- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
-
Hikayenin icerigini bilmiyorum fakar oenejlerde yazildigi gibi sizi aramamis sormamis ise o adam o kadarda iyi bi adam degilmis demekki canin patcasi degilmis olsaymis boyle olmasmis ben 25 yasinda 3 yasinda bir erkek evlat annesiyim evlenelide 7 ay oluyor ayni sey bizimde basimizda benim oglumun canida babasida onun her aninda yaninda olan sunnet olurken etleri kesilir gibi aglayan bir adamin oglu
Oburu ise herseydem bir haber merhametsiz o yuzden kebdinixi suclamayin hayat bu kader bu degil eger anladigim gibiysw babanizin tercihi buymus suan aci ve sok icindesiniz anliyorum evibe gidip acisini sormamissiniz gec buldugunuzu soylediginize gore de henuz hala yabanciymis basin sagolsun keske baba sevgisini yasayabilseymissin ama olmamis cokta uxme kendini en nihayetinde herkez hakettigini alir bunu babaniz icin soyluyorum eger anladigim gibi degilse cok ozur dilerim acini paylasirim ama anladigim gibiyse bi sure aglarsin sonra gecer vunku cokta uzulme deger veren deger gormeyi hakeder olmus olabilir yasadiklarindan ne kaldi sana
Hata ettiysem ozur dilerim yine soyliyim
off.çok fena oldum.gözyaşlarımı tutamıyorum şu an.Babam neden gittinn neden bıraktınn beni öldü babamm.. öldü guzum gitti canımın parçası.. evinde ölü blduk onu.. ben babamı cok geç buldummm cok erken kaybettim değerini bilemedim onun sahip çıkamadım babama zamanında baba demedim ona en zor zamanlarında kimsesiz bıraktım onu.. 8 9 aydır iyiydik.. öyle böyleydik baba sevgisi nedir bilemedim.. tatmadım babama bir kez bile sarılamadım.
annemle ayrılınca annemlere uydum kötü buldum canım babamı oysa o beni çok severdi tektim.. benden başka kimsesi yoktu kızım derdi başka birşey demezdi bana. kurban oldugum babamm benimm 1 aydır bir derdi vardı.. arkadaşlarına dermiş boşluktayım dermiş kurtulamadım dermiş.. dertlenirmiş içermiş benim babamm kurba olduğum gittin..
evine gidip demedim babam neyin var gel kurtarayım seni diyemedimm elinden tutamadım. salı günü ölüsünü bulduk.. evine gittim kapıyı açmadı camı kırdım girdim ve cansız bedenin gördüm öleli oysa 2 gün olmuş kalbinden gitmiş benim babam öylece yatıyordu gözleri acık yatıyordu dünyam yıkıldı.. ben onun değerini bilemedim bilemedim sahip çıkamadımm doyamadım o evde tek başına can verdi benim babamm cok acıylıyım içim yanıyor cok vicdan azabı çekiyorum eriyorumm gitti gitti.. bıraktı beni bana hep kızımm ben senin arkandayımm aslan gibi baban var derdi aslan gibi.. hani nereye gttii ben sahip çıkamadım ona gitmedim babam neyin var diyemedim elinden tutuyum diyemedim cok acılıyım cok acı çekiyorum cok boşluktayım yaşamanın anlamı yok artık benim için yokk içimi dökmek istedim cok acılıyım yanıyorum.. eriyorum tükeniyorum...
böyle düişünmeyin sakın . sakınnn.hepinize çok teşekkür ederim..allahımm ben sahip çıkamadımm da gitti babm.. mekanın cennet olsun canım babam.. o kadar kötüyüm ki acımdan ne yapacağımı bilmez oldumm.. sıgamadım biryerlere içim daraldıkça daraldı gözlerimde yaşlar bitti... ben onu geç buldum erken kaybettim... sevenlerinizin kıymetini bilin birgün benim gibi yanarsınız bu vicdan azabı o kadar ağır geliyor ki bana keşke keşke o günü göreceğime bende ölseymişim keşke..
ben burda sizlerle acımı paylaştım paylaşmak istedim bir nebze bir gram rahatlamak için allah razı olsun bazı arkadaşlar sagolsunlar içinden gelenleri yazmışlar ne kadar güzel konuşmuşlar.. acım cok büyük cok söylenecek kelime yok o arkadaşlarıma cok teşekkür ediyorum.. bir nebze olsunn rahatlattılar beni..
ama bazıları öyle br yorum yapmış ki.. insan hak ettiğni bulur hak etmiş ölünce badem gözlü olur o üzülsün vs.. kendini yıpratmana gerek yok nasıl sözler bunlar ölümm ölüm benim babam gitti gitti kara topak oldu..gerçekten ayıp ayıp ben yanıyorumm burda ciğerim yanıyor böyle bir konuda bile bunu yaptınız.. o yapanlarada sözüm yok cnaları sagolsunn allah onlara ölüm acısını göstermesin.. göstermesin ben onlarıda hoş görüyorum bilemezler ki bilemezler ki kötü söz söylemyin bu konuda ne olur ben sizinle sadece dertleşmek istedim... içimi dökmek istedim hata ettisemde çok özür dilerim ama öyle yorum yapan arkadaşlarm hiç olmadı hiç yakışmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?