- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
Allah rahmet eylesin
Kendini suçlama ecel bu
Kendini suçlama ecel bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke'ler insanın aklını kemiriyor işte.. Bende babamı kaybettim 3 sene oldu ama şimdi gibi gözümün önünde..Hastayken elimi tuttu gözlerime bakarak 'ben gidince size ne olacak' dedi. Kızdım baba ne saçmalıyosun diye.. Toprağa koyduğumuz zamanda gözleri açıktı.. Ondandır babacığının da gözleri açık gitmesi.. Raabim yardımcın olsun, sabır versin sana..Babam neden gittinn neden bıraktınn beni öldü babamm.. öldü guzum gitti canımın parçası.. evinde ölü blduk onu.. ben babamı cok geç buldummm cok erken kaybettim değerini bilemedim onun sahip çıkamadım babama zamanında baba demedim ona en zor zamanlarında kimsesiz bıraktım onu.. 8 9 aydır iyiydik.. öyle böyleydik baba sevgisi nedir bilemedim.. tatmadım babama bir kez bile sarılamadım.
annemle ayrılınca annemlere uydum kötü buldum canım babamı oysa o beni çok severdi tektim.. benden başka kimsesi yoktu kızım derdi başka birşey demezdi bana. kurban oldugum babamm benimm 1 aydır bir derdi vardı.. arkadaşlarına dermiş boşluktayım dermiş kurtulamadım dermiş.. dertlenirmiş içermiş benim babamm kurba olduğum gittin..
evine gidip demedim babam neyin var gel kurtarayım seni diyemedimm elinden tutamadım. salı günü ölüsünü bulduk.. evine gittim kapıyı açmadı camı kırdım girdim ve cansız bedenin gördüm öleli oysa 2 gün olmuş kalbinden gitmiş benim babam öylece yatıyordu gözleri acık yatıyordu dünyam yıkıldı.. ben onun değerini bilemedim bilemedim sahip çıkamadımm doyamadım o evde tek başına can verdi benim babamm cok acıylıyım içim yanıyor cok vicdan azabı çekiyorum eriyorumm gitti gitti.. bıraktı beni bana hep kızımm ben senin arkandayımm aslan gibi baban var derdi aslan gibi.. hani nereye gttii ben sahip çıkamadım ona gitmedim babam neyin var diyemedim elinden tutuyum diyemedim cok acılıyım cok acı çekiyorum cok boşluktayım yaşamanın anlamı yok artık benim için yokk içimi dökmek istedim cok acılıyım yanıyorum.. eriyorum tükeniyorum...
Babam neden gittinn neden bıraktınn beni öldü babamm.. öldü guzum gitti canımın parçası.. evinde ölü blduk onu.. ben babamı cok geç buldummm cok erken kaybettim değerini bilemedim onun sahip çıkamadım babama zamanında baba demedim ona en zor zamanlarında kimsesiz bıraktım onu.. 8 9 aydır iyiydik.. öyle böyleydik baba sevgisi nedir bilemedim.. tatmadım babama bir kez bile sarılamadım.
annemle ayrılınca annemlere uydum kötü buldum canım babamı oysa o beni çok severdi tektim.. benden başka kimsesi yoktu kızım derdi başka birşey demezdi bana. kurban oldugum babamm benimm 1 aydır bir derdi vardı.. arkadaşlarına dermiş boşluktayım dermiş kurtulamadım dermiş.. dertlenirmiş içermiş benim babamm kurba olduğum gittin..
evine gidip demedim babam neyin var gel kurtarayım seni diyemedimm elinden tutamadım. salı günü ölüsünü bulduk.. evine gittim kapıyı açmadı camı kırdım girdim ve cansız bedenin gördüm öleli oysa 2 gün olmuş kalbinden gitmiş benim babam öylece yatıyordu gözleri acık yatıyordu dünyam yıkıldı.. ben onun değerini bilemedim bilemedim sahip çıkamadımm doyamadım o evde tek başına can verdi benim babamm cok acıylıyım içim yanıyor cok vicdan azabı çekiyorum eriyorumm gitti gitti.. bıraktı beni bana hep kızımm ben senin arkandayımm aslan gibi baban var derdi aslan gibi.. hani nereye gttii ben sahip çıkamadım ona gitmedim babam neyin var diyemedim elinden tutuyum diyemedim cok acılıyım cok acı çekiyorum cok boşluktayım yaşamanın anlamı yok artık benim için yokk içimi dökmek istedim cok acılıyım yanıyorum.. eriyorum tükeniyorum...
senin açından baban iyidir ama annen açısından sormak lazım , adamlar ölünce badem gözlü oluyor ,
Sende kendimi gordum resmen sanki benim hikayem bende baba sevgisi nedir hayatimda bir kere yasamadim ne yazikki benimannem ve babam da bosanmislardi babam bizi sormazdi hioc bi zaman bizde onu sormazdik dugunume bile gelmemisti ben gittim evlendikten 1 yil sonra gittim elini optum iyiydi babami son gorusum oldugunu bilseydim birakirmiydim hic öldu biz hic bi sey yasayamadan gitti babam hala ikna edemiyorum kendimi sanki olmemis gibi canim babamm gitti ben hic bi sey yapamadim ayni aciyi yasiyoruz malesef o yuzden sizi anliyorum gozumun onunden gitmiyor bir turlu acisi hep yuregimde vicdan azabim bir omur surecek
ben ben yaşarken öldüm sanki.. öyle bir vicdan azabı çekiyorum ki cpok geç buldum onu cok geç anladım kıymetini benim güzel babama ölüm hiç yakışmadı hiç hiçç