Babam neden gittin neden bıraktın sahip çıkamadım kimsesiz gittin canım babam..

bu konuyu okuyunca hüngür hüngür ağladım, o kadar içten ki kendi babama bir şey olduğunu düşünerek üzüldüm.. seni hiç düşünemiyorum bile . Allah sabır versin. geçmişte ne yaşandıysa yaşandı , kendini üzme çünkü son 1 senede babanın yanında olmuşsun onu sevmişsin o da seni sevmiş. yalnız değilmiş bence senden manevi destek görmüş... vicdan azabı çekme. Başın sağolsun

basiniz sagolsun keske bazi seylerin degerini kaybetmeden once bilsek ama yapamiyoruz bize deger vereni gormuyoruz bol bol dua et babana icin anca oyle ferahlar:100:

bugün sen öleli tam 1 hafta oldu canım babam. ben sana kuban olurumm canım babammm 1 hafta önce bugun seni cansız buldum öylece yatıyordun yatıyordun.. bu dünyada rahat nedir bilmedin hep horgörüldün sakatsın diye seni horgörenler oldu onlara ragmen dimdikdin babam evinde filimlerini bulduk meğer ne kadar hastaymışın canım babamm bana söylemezmişin kızım ciğerim canım üzülmesin diye sölemezmişin bana güzel babam ben sensiz napacam şimdi kim arkamda duracak babam hı hadi kalk ne olur ben yatıyım orta sen kalk hı olmazmı babam ne olur kalk sen sen kalkda ben yatıyım canım babamm seni cok geç buldumm doyamadım sana seni belkide çok üzdüm önceleri sahip çıkamadım sana oysa ne cok severmişn beni hep benim için yaşamısın çalışmısın çırpınmıiın güzel babamm hadi kalk ne olur babam ben yatıyım ben giyyim o kefeni canım babamm kurban olurum sana gitme ne olur bırakma beni sensiz yapamıyorum babam güzel babam..

ben ölüyorum babam benide al yanına kurban oldugum babam benide al yanına ne olur dayanamıyorum sensizliğe beni de al babam kurban olurum sana neolur güzel babam al yanına beni..

Allah babanızın mekanını cennet eylesin, gani gani rahmet versin.
Ölümün acısını iyi bilirim, bende annemi kaybettim 1 yıl önce, bilmesem acın küllenicek, belirli bir zamandan sonra bana dedikleri gibi '' aklına gelicek, ama eskisi gibi ağlayamayacaksın '' derdim belki, ama denilen hiç bir şey olmuyor!
Hala evin kapısından girerken annemi anarım mutlaka, hala teyzemleri sorunca annemler diye konuşurum.
Hele biri yanlışlıkla annen ne yapıyo diye soruyorsa? Ben iyiler çok şükür diyorum ağzımdan nasıl çıkıyor onuda bilmiyorum, annem yok diyemiyorum..
Geçen teyzem diğer teyzemi arayacağına yanlışlıkla bizi aramış kardeşimi de diğer kuzenim sanmış, hoş beş derken annen ne yapıyor demiş, kardeşim durmuş annem mi? deyince teyzem farkına varmış, gün boyu ağlamış o gün..
Kendini de suçlama, hepimiz böyle değil miyiz? Kusursuz bir evlat olmuş olsan bile, kaybedince yine keşke şöyle de olsaydı, şunu da demeseydim deriz, keşkeler birini kaybedince hiç bitmez ki? Artık baban için yapabileceğin en iyi ve en güzel şey bol bol dua, ne şanslı ki dünya da amel defterini açık tutacak bir evladı var, ben anneme dualar hediye ederim, sadakalar verip onun ruhuna hediye ederim derler ki; melekler götürürmüş ettiğin duaları, onun adına yaptığın sevapları bu kızından sana geldi derlermiş.
Allah tüm ölmüşlerimize rahmet versin, mekanlarını cennet eylesin.

çok üzüldüm canım ALLAH SANA SABIR VERSIN BABANINDA GÜNAHLARINI AFFETSIN okurken kendı babamı koydumda yerıne çokkkkkkkkkkk zor ALLAH BANA YAŞATMASIN YARABBIM BU ACILARI bol,bol dua et olurmu aglama aglamak iyi degıldır dua et canım

Allah sabır versi. Mekanı cennet olsun.evet insan bazı şeylerin degerini kaybedince anlarmış yapman gereken tek şey bol bol dua etmek bu bile evlatlık vazifefeni devam ettirir

Basiniz sag olsun, allah nur icinde yatirsin.
Insallah dualarinizla kendinizi hafifletirsiniz...
Baska yapilacak birsey yok su durumda

kıyamam sana özlemimm ya..deliler gibi aglattın beni.kendi derdimden utandım..nolur bi ulaş bana ..başın sagolsun.artık kendini yıpratma dicem ama boş biliyorum

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…