizinle arkadaşlığını devam ettirmek isteseydi arar sorardı
bence boşverin kendinizi küçük düşürmeyin sonradan çok pişman oursunuz

herşeyi geride bırakın bence siz sevmişsiniz utanılcak bişey yok.. arkadaşlığınız eskisi gibi olmaz çünkü aradaki elektrik farklı bi boyuta geçmiş.. e yaptıklarından dolayı siz kırılmış üzülmüş güveninizi kaybetmişsiniz sevgili olmanızda zor ki zaten sürekli laf soktuğunuzu yazmışsınız.. bence yeni bi sayfa açın söylemek kolay evet ama geçmişe takılıp kalırsanız bugün ve yarınlarınızıda kaybedersiniz.. :31::31:

Okudum da,klişe olan "sadakat" değil, "ruh eşi" durumu.

Bu ilişkide bir döngü var.Başlangıçta onun kız arkadaşı sorunlu ve tripli,seninle dertleşiyor ve seninle şehirdışına gidiyor.
Sonunda SEN tripli ve sorunlu oluyorsun (hani laf sokuyormuşsun ya)..O da öbür kızla şehir dışına gidiyor.Herhalde dertleşmek amaçlı !
Sözetmemiş olsan da bu ilişkilerde cinsellik olduğunu tahmin ediyorum.Çocuk rahat,yakın bulduğu kızı alıp şehirdışına gidiyor.
Bir de şunu anlamadım,sen ona küfür ediyorsun,o "böyle güzel bir insanı nasıl üzdüm" diyor.İlginç.

ruh eşinse eğer senin içinde de aldatma düşüncesi olabilir o zamn :)
kötü niyetli söylemiyorum da başından beri tek söylediğin şey ruh ikizim...
bu düşünceye gömüldüğün için gerçekleri göremiyosun, unutamıyosun, ruh ikizin değilmiş demekki
kullanıp bi kenara attığı kızlardan birisin sadece, erkeklerin her sözüne her davranışına inanmamak lazım, asıl niyetleri sonradan anlaşılıyor bazen..

Bence arkadaşınızın ilişkisi baştan beri sorunlu değildi, sizden yakınlık görünce sorun aradı...

Yada gerçekten sorun vardı ama araya reklamlar (yani siz) girince aşılamayacak hal aldı...

Baktıki sizinle problem daha çok u dönüşü yaptı :34:

K.bakmayın ama siz bu aşk öyküsünde sadece konuk oyuncusunuz...:42: Başrol geri döndü :80:

aklıma takılan ilk şey

- neden GİZLİ bir ilişki yaşama yolunu seçtiniz?
eski erkek arkadas durumu pek mantıklı gelmedi bana. adı üstünde eski zaten. paylaşılacak bir duygu olsaydı eski olmazdı. bu durum eski sevgilini neden ilgilendirsinki?
bu ilişkiyi saklamak kimin fikriydi?

ikincisi;

-herkes hayatının bir döneminde RUH EŞİNİ BULDUĞUNU sanır. o olmasa nefes alaamayacağını sanır. sen hiç aşktan ölen birini gördünmü?? yok öyle bir şey çok klişe ama gerçek şu ki zaman!!!! zamanla herşey unutulur. bir gün hoş bir anı olarak kalır gülümser geçersin.
insanlar evlatlarını kaybediyorlarda zamanla ,yaşamaya devam ediyorlar gerisi hikaye yani..

bir kızı sizle,sizi diğer bir kızla mı aldattı..ben buraya takıldım biraz.. neden bir ilişkisi olduğunu bile bile çıktınız ki..sonuçda sıkıntılı bi ilişkide olsa onun bi birlikteliği varmıydı yokmuydu..nerden biliyorsunuz belki o kızada size yaptığı tripleri manasızlıkları yapıyorduda bu ilişkiyi çıkmaza sokan belki beyefendinin ta kendisiydi..ben açıkçası tek tarafı dinleyerek karar veremem kimin mazlum olduğuna..

karşımdaki biri ilişkim var ama iyi gitmiyor diyorsa ben iki tarafıda dinlemek isterim..

zaten erkeklerin en büyük bahanesi değilmidir aldatma eğilimi gösterirken "karımla mutsuzum,sevgilimden yaka silkiyorum"vs derler hep..

şimdi siz üzgünsünüz ben sizi dahada üzmek asla istemem hatalısınızdır yada değilsinizdir o sizi bağlar..neden niçin sıralamak yerini kendimi sizin yerinize koyayım bi düşüneyim..ben şöyle derdim misal;

ben bu adamla birlikteyim ama,gerçekden bu adam mazlum taraf mı ve o aldatılan ya ben olsaydım..ona mutsuzsan ayrılda gel dermiydim bilemiyorum o zamanda seçim yapmak zorunda bırakmış olurdum onu ve yuva yıkan hissederdim kendimi..bugün o kızı benimle aldatan yarın benide bir başkasıyla derdim..

siz niye öyle demediniz demiyorum farkındaysanız..ben öyle yapardım sanırım..

Back