Allah babanızın mekanını cennet eylesin, gani gani rahmet versin.
Ölümün acısını iyi bilirim, bende annemi kaybettim 1 yıl önce, bilmesem acın küllenicek, belirli bir zamandan sonra bana dedikleri gibi '' aklına gelicek, ama eskisi gibi ağlayamayacaksın '' derdim belki, ama denilen hiç bir şey olmuyor!
Hala evin kapısından girerken annemi anarım mutlaka, hala teyzemleri sorunca annemler diye konuşurum.
Hele biri yanlışlıkla annen ne yapıyo diye soruyorsa? Ben iyiler çok şükür diyorum ağzımdan nasıl çıkıyor onuda bilmiyorum, annem yok diyemiyorum..
Geçen teyzem diğer teyzemi arayacağına yanlışlıkla bizi aramış kardeşimi de diğer kuzenim sanmış, hoş beş derken annen ne yapıyor demiş, kardeşim durmuş annem mi? deyince teyzem farkına varmış, gün boyu ağlamış o gün..
Kendini de suçlama, hepimiz böyle değil miyiz? Kusursuz bir evlat olmuş olsan bile, kaybedince yine keşke şöyle de olsaydı, şunu da demeseydim deriz, keşkeler birini kaybedince hiç bitmez ki? Artık baban için yapabileceğin en iyi ve en güzel şey bol bol dua, ne şanslı ki dünya da amel defterini açık tutacak bir evladı var, ben anneme dualar hediye ederim, sadakalar verip onun ruhuna hediye ederim derler ki; melekler götürürmüş ettiğin duaları, onun adına yaptığın sevapları bu kızından sana geldi derlermiş.
Allah tüm ölmüşlerimize rahmet versin, mekanlarını cennet eylesin.