Babam neden gittin neden bıraktın sahip çıkamadım kimsesiz gittin canım babam..

Hikayenin icerigini bilmiyorum fakar oenejlerde yazildigi gibi sizi aramamis sormamis ise o adam o kadarda iyi bi adam degilmis demekki canin patcasi degilmis olsaymis boyle olmasmis ben 25 yasinda 3 yasinda bir erkek evlat annesiyim evlenelide 7 ay oluyor ayni sey bizimde basimizda benim oglumun canida babasida onun her aninda yaninda olan sunnet olurken etleri kesilir gibi aglayan bir adamin oglu
Oburu ise herseydem bir haber merhametsiz o yuzden kebdinixi suclamayin hayat bu kader bu degil eger anladigim gibiysw babanizin tercihi buymus suan aci ve sok icindesiniz anliyorum evibe gidip acisini sormamissiniz gec buldugunuzu soylediginize gore de henuz hala yabanciymis basin sagolsun keske baba sevgisini yasayabilseymissin ama olmamis cokta uxme kendini en nihayetinde herkez hakettigini alir bunu babaniz icin soyluyorum eger anladigim gibi degilse cok ozur dilerim acini paylasirim ama anladigim gibiyse bi sure aglarsin sonra gecer vunku cokta uzulme deger veren deger gormeyi hakeder olmus olabilir yasadiklarindan ne kaldi sana
Hata ettiysem ozur dilerim yine soyliyim

Hikayenin icerigini bilmiyorum fakar oenejlerde yazildigi gibi sizi aramamis sormamis ise o adam o kadarda iyi bi adam degilmis demekki canin patcasi degilmis olsaymis boyle olmasmis ben 25 yasinda 3 yasinda bir erkek evlat annesiyim evlenelide 7 ay oluyor ayni sey bizimde basimizda benim oglumun canida babasida onun her aninda yaninda olan sunnet olurken etleri kesilir gibi aglayan bir adamin oglu
Oburu ise herseydem bir haber merhametsiz o yuzden kebdinixi suclamayin hayat bu kader bu degil eger anladigim gibiysw babanizin tercihi buymus suan aci ve sok icindesiniz anliyorum evibe gidip acisini sormamissiniz gec buldugunuzu soylediginize gore de henuz hala yabanciymis basin sagolsun keske baba sevgisini yasayabilseymissin ama olmamis cokta uxme kendini en nihayetinde herkez hakettigini alir bunu babaniz icin soyluyorum eger anladigim gibi degilse cok ozur dilerim acini paylasirim ama anladigim gibiyse bi sure aglarsin sonra gecer vunku cokta uzulme deger veren deger gormeyi hakeder olmus olabilir yasadiklarindan ne kaldi sana
Hata ettiysem ozur dilerim yine soyliyim

nası konuşuyosunuz öyle Allah aşkına ya

Okurken yanaklarımdan gözyaşlarım süzüldü gitti.. :( icim parcalandı..
Bir an icin babam aklıma geldi.. 13 sene önce bizi başka bir kadın icin terk eden babam :(
Başın sağolsun canım.. Allah mekanını cennet etsin!!

Allah sana sabır versin başka yapacak şey var mı dua etmekten başka. ben ağladım burda nerdeyse. zaman herşeyin ilacıdır. kader böyle yazılmış senin elinden gelecek birşey yokmuş kendini suçlama. Allah rahmet eylesin.

Kendini yıpratmanın bir anlamı yok..
Giden gitmiş Allah mekanını cennet etsin..
Sen değil, seni babandan uzaklaştıranlar duymalı bu suçluluğu...

Arkadaslar, karsimizda yüregi yanmis, babasinin ölüm acisini icinde kopan feryatlarla paylasan bi kardesimiz var.
Kalkmis "kendini yipratmanin anlami yok" yahutta "cokta üzme kendini nihayetinde herkes hakketigini alir" gibi cümleler kuruyorsunuz,
ayiptir ya... Söz konusu ÖLÜM, hatirlatmak isterim.
Arkadas babasiyla ne yasadiysa yasadi, ölen babasi hakli ve ya haksiz, o affettiyse ve babasindan raziysa size ne oluyor Allah askina?
Yaraya tuz basmaktan baska nedir bu?
Kusura bakmayin, niyetim asla tartismaya girmek degil ama bu tür yorumlar beni sahsen cok kizdirdi.

Konu sahibi arkadasim, ALLAH sana sabirlar versin,
sözün bittigi yerdeyiz belki de. Sana düsen dualarla Allah´tan sabir dilemektir bundan sonra,
Allah rahmet eylesin babacigina, cok aci yazdiklarin...

Karşımızda BABASINI KAYBEDEN bir arkadaşımız var.
Teessüf ederim.Bari böyle bir konuda tutalım dilimizi.
Konu sahibi babasını affetmiş.Bunu yargılamak sorgulamak ne haddimize.
İlaveten bahsettiğimiz kişi şuan rahmetli.
Gerçekten bazen çizgiyi aştığımızı düşünüyorum.
Ölüm karşısında dil bağlanmalı gönül susmalı...
Bir son buluş yitiş gidiş...bir babanın kaybı...
Çook iyi anlıyorum sevgi meleği çook.
Babamı kaybettiğimde yaşaıdım senin şuanki hislerini.
O kadar zor ki anlatılamaz bile.
Yüreğin kanar paramparça olur gözlerinden kanlı yaşlar akar...
Rabbim sabır versin.
Kendini suçlama.Keşkelerin hiçbirzaman faydası olmaz arkadaşım.
Hayattaki en saçma en mantıksız en gereksiz kelimedir keşke...
Olan oldu.Sana kalan dua etmek.
Elden birşey gelmez başka.
Senin babacığına benim babacığıma yitip giden tüm babalara analara akrabalara birer fatiha okuyalım.
Rabbim kabul etsin.

Bu konuda yazayim mi yazmayayim mi bilemedim. Biz bazen cok abartiyoruz hayati, hep baskalarinin basina geliyor zannediyoruz, kucucuk dertleri dag gibi saniyor kafamiza takiyoruz. Sonra bir gun birini kaybediyorsun anliyorsun dunyanin kac bucak oldugunu. Anliyorsun, o dag kadar sandigin seylerinde bos ve anlamsiz oldugunu. Zaman biraz azaltiyor ama gecirmiyor acini. Kimse senin duydugun aciyi hissedemez suan. Kendinle basbasasin. Annen varsa, ona saril, kardeslerin varsa onlarla paylas zamanini. Hayatini dolu dolu gecir ki bir gun pisman olmayasin. Hepimiz bu dunyadan bir gun gocecegiz. Sabir diliyorum sana. Allah rahmet eylesin.

Korkuyorum ki "şimdi mi anladın kıymetini, önceden aklın neredeydi" diyenler de çıkmasın.

Ne tuhaf insanlarız biz ya.

Başın sağolsun arkadaşım.
Hayat devam ediyor. Kim bilir daha ne kayıplar göreceğiz.
Yasını tut.
Sonra sen istemesen bile hayat tekrar içine alacak seni.

Babam neden gittinn neden bıraktınn beni öldü babamm.. öldü guzum gitti canımın parçası.. evinde ölü blduk onu.. ben babamı cok geç buldummm cok erken kaybettim değerini bilemedim onun sahip çıkamadım babama zamanında baba demedim ona en zor zamanlarında kimsesiz bıraktım onu.. 8 9 aydır iyiydik.. öyle böyleydik baba sevgisi nedir bilemedim.. tatmadım babama bir kez bile sarılamadım.
annemle ayrılınca annemlere uydum kötü buldum canım babamı oysa o beni çok severdi tektim.. benden başka kimsesi yoktu kızım derdi başka birşey demezdi bana. kurban oldugum babamm benimm 1 aydır bir derdi vardı.. arkadaşlarına dermiş boşluktayım dermiş kurtulamadım dermiş.. dertlenirmiş içermiş benim babamm kurba olduğum gittin..
evine gidip demedim babam neyin var gel kurtarayım seni diyemedimm elinden tutamadım. salı günü ölüsünü bulduk.. evine gittim kapıyı açmadı camı kırdım girdim ve cansız bedenin gördüm öleli oysa 2 gün olmuş kalbinden gitmiş benim babam öylece yatıyordu gözleri acık yatıyordu dünyam yıkıldı.. ben onun değerini bilemedim bilemedim sahip çıkamadımm doyamadım o evde tek başına can verdi benim babamm cok acıylıyım içim yanıyor cok vicdan azabı çekiyorum eriyorumm gitti gitti.. bıraktı beni bana hep kızımm ben senin arkandayımm aslan gibi baban var derdi aslan gibi.. hani nereye gttii ben sahip çıkamadım ona gitmedim babam neyin var diyemedim elinden tutuyum diyemedim cok acılıyım cok acı çekiyorum cok boşluktayım yaşamanın anlamı yok artık benim için yokk içimi dökmek istedim cok acılıyım yanıyorum.. eriyorum tükeniyorum...
off.çok fena oldum.gözyaşlarımı tutamıyorum şu an.
Allah rahmet eylesin. bol bol dua edin. o duyacaktır dualarınızı.
o hep yanınızda olacaktır yine. hep sizi kollayacaktır. vefat etse bile..
bende babamı kaybettiğim için bilirim yaşadıklarınızı.Allah sabır versin,nur içinde yatsın babanız.

Son düzenleme:
hepinize çok teşekkür ederim..allahımm ben sahip çıkamadımm da gitti babm.. mekanın cennet olsun canım babam.. o kadar kötüyüm ki acımdan ne yapacağımı bilmez oldumm.. sıgamadım biryerlere içim daraldıkça daraldı gözlerimde yaşlar bitti... ben onu geç buldum erken kaybettim... sevenlerinizin kıymetini bilin birgün benim gibi yanarsınız bu vicdan azabı o kadar ağır geliyor ki bana keşke keşke o günü göreceğime bende ölseymişim keşke..
böyle düişünmeyin sakın . sakınnn.
neden biliyor musunuz.
onun taksiratı bu kadarmış. siz yanınızda olsaydınızda bu olacakmış.
benim babam vefat ettiğinde,biz yan odadaydık. o uzanayım dedi . yattı ve vefat etti kalp krizinden. ağabeyim doktor.yine bir şey yapamadı. düşünün. yanındaydık. yan odada. bir şey yapamadık. anladığımız zaman vefat etmişti çünkü.
o yüzden kendiniz suçlamayın. ecel yazılmış bir kere babanızın alnına. o gün olacaktı bu. siz olsanızda olmasanızda..
geçmişi neler olduğunu bilmiyorum. bilmekte. istemiyorum. ama babanız onu bu derece sevdiğinizin farkındadır . çünkü siz onu sevmişsiniz. kelimelerinizden belli. o yüzden üzmeyin bu konuda kendinizi. . bu duygulardan uzak durun. ne yapsanız kaderin önüne geçemezdiniz.

Son düzenleme:
Derdine derman olmaz hiç bir teselli biliyorum

Ben babamın cenazesini darül-acezeden aldım, ona sahip çıkamadım diye üzülme, ebeveynler bir şeyler yaşıyor ve fatura çocuklara çıkıyor. Şu an içinde hissettiğin çaresizliği öyle iyi biliyorum ki ama inan bana suçlu değilsin. Kimse suçlu değil, suç boşanmayı bile beceremeyen bir toplumda yaşıyor olmamız, her şeyi düşmanlıkla ve hınçla çözerken çocuklarımızı bu hınca alet etmemiz.

Beni 20 yıl aramayan, mahkeme ona verdiği halde beni anneme veren babamı gasilhanede sevdim ben, herkes ağlamaya değmez diye sırtımı sıvazlarken, ellerime benzeyen ellerini, ayaklarını öptüm hıçkıra hıçkıra, kokusu hatırladığım gibiydi, sevdim doya doya, yanımdaki de evladıydı ama hiç sarsılmadı. Bir ben zayıftım ona karşı, yıkayan hoca halimi gördüğünde herkesi çıkardı dışarı, yüzü dün gibi aklımda vedalaşın siz bacım dedi gençten bir adamdı. Sevdim babamı, beni hiç sevmediği gibi sevdim, son bir hafta hergün gitmiştim ziyaretine, son suyunu benim elimden içti. Çok kırgındım ama sarılmak da vardı içimde. Yaşanmamış yılları, yaşanmamış yüzlerce sevinci içimde kilitleyip gitti. Kızgın değilim, belki de affetti kalbim ama yanında olma imkanım o kadardı işte, o bana sarılmamayı seçmişti ama yine de babamdı. Çok gel-gitler yaşadım, sahip çıkamadım diye hayıflandım, günlerce çırpındım.

Arkadaşım sen ve ben babalarımızı sevdik, hayatın getirdiklerini yaşadık, ayrılıkların ceremesini çektik. Ama bildiğim tek şey suçlu olmadığımız, yüreğini ferah tut, bol bol dua et babacığına. Herkesin ki nurda yatsın. Ben helal ettim, Rabbim garipliğimden hesap sormasın ona, sende dua et, hayır yap adına ahirette buluşacağımız güne kadar elimizden başka bir şey gelmez. Rabbim sabırlar versin

Canım sevgi_melegim kuzum çok üzüldüm Allah rahmet eylesin başın sağolsun
Allah sabır verirsin cnm suçlama kendini allahın takdiri ömrü bu kadarmış
sana çok çok sabırlar diliyorum cnm

Başınız sağolsun...Allah sizlere sabır versin
babam benimde en zayıf olduğum kişi ama yaptıklarını sindiremiyorum
bir gün pişman olucağımı bile bile aradaki mesafeyi eritemiyorum:50:

ben burda sizlerle acımı paylaştım paylaşmak istedim bir nebze bir gram rahatlamak için allah razı olsun bazı arkadaşlar sagolsunlar içinden gelenleri yazmışlar ne kadar güzel konuşmuşlar.. acım cok büyük cok söylenecek kelime yok o arkadaşlarıma cok teşekkür ediyorum.. bir nebze olsunn rahatlattılar beni..
ama bazıları öyle br yorum yapmış ki.. insan hak ettiğni bulur hak etmiş ölünce badem gözlü olur o üzülsün vs.. kendini yıpratmana gerek yok nasıl sözler bunlar ölümm ölüm benim babam gitti gitti kara topak oldu..gerçekten ayıp ayıp ben yanıyorumm burda ciğerim yanıyor böyle bir konuda bile bunu yaptınız.. o yapanlarada sözüm yok cnaları sagolsunn allah onlara ölüm acısını göstermesin.. göstermesin ben onlarıda hoş görüyorum bilemezler ki bilemezler ki kötü söz söylemyin bu konuda ne olur ben sizinle sadece dertleşmek istedim... içimi dökmek istedim hata ettisemde çok özür dilerim ama öyle yorum yapan arkadaşlarm hiç olmadı hiç yakışmadı..

Son düzenleme:
ben burda sizlerle acımı paylaştım paylaşmak istedim bir nebze bir gram rahatlamak için allah razı olsun bazı arkadaşlar sagolsunlar içinden gelenleri yazmışlar ne kadar güzel konuşmuşlar.. acım cok büyük cok söylenecek kelime yok o arkadaşlarıma cok teşekkür ediyorum.. bir nebze olsunn rahatlattılar beni..
ama bazıları öyle br yorum yapmış ki.. insan hak ettiğni bulur hak etmiş ölünce badem gözlü olur o üzülsün vs.. kendini yıpratmana gerek yok nasıl sözler bunlar ölümm ölüm benim babam gitti gitti kara topak oldu..gerçekten ayıp ayıp ben yanıyorumm burda ciğerim yanıyor böyle bir konuda bile bunu yaptınız.. o yapanlarada sözüm yok cnaları sagolsunn allah onlara ölüm acısını göstermesin.. göstermesin ben onlarıda hoş görüyorum bilemezler ki bilemezler ki kötü söz söylemyin bu konuda ne olur ben sizinle sadece dertleşmek istedim... içimi dökmek istedim hata ettisemde çok özür dilerim ama öyle yorum yapan arkadaşlarm hiç olmadı hiç yakışmadı..

sevgi melegim burdaki yazılara canını sıkma eminimki kimse yanlış anlamda söylememiştir. Tabiki bu durumu yaşamayan tam anlamıyla seni anlayamaz insan başına gelmeyince ne kadar üzülsede tam anlamıyla o duyguları anlamıyor. sen istediğin kadar içini dökebilirsin kendi adıma her zaman seni dinlemeye derdine ortak olmaya hazırım cnm.

Meleğimmmmm benim okuduklarıma inanamıyorum çok kötü oldum şu an.:19::19::19:
çok üzüldüm gözyaşlarıma engel olamadım çok içten yazmışsın neler yaşamışsın sen ??? :5::5::5: Allah dayanma gücü versin seni çok seviyorum bunu bilirsin çok üzüldüm gerçekten.Benim iyi kalpli arkadaşım bol bol dua et kişi sevdiği ile beraberdir unutma.Keşke yapabileceğimiz bir şeyler olsa :18:keşke geçmiş geri gelse kelimelerin bittiği yerdeyiz .Her türlü yanındayız canım acın çok büyük Allahım yar ve yardımcınız olsun .Allah günahlarını bağışlasın.:43::43:

Sevgi meleğim arkadaşım senin şuan acın büyük.
Buradaki olumsuz kırıcı yorumları görmezden gel lütfen.
Biz insanoğlu herzaman anlayışlı empati yapan olamıyoruz işte.
İlla çıkar değişik yorumlar.
Sen oku ve geç.
Bir de bunlarla üzme o tatlı canını.

Back