- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
Allah rahmet eylesin canim ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bilemedim kıymetini babamınnn o evde tek başına can çekişti ben bilemedim.... topraaga gittibabam doyamadım ona sarılamadımm ona nasıl severdi beni kızım derdi başka birşey demezdi... nasıl can verdin o evde babam nasıl verdin... allahım bu nasıl bir acıdır güzel rabbimm allahım nasıl bir acdur bu yarabbimm dayanamıyorumm bilemedim kıymetini gitti de bilemedim ben kıymetini ölürken bile yanında olamadımm çırpınırken bile tek başına gitti benimm babam gitti.. allahımmm bu acı bu acıı keşke ben öleydim sen kalk babamm aslan babamm arkandayım kızım dedin de gittin babamm gittin..Seni en iyi anlayanlardan biriside ben olabilirim..
14 yaşındayken, babacığım gözlerimin önünde öldü. Oysa babam bana hayatında sadece bir iki kere sarılmıştır. Öpüp koklamazdi beni..
Sevgisini belli edemezdi ama çok severdik birbirimizi.
Acını o kadar iyi anlıyorum ki.. Sonuna kadar yaşa acını ağla bağır çağır ama sakın içine atma.. Bu bir süreç inan.. Insan her şeye alisiyor..
Rabbim yardımcın olsun,inan gözlerimden yaşlar süzüldü. Çok dua et bol bol dua et Rabbim eminim ki sana yardım edecek..
Aslinda demem o ki; sevdiklerimizin kiymetini bilmeliyiz,kaybedince o vicdan azabi ve keskeler insani yiyip bitiriyor.. O yüzden sevdiklerinize sıkı sıkı sarılın,sımsıkı..
Başin sağolsun canım..
Beni cok duygulandırdın, gözlerimden yaşlar akdi. .
Babanin öğle bulman çok kötü. .
Belki babani yine yanlız bırakmaya bilirsin,
Sik sik mezarına ziyarete gide bilirsin,
Çiçek götüre bilir, yada eke bilirsin yanina..
Mezarına guzel bakıp, güzel dualar edersin..
yanıyor içim yanıyor.. bu dünyada bir gün yüzü görmedi sahip çıkamadık ona sahipsizlikten öldü benim babammm 2 gün sonra ölüsünü buldukk yalnız gitti can çekişti niye gitti.. beni niye bıraktı hani bırakmıyacaktı niye gitti. kızını bırakmaz ki o ama niye gitti niye ben ona doyamadımm sarılamadım öpemedim ama niye gitti
gün görmedin güzel babam.. gün görmedin hep acı cektin.. bir gün adıla gülmedin bu dünyada yalnız kaldın yalnız bıraktık seni.. bayramlarda sabahtan giyinir kapında misafir beklermişin erkenden şekerler alırmışın da ağlarmışın babam kimse gelmiyor diye ağlarmışın babam... evdeki kuşlarınla konuşuırmusun babam zoruna gidermiş babam bir çay içmek tek başına zoruna gidermiş güzel babam.. bilemedim kıymetini son günlerimizi güzel geçirdik de doyamadım sana sarılamadım babam diyemedim diyemedim guzumm guzum güzel gözlümm senin arkanda aslan gibi baban var derdin de gittinn can verdin oevde ölünü bile 2 gün sonra bulduk niye gittin babamm beni niye bıraktın hı sen söyle niye bıraktınn yetim bıraktın beni bu yaşımda ama niye gittin babam elinden tutamadımm kurban olduğum derdin ney babam diyemedim diyemedim babam... ben nasıl yaşarım bu acıla bu vicdan azabıla nasıll nefes alamıyorummm yaşamak istemiyorum babamm biliyorm arayacaksın fıstığım hadi gel diyeceksinn babamm güzel babamm ölmedin babam gitmedin babam.. ne olur kalk gel yanımaa ne olur babamm kızım ben gitmedim de canım kızım ben gitmedim de ne olur babam
Babam neden gittinn neden bıraktınn beni öldü babamm.. öldü guzum gitti canımın parçası.. evinde ölü blduk onu.. ben babamı cok geç buldummm cok erken kaybettim değerini bilemedim onun sahip çıkamadım babama zamanında baba demedim ona en zor zamanlarında kimsesiz bıraktım onu.. 8 9 aydır iyiydik.. öyle böyleydik baba sevgisi nedir bilemedim.. tatmadım babama bir kez bile sarılamadım.
annemle ayrılınca annemlere uydum kötü buldum canım babamı oysa o beni çok severdi tektim.. benden başka kimsesi yoktu kızım derdi başka birşey demezdi bana. kurban oldugum babamm benimm 1 aydır bir derdi vardı.. arkadaşlarına dermiş boşluktayım dermiş kurtulamadım dermiş.. dertlenirmiş içermiş benim babamm kurba olduğum gittin..
evine gidip demedim babam neyin var gel kurtarayım seni diyemedimm elinden tutamadım. salı günü ölüsünü bulduk.. evine gittim kapıyı açmadı camı kırdım girdim ve cansız bedenin gördüm öleli oysa 2 gün olmuş kalbinden gitmiş benim babam öylece yatıyordu gözleri acık yatıyordu dünyam yıkıldı.. ben onun değerini bilemedim bilemedim sahip çıkamadımm doyamadım o evde tek başına can verdi benim babamm cok acıylıyım içim yanıyor cok vicdan azabı çekiyorum eriyorumm gitti gitti.. bıraktı beni bana hep kızımm ben senin arkandayımm aslan gibi baban var derdi aslan gibi.. hani nereye gttii ben sahip çıkamadım ona gitmedim babam neyin var diyemedim elinden tutuyum diyemedim cok acılıyım cok acı çekiyorum cok boşluktayım yaşamanın anlamı yok artık benim için yokk içimi dökmek istedim cok acılıyım yanıyorum.. eriyorum tükeniyorum...